keçiboynuzu kürünü nasıl yapıyorsunuz??
cnm kore ginseng günde kaç kez alıyorsunuzcanım selam, bizimde şuanki sorunumuz hız..Önceden yani 3ay önce bizim üm hareketlerimiz sıfırdı yani %100 hareketsizdi..Hatta bizde hiç sperm yoktu, çok şükür Aralıktaki testimizde hem sayımız vardı hemde hareketimiz ileri ve yavaş ileri %2 şer, yerinde hareketlide %6 olmuş ve %90 hareketsiz yazıyordu..Biz klomen ve proxeed kullandık testi yapmadan 1 ay önce ve halada kullanıyoruz, şimdide takviye vitaminler aldık onları kullanıyoruz ve bu ayın 23ünde testi tekrarlayacağız, o zamanda artış olduysa kullandıklarımızı detaylıda yazarım..şuan neler kullanıyoruz yazayım sana ama
proxeed plus sabah akşam
l-arginine
ginko biloba
korean gingseng
ayrıca yarın akşamdan itibarende keçiboynuzu kürü falan yapmaya başlayacağım..Siz neler kullanıyorsunuz peki? birde sizin hareket değerleriniz nasıl? hem paylaşım olur ve eksiklerimizi gideririz..
cnm kore ginseng günde kaç kez alıyorsunuz
Benim eşiminde hareket sıfırdı. 2 ay sadece keçiboynuzu kürü yapıp içiridim. Merakımızdan test yaptırdık hız %60 a çıkmıştı. İlk sonuçta hem morfoloji hemde hız sorunu varken ikinci testte normospermi sonucu bizi baya sevindirdi. Fakat eşim 2 ayda 10 kg aldı ve acayip şişti gören "ne oldu sana" diyordu mecbur bıraktı bıraktığının haftasına 4 kg vermişti. Bu anlattıklarım son 5 aydır oldu ve hala hamile değilim. İpin ucunu bıraktık kür yapsan kilo alıyor yapmasan hız düşüyor ne yapayım ben ...
Merhaba bizim 5 ay önce sayımız 5000 morfoloji ve hareket %5 ti. 3,5 aydır keçiboynu kürü ve solgarın male multiple diye bir hapını kullanıyoruz ( ilacı netten araştırdık içinde vitaminler, selenyum, folik asit ve çinko var) geçen haftaki tahlilde sayımız 100.000 e çıkmıştı ama diğer değerlerde değişiklik yok. 100.000 çok yüksek bir rakam değil ama 20 kat artmış değerimiz. Dolayısıyla 5000 in %5 ile 100.000 %5 i aynı sayı olmuyor. Biz 2. tüp bebek denememizi yapıyoruz bugün 11 yumurtam toplandı bakalım kısmet sonuç neler gösterecek. Bu sefer ayrıca spermlerimize 6000 kat büyütülerek bakıldı, daha önce 3 farklı merkezde böyle bir işlem yapılmamıştı. Memorialdeki doktorumuz bu denememizde özellikle istedi bu işlemi. Ve bu tahlilde spermlerimizin kafa kısmında hava boşlukları görüldü. Normal yapılan hiçbir testte bu anlaşılmazmış.
canım benim araştırdığıma göre sperm enerjisini fruktozdan sağlıyormuş,yani meyve şekeri,bu nedenle kuru üzüm yediriyorum benimkine,bunuda denemekte fayda var...
bizdede sayi 50 milyon morfoloji%23 ileri hareket%3.5 idi varikosel amaliyati oldu esim sayida düstü 25 milyona %65 hareketsizdi %85 hareketsiz oldu altinci ayda amaliyattan sonra proxeed kullanmaya basladi sadece sabahlari 30. günde test yaptirdik mucize bir sekilde sayi 65 milyon oldu molfoloji%23 hareketsiz %70 ama harekette yine oynama yok. su an 100. gün ay sonunda test yaptirmayi düsünüyoruz. üc ay sonra sonuc alinirmis arkadaslarin forum daki yorumlarina bakilirsa altinci ayda bile düzelen olurmus. evicap yazdi doktor yanina baska doktor sadece bir ilac kullanin dedi bir haftadir aksamlari bir bardak havuc suyu iciyor esim.
neler yapmaliyiz sizde tavsiyelerinizi yazarsaniz seviniriz.
Bu sorunun cvbını buldun mu canım.. Hız için ne yapmalıyız.kızlar hız için baska önerisi olan yokmu:26:
canımben arastırmamı tam tamamlayamadım.ama buldugum hız için havuc suyu hergün taze sıkılmıs havuc suyu esine içirmelisin.Bu sorunun cvbını buldun mu canım.. Hız için ne yapmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?