Sperm kalite düşüklüğü

hilalsuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2025
3
0
1
26
Eşimin sperm sayısı 10 milyon ileri hareketlik %30 civarında hareketliliği güzel fakat morfoloji %1 bir kere kimyasal gebelik geçirdim birdaha hamilelik durumum olmadı şimdi keçi boynuzu arı poleni karışını kullanıyor normal bir gebelik oluşurmy yoksa tüp bebek mi gerekir Lütfen cevaplayın

Normal gebelik tabiki olur ama maalesef yine düşük morfolojiye sahip bir sperm söllersw yinekimuasal veya düşük olur ama tam terside olabilir yani sağlam morfolojili sperm döllerse sağlıklı hamilelik olur. O soylediginiz karışımlar maalesef çok etkilemiyor diyebiliyorum sayı ve harekete katkısı vardır ama mutlaka

Kalitenin artması imkansızmı yani ne yapmam lazım tüp bebek sürecine girmekten çok korkuyorum

Kalitenin artması imkansızmı yani ne yapmam lazım tüp bebek sürecine girmekten çok korkuyorum
Kalite demeyelim de yapısal bozukluk yani çift başlı uzun kuyruklu ne biliyim kısa büyük başlı filan. Valla ben çok araştırdım bazı fito terepi uzmanları var takviye ve karışımlarla düzelteceğini idiia eden. Bana da mesela onları kullanıp her ay acaba mı diye beklemek tüp bebekten daha zor geldi. Yaşınız gençse size tavsiyem iyi bir ürologla ilerlemeniz onun verdiği ilaçlar ve tavsiyelerle denemeniz. Kaç senedir korunmuyorsunuz

Ürologa gittim düzenli beslenin sigaradan uzak durun dedi 1 senedir korunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…