Erkek İnfertilitesi Sperm Hızını Arttırmak???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
683
42
Ankara
Arkadaşlar sperm hızında ve sayısında sorun olanlar.Neler kullandınız acaba???

canım selam, bizimde şuanki sorunumuz hız..Önceden yani 3ay önce bizim üm hareketlerimiz sıfırdı yani %100 hareketsizdi..Hatta bizde hiç sperm yoktu, çok şükür Aralıktaki testimizde hem sayımız vardı hemde hareketimiz ileri ve yavaş ileri %2 şer, yerinde hareketlide %6 olmuş ve %90 hareketsiz yazıyordu..Biz klomen ve proxeed kullandık testi yapmadan 1 ay önce ve halada kullanıyoruz, şimdide takviye vitaminler aldık onları kullanıyoruz ve bu ayın 23ünde testi tekrarlayacağız, o zamanda artış olduysa kullandıklarımızı detaylıda yazarım..şuan neler kullanıyoruz yazayım sana ama

proxeed plus sabah akşam
l-arginine
ginko biloba
korean gingseng

ayrıca yarın akşamdan itibarende keçiboynuzu kürü falan yapmaya başlayacağım..Siz neler kullanıyorsunuz peki? birde sizin hareket değerleriniz nasıl? hem paylaşım olur ve eksiklerimizi gideririz..

Merhaba bizim 5 ay önce sayımız 5000 morfoloji ve hareket %5 ti. 3,5 aydır keçiboynu kürü ve solgarın male multiple diye bir hapını kullanıyoruz ( ilacı netten araştırdık içinde vitaminler, selenyum, folik asit ve çinko var) geçen haftaki tahlilde sayımız 100.000 e çıkmıştı ama diğer değerlerde değişiklik yok. 100.000 çok yüksek bir rakam değil ama 20 kat artmış değerimiz. Dolayısıyla 5000 in %5 ile 100.000 %5 i aynı sayı olmuyor. Biz 2. tüp bebek denememizi yapıyoruz bugün 11 yumurtam toplandı bakalım kısmet sonuç neler gösterecek. Bu sefer ayrıca spermlerimize 6000 kat büyütülerek bakıldı, daha önce 3 farklı merkezde böyle bir işlem yapılmamıştı. Memorialdeki doktorumuz bu denememizde özellikle istedi bu işlemi. Ve bu tahlilde spermlerimizin kafa kısmında hava boşlukları görüldü. Normal yapılan hiçbir testte bu anlaşılmazmış.

Bizde keçi boynuzu kürüne başladık.Ve e vitamini birde b12 vitamini kullanıyoruz..

keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz??

İlk olarak 2.5 bardak suyu kaynatıyoruz, 6-7 adet keçiboynuzunu yıkayıp kırarak kaynamış suya atıyoruz 3 dk. kaynıyor sonra 20 dk. dinlendir ve süz. İki akşam için bu. İlk hafta sabah akşam (sabah aç akşam yatarken) içiyor sonrada her akşam yatmadan önce en az 3 ay süreyle içecek eşin. Aktarlarda şu an yeni mahsüller yok alırken dikkatli al kurtlu olma ihtimalleri yüksek. Bide eşim tadını sevmediği için ben balla tatlandırarak içiriyordum. İnşaallah faydasını görürsün.

cnm kore ginseng günde kaç kez alıyorsunuz

canım benim araştırdığıma göre sperm enerjisini fruktozdan sağlıyormuş,yani meyve şekeri,bu nedenle kuru üzüm yediriyorum benimkine,bunuda denemekte fayda var...

