• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm Hızını Arttırmak???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım Keçiboynuzu yaklaşık 1 aydır içiyor. onu bıraksak mı şimdi bilemedim.. Hız A+B toplamı %41 kötümü iyimi bilemedim.
hızınız gayet iyi bence canım.bırakmanıza gerek yok bence arada bir bardak aksamları esine havuc suyu sıkıp verebilirsin bence.tabi en dogrusunu siz bilirsiniz...

hızınız gayet iyi bence canım.bırakmanıza gerek yok bence arada bir bardak aksamları esine havuc suyu sıkıp verebilirsin bence.tabi en dogrusunu siz bilirsiniz...
Bu hiz nasl olculyor
Walla canım bilmiyorum.
bende anlamıyorum az önce yanlış yazmışım a+b+c toplamı %41 yazıyor. onun solunda da %30-50 : ORTA yazıyor. Sanırım referans.
canım aslında dediğin gibi keçiboynuzu içiyor 1 aydır ara sıra 1 bardak havuçsuyu versem olur sanki.
Bu arada L-Arginin ve L-Kartinin diye şeyler varmış acaba hangisi daha etkili olur Hız için.

Walla canım bilmiyorum.
bende anlamıyorum az önce yanlış yazmışım a+b+c toplamı %41 yazıyor. onun solunda da %30-50 : ORTA yazıyor. Sanırım referans.
canım aslında dediğin gibi keçiboynuzu içiyor 1 aydır ara sıra 1 bardak havuçsuyu versem olur sanki.
Bu arada L-Arginin ve L-Kartinin diye şeyler varmış acaba hangisi daha etkili olur Hız için.
canım bence yine iyi degeriniz.doktorum önemli olan sayı sonra hızı sonra morfolojisi demişti.sayınızın iyi ise Allahın yardımıyla olur insallah.bende aldım o dediğin ilaçlardan sitede muhtesem 3 lü diye bir konu vardı.ama kullanmadık kullanacagımız ay hamile kaldım.yani hız için bişey yapmadık bizim ileri hız %3 tü.Rabbim nasip etti.insallah sizinde olur.sadece sogan kürü yaptım ovulasyon testi kullandım ve esime kahve içirdim ilşkiden 1 saat önce ...Meryem suresi okudum bide.bence o muhtesem 3 lü konusunusa bir bak canım...

canım bence yine iyi degeriniz.doktorum önemli olan sayı sonra hızı sonra morfolojisi demişti.sayınızın iyi ise Allahın yardımıyla olur insallah.bende aldım o dediğin ilaçlardan sitede muhtesem 3 lü diye bir konu vardı.ama kullanmadık kullanacagımız ay hamile kaldım.yani hız için bişey yapmadık bizim ileri hız %3 tü.Rabbim nasip etti.insallah sizinde olur.sadece sogan kürü yaptım ovulasyon testi kullandım ve esime kahve içirdim ilşkiden 1 saat önce ...Meryem suresi okudum bide.bence o muhtesem 3 lü konusunusa bir bak canım...
Teşekkür ederim canım.. muhteşem 3'lüyü sen internetten mi aldın canım. bende almak istiyorum.. Nereden alabilirimç

keçiboynuzu kürü yüzünden eşinin kilo aldığına emin misin?2 ayda 10 kilo çok fazla.benim eşim de keçiboynuzu içiyor yaklaşık 15 gün oldu ama bu arada 1 ayda 2 kilo verdi.yemeği çok azalttı.bal polen karışımları fındık fıstık inciri de çok tüketiyor.sizin değerleriniz bu kadar iyileşmişken bırakmasaydınız keşke.eşin rejim yapsaydı olmaz mıydı acaba???
merabaaa ben ailenin yeni üyesiyim benim eşimdede ileri harekette sorun var keçi boynuzu kürü denedik ama midesini bulandırdı pekmezini içse?? nasıl olur ?? acil cvp lüütfeennn :(:(:(

Merhabalar hanımlar eşimin sperm testinde sperm sayısında yada başka bişeyde hiç problem yok ama sperm ileri hızı yavaşmış gittiğimiz doktordan çok memnun kalmadık bu durumda olanlar hangi tedavileri gördü acaba

Back
X