Erkek İnfertilitesi sperm mıyografı testı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
88
34
hıc bı sorun yok ama hamıle klamıorum bır yıllık evlıyım defalarca doktora gıttım yumurtalıklarda hıc bır sorun yok esım test yaptı sonucları hızlı ılerı hareketlı % 20 yavas ılerı hareketlı % 20 yerınde hareketlılık % 30 hareketsızlık % 30 sperm konsantrasyon 80.000.000 doktor fena degıl esınde dedı ama hıc bır sekılde bı ılerleme yok bı sorun da yok napıcm bılmıorum sureklı ıdrar yolu enfeksıyonu oluyorum onun mu etkısı var aacaba kafayı yıcem kzlar nolur yardım edın napmam lazm :( :( :(

çok net bılmemekle bırlıkte, komsum enfeksıyondan dr.a gıttıgınde, dr.ilaç verecekken, belki hamıleyımdır, önce test yapalım demıs.
dr.da: yapalım ama bu enfeksıyonla zaten olsa da tutunmaz bebek demıs.
benım bır fıkrım yok bu konuda komsum kendısı anlattı.

hıc bı sorun yok ama hamıle klamıorum bır yıllık evlıyım defalarca doktora gıttım yumurtalıklarda hıc bır sorun yok esım test yaptı sonucları hızlı ılerı hareketlı % 20 yavas ılerı hareketlı % 20 yerınde hareketlılık % 30 hareketsızlık % 30 sperm konsantrasyon 80.000.000 doktor fena degıl esınde dedı ama hıc bır sekılde bı ılerleme yok bı sorun da yok napıcm bılmıorum sureklı ıdrar yolu enfeksıyonu oluyorum onun mu etkısı var aacaba kafayı yıcem kzlar nolur yardım edın napmam lazm :KK43: :KK43: :KK43:
Canim benim daha sunun surasinda 1 yillik evlisin, neden bu kadar stres yapiyosun. Olmamasinin nedeni de stres yapman zaten.
Nasip canim bu isler rabbim biliyor vericegi zamani emin ol. Sen sadece o zamanin gelmesini bekliyorsun. Sabret ve bol bol dua et. Ben de tam 1,5 yil bekledim hep dua edip sabrettim. Rabbim en ummadigim ayda yuzumu guldurdu. Sakin stres yapma cok etkiliyor, sadece dua et bekle canim bi probleminiz de yokmus bak. Rabbim insallah vericek en ummadigin anda supriz yapicak sana bebisin. Uzulme lutfen.

MESAJLARI YAZARKEN BILE aglıyorum engel olamıorum ıcımdekı dusuncelere ya olmassa :( kayın valıdem kactır soruyo ıgnelercesıne urfalıyım ben asıret gelınıyım buranın kuluturu cok farklı ymn ederım ıster ıstemez stres oluyorsn :( neden yanı sebep yok neden olmuyor

MESAJLARI YAZARKEN BILE aglıyorum engel olamıorum ıcımdekı dusuncelere ya olmassa :KK43: kayın valıdem kactır soruyo ıgnelercesıne urfalıyım ben asıret gelınıyım buranın kuluturu cok farklı ymn ederım ıster ıstemez stres oluyorsn :KK43: neden yanı sebep yok neden olmuyor
Bu kadar strese olmaz zaten. Önce enfeksiyonun için tedavini ol. Sonra her şeyi zamana bırak.
Rahim filmi çektirdiniz mi?

Ben son 6 aydır ovülasyon testi kullanıyordum düşünün yumurtlama günlerini bilerek deniyordum ama olmadı.
Geçen ay artık sıkıldık hiç takılmadık akışına bıraktık ve hamile kaldım.
Stres çok etkiliyor.

hayır cekmedı doktor bır sorun yok dıe cekmedı her halde ben ıdrar yolu enfeksıyonu ıcın ılac antıbıyorık sureklı kullandım ama tam gectı derken kısa surede yıne oldu bunun ıcın onere bılecegınız bısı varmı ? bıtkısel ama ılac yeterı kadar kullandım cnku

Ben son 6 aydır ovülasyon testi kullanıyordum düşünün yumurtlama günlerini bilerek deniyordum ama olmadı.
Geçen ay artık sıkıldık hiç takılmadık akışına bıraktık ve hamile kaldım.
Stres çok etkiliyor.
nasıl yapılıyor uvulasyon testı

