Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
morfolojisi kac cnm bendede sorun yok basta hic bir seye ikna edemedum sonra vsrikosel ameliyati oldu yinede duzelmedi bakta is ciddi artik herseye ikna oliyorBende 1 yılı geçti gebe kalamadim hic. hsG klomen iğne ne varsa denedik maalesef olmayınca
Olmuyor a+b % de 40 ileri hızlı % 10 larda temmuzda aşılama yaptıracm kısmetse .eşim hala bizde bi problem olduğuna inanmıyo doğal yoldan olur saniyo artık zorla temmuzda aşılamaya ikna ettim bakalım artık
sana ozelden msj atiimBizim de sınırda değerler. Aslında bu değerlerle hamile de kalinabilir belki ama nasip kısmet herhalde..
bence beklemyin bir an once yapin birde yasiniza bagliBizim de morfoloji %1 hareketlilik %38. Benim eşim de doğal yollardan olacağına inanıyorum tüp bebeğin ertelemek istiyor daha yeni öğrendiği için üzerine gitmek istemiyorum ama 1 yıl daha bekleyim deyince kan beynime sıcriyor
İkimizin de yaşı 29 canım ama daha önemlisi bende iki tane çikolata kisti var. Biz onlardan dolayı olmuyor sanıyorduk ama tahliller ve rahim filmi temiz çıkınca eşimden test istedi Dr. Morfoloji ve hız düşük çıkınca tedaviyle olur dedi. Çikolata kistleri şimdilik engel değil ama durdukça rezervlere zarar verebilir ya da tüpleri tıklayabilir allah korusunbence beklemyin bir an once yapin birde yasiniza bagli
haklisin cnmBizde de durum aynı 1 seneyi geçti ama bilmem duydunuz mu spermlerde dna hasarı varsa tüp bebek bile tutmazmış onun için de iyi bir üroloğa gitmek gerek biz prof. Kaan aydos hocaya gideceğiz. Alanında tek diyorlar.
allah kucagina almyi nasip etsin guzelSelam 7 senedir evliyim ve bebegimi yok. Bizim soru da aynı fakat hep infertili, dendi devlet hastanesi sağ olsun .2 sene öncesine kadar bana yüklendi hep tedavi hormon felan sinir oldum. 2 sene once doktor değiştirdim bi baktı testlere bu sonuclarla imkansız .
12 hareketli gerisi hareketsiz yavaş hareketli yerinde hareketli .
Okadar sinir oldum ki morfolojide bozuk baş anomisi bozuk kuyruk felan .
Bayağı anlattı sonra net ten baktimi durum vahim.
Eşime aktarma gittim aşılama yapılmadan bi ay önce h arnup arı şutu safran içeren bazı bitkilerde olan kur aldım 300 tl tuttu.
O ay onu kullandık sabah akşam aşılama günü sperm verdik doktor siz ne kullandınız dedi aşılamaya gerek bile yok bu değerle dedi hem morfoloji hemde hareketlilik çok iyi dedi 12 olan hareket 34 olmuş şaşırdık ama aşılama tutmadı ne yaziķi.
Doktor normal devam edelim dedi .2. Ay eşimin hareketlilik dahada arttı masallah şifa oldu bize o karışım. Sonra sade harnup ve arisutu ne başladık suandada devam nisan ayının başlarında gebe olduğumu öğrendim 1 sene dir tedavi olmuyorum doğal yolla oldu .
Ama ilk gebelik ti yaşım 33 5 +4 bebeğim düştü nasip olmadı kucaklamak .
Ama bunada şükür en azından Allah bana bi umut kapısı açtı.şimdi folik asit harnup arisutu devam ediyoruz.bide portakal suyu her akşam .
Bende folik asit alıyorum sadece. Bide pree sed jel kullandım bu ay ilk defa bakalım hakimizda hayirlisi olsun canlar hepimiz için.Allah yardımcımız olsun.
Amin canim tüm isteyen kadınlara ana erkeklerde baba olmayı nasip etsin Allah insallah .allah kucagina almyi nasip etsin guzel
amin cnmRabbim hepimizi hayırşı doktorlarla karşılaştırsın. Tez vakitte evlatlarımızın kokusuna doymayı nasip etsin.
Amin canim insallahhhh.Rabbim hepimizi hayırşı doktorlarla karşılaştırsın. Tez vakitte evlatlarımızın kokusuna doymayı nasip etsin.