Erkek İnfertilitesi Sperm ileri hız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Vuslat93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
213
79
98
Sperm ileri hız için eşiniz Koenzim q10 veya L-carnitin kullandı mı ? Harekete faydalı ne olabilir. Teşekkürler.

Sperm hareketi icin mi bu yoksa ileriye fışkırma oluyor onu saglamak için mi?

Bizimde sperm bizi yüzde 24 bakalim neler olacak tedavi ile artacakmi

Eşimde de var L- argine ve proxeed kullandı baya iyi geldi. Birde keçiboynuzu kürü yapıyoruz

sizin sayı ve hız nasıldı ürünleri kullandıkdan sonra nasıl oldu canım

Sperm sayısı ve hızı baya düşüktü sayıyı hatırlamıyorum şuan. Sonra normale döndüğünü söylemişti doktor

bizim sperm sayımız 78 milyondu hareket yüzde 4 dü morfoloji 0 dı 1 ay impryl kullandık ve eşim 1 ay sigarayı bıraktı sayımız 12 milyona düştü anlam veremedik ama hareket yüzde 24 oldu morfoloji 5 e yükseldi doktor bir sene devam et dedi ama ben çok korkuyorum kızlar sayı dahada düşermi diye bu vitaminler veya sigaranın kesilmesi sayıyı temellimi düşüdü yoksa

bizim sperm sayımız 78 milyondu hareket yüzde 4 dü morfoloji 0 dı 1 ay impryl kullandık ve eşim 1 ay sigarayı bıraktı sayımız 12 milyona düştü anlam veremedik ama hareket yüzde 24 oldu morfoloji 5 e yükseldi doktor bir sene devam et dedi ama ben çok korkuyorum kızlar sayı dahada düşermi diye bu vitaminler veya sigaranın kesilmesi sayıyı temellimi düşüdü yoksa
sayı normalde düşmez aksine artar ama keçiboynuzu kürü deneyin ilacın yanında gerçekten faydası var
imprly ileri hareketi ve morfolojiyi güzel yükseltmiş bizde kullanıyoruz umarım bizdede o etkiyi görür

Benim eşimin de 1 hafta arayla verdiği testin birinde 90 ml birinde 30 ml çıkmıştı sperm değerleri çok değişken olabiliyor. Ayrıca düşüp düşmediğini bilmek için 1 ay çok erken bir süre spermler 3 ayda bir yenileniyor. Siz 3 ay daha kullanmaya devam edin ondan sonra ki sperm değerleriniz önemli

Benim eşimin de 1 hafta arayla verdiği testin birinde 90 ml birinde 30 ml çıkmıştı sperm değerleri çok değişken olabiliyor. Ayrıca düşüp düşmediğini bilmek için 1 ay çok erken bir süre spermler 3 ayda bir yenileniyor. Siz 3 ay daha kullanmaya devam edin ondan sonra ki sperm değerleriniz önemli
Cok teşekkür ederim alakan için canım

Back
X