Benim eşiminde hareket sıfırdı. 2 ay sadece keçiboynuzu kürü yapıp içiridim. Merakımızdan test yaptırdık hız %60 a çıkmıştı. İlk sonuçta hem morfoloji hemde hız sorunu varken ikinci testte normospermi sonucu bizi baya sevindirdi. Fakat eşim 2 ayda 10 kg aldı ve acayip şişti gören "ne oldu sana" diyordu mecbur bıraktı bıraktığının haftasına 4 kg vermişti. Bu anlattıklarım son 5 aydır oldu ve hala hamile değilim. İpin ucunu bıraktık kür yapsan kilo alıyor yapmasan hız düşüyor ne yapayım ben ...

keçiboynuzu kürü yüzünden eşinin kilo aldığına emin misin?2 ayda 10 kilo çok fazla.benim eşim de keçiboynuzu içiyor yaklaşık 15 gün oldu ama bu arada 1 ayda 2 kilo verdi.yemeği çok azalttı.bal polen karışımları fındık fıstık inciri de çok tüketiyor.sizin değerleriniz bu kadar iyileşmişken bırakmasaydınız keşke.eşin rejim yapsaydı olmaz mıydı acaba???

kızlar öncelikle allah hepimize yardım etsin gercekten zorlu bir süreç maddi manevi insanı çok yıpratıyor.bizimde ileri hız sıfır yerinde hız %10 geri hız%10 sayı 4 bizde keçi boynuzu kürünü istinasız her gün kullanıyoruz.bakalım inş faydası olur şubetta 3 ay dolacak merakla bekliorum kızlar.hıza havuç suyu çok iyiymiş ama keçiboynuzu ile kullanılmıyormuşş.

şansın bol olsun .inşşallah güzel haberlerini alırız

canım benim araştırdığıma göre sperm enerjisini fruktozdan sağlıyormuş,yani meyve şekeri,bu nedenle kuru üzüm yediriyorum benimkine,bunuda denemekte fayda var...

canım bu kuru üzüm kırmızısımı yoksa kuş üzümü mü bende yedirecem

bizdede sayi 50 milyon morfoloji%23 ileri hareket%3.5 idi varikosel amaliyati oldu esim sayida düstü 25 milyona %65 hareketsizdi %85 hareketsiz oldu altinci ayda amaliyattan sonra proxeed kullanmaya basladi sadece sabahlari 30. günde test yaptirdik mucize bir sekilde sayi 65 milyon oldu molfoloji%23 hareketsiz %70 ama harekette yine oynama yok. su an 100. gün ay sonunda test yaptirmayi düsünüyoruz. üc ay sonra sonuc alinirmis arkadaslarin forum daki yorumlarina bakilirsa altinci ayda bile düzelen olurmus. evicap yazdi doktor yanina baska doktor sadece bir ilac kullanin dedi bir haftadir aksamlari bir bardak havuc suyu iciyor esim.

neler yapmaliyiz sizde tavsiyelerinizi yazarsaniz seviniriz.

aynı sorun bizdede var yerinde hareket %1 harektsizlik %90 bizmki sadece harektsizlik bide canlılık da azmış ne bilyim Rabbim inşAllah yardım eder hepimize biz öğrendiğimz gün yani 2 -3 haftadır keçiboynuzu pekmezi aldık fındık ceviz badem aldık karakovan balı aldık havuç suyu kürü günde bir bardak sürekli bunları yiyo birde internettn erkek ler için folik asit içinde birsürü vitamin olan kapsül aldık onu burdan birisi önermişti .wellman diye londrada yapıan bi ilaç bir aylık günde bir tane onu aldık üzerinde sperm ve yumurta resmi var yani tam bizlik bi ilaç inşAllah onun da faydası olurbide onu alıyo geceleri yatarken.annemde Türkiyeden bi karışım yaptırp göndercek kuvveet macunu içinde yok yok sizde muhakkak kuvvet macunu alın bunlar çok iyiymiş bide arı sütü balı çok iyi geliyomuş biraz pahalı Allahım maddi manevi yardımcımız olsun inşAllah

sayınız çok iyi hareket için kesinlikle keçiboynuzu kürünü denemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…