Erkek İnfertilitesi SPERM İÇİN HEROMAX KULLANANLAR VARMI

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sibelkarakaya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
44
8
38
kızlar merhaba bu forumda yeniyim eşim 2009 yılında varikosel ameliyatı oldu sperm sayısı 4.800.000 di toplam sperm 10 milyondu hareket yüzde 0 dı ameliyat oldukdan sonra sigarayı bırakmadı geçenlerde tekrar terst yaptırdık ameliyattan tam 6 sene sonra sayı ml de 40.000.000 milyon olmuş toplam 200.000.000 olmuş
hareket toplam yüzde 12 olmuş şekil durumu normal bi sorun yok kızlar eşim son testten sonra sigarayı bıraktı

doktoru HEROMAX,evicap,klomen,trentilin diye bi hap vermiş forumlarda bu ilaçları duymuştum ama heromaxı hiç duymadım bana yardımcı olumusunuz heromax kullannan memnun kalan oldumu hiç

bu topiği görenler herkes için duyarlı olsunlar burada bu yazıları okuyup umutlanan umutlanmak isteyen binlerce bayan olacak zamanla bu topik bütün bayanlar için ölmesin

Sibel testte eksik bilgi var .örneğin hareketlilik kısımlarını yazmamışsın.ileri hareketli sperm %30 üzeri olmalı.Morfoloji % 14 üzeri olmalı.önemli olan bunların ikisi.sayı o kadar önemli değil bence.çünkü biz de aynı sorunları yaşadık.ilk tüp bebek yaptık.sayı 5 milyondu,ileri hareketlilik %1 idi.Çok şükür bi oğlumuz oldu.Zaman hızlı geçti.Yine çocuk istedik.Bu zaman zarfında iki kere varikosel amilayatı geçirdik.Sayı 10 milyona ileri hareketlilik %10 çıkmıştı.sonra doktor bize Proxsed Plus adlı vitamin verdi.Bununla beraber keçiboynuzu kürü yaptık. incir kürü yaptık.hemen peşinden nohut kürü yaptık.İlk üç ay sonunda sayı 12 milyona ileri hareketlilik % 35 e normal hareket %15 yerinde hareket %10 çıktı.Morfoloji ise %80 çıktı.Sonra üç ay daha proxsed plus kullandık.sonuç değişmedi.Bu arada ben bakılayım dedim.Normalde ben de hiç sorun gözükmüyordu.Ama yine de bakıldım.Kist var dendi.Yumurta tembelliği vardı.Adetin 5.günü 50 mg clomen kullandım 5 gün boyunca.Yine çocuk olmadı.İkinci ay clomenleri sabah akşam kullandım aynı şekil ve sürede.Yine olmadı.Çünkü yumurta büyüklüğü 21mm üzeri olmalı imiş.benim hep 18 de kalıyordu.Sonraki ay tekrar bire düşürdü clomeni.o ay hamile kaldım.şimdi bi kızım var.15 yıllık evliyim.umudunuzu hiç kaybetmeyin.

Sibel testte eksik bilgi var .örneğin hareketlilik kısımlarını yazmamışsın.ileri hareketli sperm %30 üzeri olmalı.Morfoloji % 14 üzeri olmalı.önemli olan bunların ikisi.sayı o kadar önemli değil bence.çünkü biz de aynı sorunları yaşadık.ilk tüp bebek yaptık.sayı 5 milyondu,ileri hareketlilik %1 idi.Çok şükür bi oğlumuz oldu.Zaman hızlı geçti.Yine çocuk istedik.Bu zaman zarfında iki kere varikosel amilayatı geçirdik.Sayı 10 milyona ileri hareketlilik %10 çıkmıştı.sonra doktor bize Proxsed Plus adlı vitamin verdi.Bununla beraber keçiboynuzu kürü yaptık. incir kürü yaptık.hemen peşinden nohut kürü yaptık.İlk üç ay sonunda sayı 12 milyona ileri hareketlilik % 35 e normal hareket %15 yerinde hareket %10 çıktı.Morfoloji ise %80 çıktı.Sonra üç ay daha proxsed plus kullandık.sonuç değişmedi.Bu arada ben bakılayım dedim.Normalde ben de hiç sorun gözükmüyordu.Ama yine de bakıldım.Kist var dendi.Yumurta tembelliği vardı.Adetin 5.günü 50 mg clomen kullandım 5 gün boyunca.Yine çocuk olmadı.İkinci ay clomenleri sabah akşam kullandım aynı şekil ve sürede.Yine olmadı.Çünkü yumurta büyüklüğü 21mm üzeri olmalı imiş.benim hep 18 de kalıyordu.Sonraki ay tekrar bire düşürdü clomeni.o ay hamile kaldım.şimdi bi kızım var.15 yıllık evliyim.umudunuzu hiç kaybetmeyin.
Maşallah canım allah bagislasin seni çocuklarına cocuklarini sana benim tek umudum eşimin sıgarayı bırakması sigara hareketi çok etkiliyor dedi doktorü eşimin bakalım nasıl olacak sigarayi bıraktı heromax trentilin evicap ve klomen işe yarayacakmi

canım
ileri hızlı yüzde 4 ileri yavaş yüzde 10 yerinde hareketli yüzde 16 bakalım sigarayı bıraktı eşim neler değişecek

Sibel testte eksik bilgi var .örneğin hareketlilik kısımlarını yazmamışsın.ileri hareketli sperm %30 üzeri olmalı.Morfoloji % 14 üzeri olmalı.önemli olan bunların ikisi.sayı o kadar önemli değil bence.çünkü biz de aynı sorunları yaşadık.ilk tüp bebek yaptık.sayı 5 milyondu,ileri hareketlilik %1 idi.Çok şükür bi oğlumuz oldu.Zaman hızlı geçti.Yine çocuk istedik.Bu zaman zarfında iki kere varikosel amilayatı geçirdik.Sayı 10 milyona ileri hareketlilik %10 çıkmıştı.sonra doktor bize Proxsed Plus adlı vitamin verdi.Bununla beraber keçiboynuzu kürü yaptık. incir kürü yaptık.hemen peşinden nohut kürü yaptık.İlk üç ay sonunda sayı 12 milyona ileri hareketlilik % 35 e normal hareket %15 yerinde hareket %10 çıktı.Morfoloji ise %80 çıktı.Sonra üç ay daha proxsed plus kullandık.sonuç değişmedi.Bu arada ben bakılayım dedim.Normalde ben de hiç sorun gözükmüyordu.Ama yine de bakıldım.Kist var dendi.Yumurta tembelliği vardı.Adetin 5.günü 50 mg clomen kullandım 5 gün boyunca.Yine çocuk olmadı.İkinci ay clomenleri sabah akşam kullandım aynı şekil ve sürede.Yine olmadı.Çünkü yumurta büyüklüğü 21mm üzeri olmalı imiş.benim hep 18 de kalıyordu.Sonraki ay tekrar bire düşürdü clomeni.o ay hamile kaldım.şimdi bi kızım var.15 yıllık evliyim.umuduunuzu hiç kaybetmeyin.
canım özelden özelden özel bi soru sorabilirmiyim

X