• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SPERM ÖRNEĞİ

ruveyyy8989

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
bu sonucu yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_8003.webp
    IMG_8003.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 76
bu sonucu yorumlar mısınız
Merhaba sayı ve hareketlilik ve miktar biraz az, varikosel vs var mı? Ama erkek sorunları hızla düzelebiliyor düzenli beslenme ve takviyeler ile düzelir inşallah. Bir de testte morfoloji göremedim bakılmamış galiba

Merhaba sayı ve hareketlilik ve miktar biraz az, varikosel vs var mı? Ama erkek sorunları hızla düzelebiliyor düzenli beslenme ve takviyeler ile düzelir inşallah. Bir de testte morfoloji göremedim bakılmamış galiba
varikosele daha bakılmadı perşembe günü doktor bakacak sonuçlara ama sizce umut var mı?

bakılmadı genetik için kan alındı bi kısmı temiz çıkmış bi kısmı daha çıkmadı peki varikosel varsa süreç nasıl ilerler bi bilginiz varmı?
Benim eşimde varikosel yoktu o yüzden bu konuda yanlış yönlendirmeyeyim ama çevremde eşleri varikosel ameliyatı olan ya da olmayıp doğal yolla çocuğu olan arkadaşlarım var. Bu değerlerle çocuk olmaz diye bir şey yok ama uzun sürebilir. Yaş, amh vs dikkate alarak sonrasında tüp bebek tedavisi de düşünebilirsiniz.

Benim eşimde varikosel yoktu o yüzden bu konuda yanlış yönlendirmeyeyim ama çevremde eşleri varikosel ameliyatı olan ya da olmayıp doğal yolla çocuğu olan arkadaşlarım var. Bu değerlerle çocuk olmaz diye bir şey yok ama uzun sürebilir. Yaş, amh vs dikkate alarak sonrasında tüp bebek tedavisi de düşünebilirsiniz.
benim yaşım 24 eşimin 32

benim eşimde de varokisel yoksa ne kadar sürer bebek süreci sizin ne kadar sürdü

hayır kadın doğuma gidicem cuma günü sizin süreciniz nasıl ilerledi kaç ay sürdü önerdiğiniz bir şey varmı
Benim tüp bebek tedavisi sürecim biraz uzun sürdü. 6 opu, 3 transfer ve 1 Rahim çizme işlemi yapıldı. Doğal yolla deneme vs toplam yaklaşık 3 sene sürdü.

Back
X