Sperm hareketsizligi sorunu yaşayıp hamile kalanlar

hasletim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
500
322
53
Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ve bu sorunu aşıp hamile kalan bayanlar yardımcıniz ihtiyacım var

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan ve bu sorunu aşıp hamile kalan bayanlar yardımcıniz ihtiyacım var
canım benim eşimin sadece hareketleri yavaştı spermlerin doktor ilaç verdi ama eşim kullanamadı o ilacı bıraktı sonra. Ben hamile kaldım ama evet bazı kürler yaptım

Cnm benim esimin ileri hareketi ve morfolojisi yuzde 2 ydi..havuc kuru keci boynuzu kuru yapmistim bol bol findik..,dr da hormon ilaclari vermisti pahaliydi 3 ay kullanmasi gerekiyodu 1.5 ay kullandi .bende de cikolata kisti vardi.. 1.5 sene sonra cok sukur hamile kaldm 2 ayligim.asla umutsuz olma kafana takma

Cnm benim esimin ileri hareketi ve morfolojisi yuzde 2 ydi..havuc kuru keci boynuzu kuru yapmistim bol bol findik..,dr da hormon ilaclari vermisti pahaliydi 3 ay kullanmasi gerekiyodu 1.5 ay kullandi .bende de cikolata kisti vardi.. 1.5 sene sonra cok sukur hamile kaldm 2 ayligim.asla umutsuz olma kafana takma

Sabirlazim123 Allah bagislasin cnm.bizede doktor ilaç yazdı dediğin gibi çok pahalı dün akşam başladık keçiboynuzu içmeye kuruyemiş de takviye yapacaz bir ay sonra tekrar bakılacak inşallah faydası olur

Sabirlazim123 Allah bagislasin cnm.bizede doktor ilaç yazdı dediğin gibi çok pahalı dün akşam başladık keçiboynuzu içmeye kuruyemiş de takviye yapacaz bir ay sonra tekrar bakılacak inşallah faydası olur
canım polen kullandı benim eşim birde. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı yedi ondan. bir doktor arkadaşım söylemişti bana da. deneyin bir istersen. birde eşinin 1,5 ay kullandığı ilacın ismi nedir?

Son düzenleme:
Progeyn, evicap, redoxon....ama bu ilaclardan bi 6 ay sonra hamile kaldim bunlar mi etkiledi yoksa kurler mi bal polen mi dua mi bilemiyorum cnm birazda kafan rahat olacak ben artik adet gununu ezberlemekten bunalmistim artik unutmustum ramazanda hamile kaldm adet tarihimi bile bilmiydm o ladar bunalmistim artik tüp bebek yapariz deyip salmistik en onemlisi psikoloji

Merhaba

Esimin sperm sayisi dusuk. Dusuk sayidaki spermin hareketliligi de dusuk. Ben de 40 yasima giriyorum yumurtalarim azalmis. Tup bebek yapamam. Psikolojimin o muayene ve igneleri kaldirabilecegini sanmiyorum. Bursada kime nereye gitsek. Bir cocugum var benim ilk evliligimden ama simdiki esimle de cocuk sahibi olmak istiyoruz. Oglum da 6 yasinda o da cok kardes istiyor.

Bu kürü nasıl yapıyosunuz yardımcı olurmusunuz hazır bişeymi

Back
X