Canim benim daha sunun surasinda 1 yillik evlisin, neden bu kadar stres yapiyosun. Olmamasinin nedeni de stres yapman zaten.
Nasip canim bu isler rabbim biliyor vericegi zamani emin ol. Sen sadece o zamanin gelmesini bekliyorsun. Sabret ve bol bol dua et. Ben de tam 1,5 yil bekledim hep dua edip sabrettim. Rabbim en ummadigim ayda yuzumu guldurdu. Sakin stres yapma cok etkiliyor, sadece dua et bekle canim bi probleminiz de yokmus bak. Rabbim insallah vericek en ummadigin anda supriz yapicak sana bebisin. Uzulme lutfen.
uzulmemek elde degıl gıttıgım heryerde soruyorlar yokmu bısı dıe kayın valıdem kactr soruyor urfa bıde burası hemen kısır dusuncesı gelıo akıllara

nasıl yapılıyor uvulasyon testı
İnternetten sipariş verirsin testlerin gelir. 28 günde 1 adet oluyorsan 8. gün başlarsın teste.
4 Saat çok sıvı tüketmeden idrarını tutarak yapıyorsun. Her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile.
Sabah ilk idrarla yapılmıyor.
T çizgisi c kadar koyu olduğu gün testin pozitif.Yumurtan 12-36 saat içinde çatlayacaktır.
İstersen özelden yardımcı olabilirim.

İnternetten sipariş verirsin testlerin gelir. 28 günde 1 adet oluyorsan 8. gün başlarsın teste.
4 Saat çok sıvı tüketmeden idrarını tutarak yapıyorsun. Her gün aynı saatte aynı damla sayısı ile.
Sabah ilk idrarla yapılmıyor.
T çizgisi c kadar koyu olduğu gün testin pozitif.Yumurtan 12-36 saat içinde çatlayacaktır.
İstersen özelden yardımcı olabilirim.
lutfen yardımcı ol nolursun cok dua ederım sana en azından bısıler ıcın cabalarım

hıc bı sorun yok ama hamıle klamıorum bır yıllık evlıyım defalarca doktora gıttım yumurtalıklarda hıc bır sorun yok esım test yaptı sonucları hızlı ılerı hareketlı % 20 yavas ılerı hareketlı % 20 yerınde hareketlılık % 30 hareketsızlık % 30 sperm konsantrasyon 80.000.000 doktor fena degıl esınde dedı ama hıc bır sekılde bı ılerleme yok bı sorun da yok napıcm bılmıorum sureklı ıdrar yolu enfeksıyonu oluyorum onun mu etkısı var aacaba kafayı yıcem kzlar nolur yardım edın napmam lazm :KK43: :KK43: :KK43:

Bazı bayanlarda yumurta çeperi kalın oluyor ve sperm yumurtanın içine giremiyor. Bunun için doktor takibi var. Tam yumurta olgunlaştığında doktor çatlatma iğnesi vurduruyor ve o gün eşinizle doktorun verdiği saatte berbaer oluyorsunuz. Kısmetinde de varsa döllenme oluyor ve hamile kalabiliyorsunuz. Benim abimin hanımında buna benzer bir sorun vardı. 3 çocuğu da bu şekilde oldu. Bu arada paniklemenize gerek yok. En kötü ihtimalle yumurtalık rezerviniz yerinde ise ve eşinizin de verileri anlattığınız gibi ise tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olursunuz. Ama gerek kalacağını sanmıyorum.

Merhabalar öncelikle sakin olmani tavsiye ederim arkadaşm. bence esini de al urolojiye gidin enfeksiyon tekrar ediyorsa esinden kaynaklanıyor olabilir..enfeksiyon icinde maydanoz kaynatip ic birse Kızılcık şerbeti iyi geliyor. .

uzulmemek elde degıl gıttıgım heryerde soruyorlar yokmu bısı dıe kayın valıdem kactr soruyor urfa bıde burası hemen kısır dusuncesı gelıo akıllara
Daha dusunmuyoruz deyip geciceksin bakmicaksin o laflara canim. Ben daha 12 haftalik ha8mileyim haftays 3. Evlilik yıldönümüm olacak. Sen daha cok yenisin.

Back
X