- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
- Konu Sahibi Zerdem2016
Kızlar Merhaba, ben 1 Yıllık evliyim son 3 aydır çocuk istiyorum..eşim şehir dışında çalıştığı için ovülasyon testi kullanmayı mantıklı gördüm bu ay kullandım ve ilk defa yumişimi yakaladım gördüm.. fakat çevremde o kadar sebebsiz hamiş olamayan dostlarım varki, bunun için kadın doğum uzmanına görünüp folikasit kullanmaya başladım, kontrola gittiğimde reglim biteli 3 gün olmuştu ve yumişim 16 mm idi, dr güzel dedi yumişe kadar büyür çatlar dedi ve sonra eşimin sperm test sonucunu gösterdik.. dünya başıma yıkıldı o an...
eşimin hareketsiz sperm sayısı %80 , ileri sperm hareketi ise malesef %1 .. eşim sağlıklı beslenen sigarra kullanmayan zayıf biri.. şoka girdik ve dr bize wm evolution diye bir ilaç verdi.. 3 ay bunu kullanacaksın dedi ve eşim ilacını kullanana kadar benim herhangi bir kontrole gitmeme gerek yokmuş..
bu ilacı kullanan varmı... yada sperm sorunu çıkıpta düzelen varmı... öneriler varmı ?
yumiş günümü görsemde umudum 0
eşimin hareketsiz sperm sayısı %80 , ileri sperm hareketi ise malesef %1 .. eşim sağlıklı beslenen sigarra kullanmayan zayıf biri.. şoka girdik ve dr bize wm evolution diye bir ilaç verdi.. 3 ay bunu kullanacaksın dedi ve eşim ilacını kullanana kadar benim herhangi bir kontrole gitmeme gerek yokmuş..
bu ilacı kullanan varmı... yada sperm sorunu çıkıpta düzelen varmı... öneriler varmı ?
yumiş günümü görsemde umudum 0