- 24 Ekim 2019
- 58
- 55
- 38
- 26
- Konu Sahibi Esrabesler
Eşimde sperm hareketwizligi çıktı ve bize kullanıp memnun kaldığınız kürler ve ilaclar varmı yada nasil düzeltdiniz bu durumu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben pekmezini yediriyorum ama kaynatıp suyunu içmek daha iyi dediler kutu bitince daha almayı düşünmüyorum size faydası oldumu ikinci testi biz daha yapmadikKeciboynuzu kürü veya pekmezi birde proxeed plus kullanmistik hizda degisim olmadi sayi iki katina cikmisti.
Bize promenk önerdi kullanıyor ama etkisi oldumu bilmiyorum daha test yapmadık cevabınız icin tesekkurlerMerhabalar,geçmiş olsun. Benim esim impryl diye bir bir takviye kullanmıştı. Isterseniz araştırıp doktorunuza sorun. Kadin doğumcu vermişti. Keçiboynuzu kuru de önermişti ama ben üşendim yapmadım açıkçası. Sperm parametreleri değişken oluyor. Keçiboynuzu kuru ve o dediğim takviyeyi sorup kullanıp bir daha sperm versin. Değerleri artacaktır insallah
İse yaradı mıSimdi hatırladım, Bir de esim aspardik asit kullandı gunde 3 tablet içti.
Evet . Eşimin sperm sayısı 10 milyondu 60 milyon oldu. Hızı yüzde 15di o da yüzde 40 oldu.İse yaradı mı
Vitaminle pekmezi ayni anda kullandik 3 ayin sonunda sperm sayisi iki katina cikmisti sayi %1 artmisti sadeceBen pekmezini yediriyorum ama kaynatıp suyunu içmek daha iyi dediler kutu bitince daha almayı düşünmüyorum size faydası oldumu ikinci testi biz daha yapmadik
Teşekkürler hamile kaldinizmi benim ben birkere dusuk yaptim bir bucuk yildir hamile kalamıyorumEvet . Eşimin sperm sayısı 10 milyondu 60 milyon oldu. Hızı yüzde 15di o da yüzde 40 oldu.
Rica ederim. Tup bebek yöntemi ile hamile kaldım. Bende de sorunlar vardi polikistik over var düzenli adet görmeme ragmen kalamıyordum. Uğraşmak istemedim deneyim dedim. Denedim ve tuttu cok şükür 1 oğlum var 50 günlük. Darısı başınıza inşallah. Hamile kalmakta sorun yasamiyorsaniz bu dediklerimi uygulayın. Morfoloji değeri nasil eşinizin?Teşekkürler hamile kaldinizmi benim ben birkere dusuk yaptim bir bucuk yildir hamile kalamıyorum
Simdi hatırladım, Bir de esim aspardik asit kullandı gunde 3 tablet içti.
Yok direkt alabiliyoruz. Zaten vitamin gibi Bir sey bu. Yani sporcular da kullanıyor sanırım . Geçmiş olsun.Bu ilacı doktormu yazıyor acaba yoksa direkt alabiliyormuyuz acaba ?
Yok direkt alabiliyoruz. Zaten vitamin gibi Bir sey bu. Yani sporcular da kullanıyor sanırım . Geçmiş olsun.
Rica ederim canım. Gercekten etkili Bir sey bazı doktorlar bilmiyor bunu.ben en iyi şekilde araştırayım her öneri benim için Altın değerinde
Cevabın için teşekkürler canım.
Eşinizin kullandı markayı soylermisiniz çünkü iki formu var da bununRica ederim canım. Gercekten etkili Bir sey bazı doktorlar bilmiyor bunu.
Proxeed plus i esimde kullaniyor keciboynuzunu caksir tozuyla karistirip yiyor birde. Eylulde test vericek tekrar insallah bizdede ise yararKeciboynuzu kürü veya pekmezi birde proxeed plus kullanmistik hizda degisim olmadi sayi iki katina cikmisti.
Canim kırmızı renkli sisesi. Activlab daa yaziyor üzerindeEşinizin kullandı markayı soylermisiniz çünkü iki formu var da bunun
canım eşinizin kullanmış oldugu Activlab DAA 120 KAPSUL olanmı acabaCanim kırmızı renkli sisesi. Activlab daa yaziyor üzerinde