• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm sayi azlıgı ve hareketsizligi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar,geçmiş olsun. Benim esim impryl diye bir bir takviye kullanmıştı. Isterseniz araştırıp doktorunuza sorun. Kadin doğumcu vermişti. Keçiboynuzu kuru de önermişti ama ben üşendim yapmadım açıkçası. Sperm parametreleri değişken oluyor. Keçiboynuzu kuru ve o dediğim takviyeyi sorup kullanıp bir daha sperm versin. Değerleri artacaktır insallah

Merhabalar,geçmiş olsun. Benim esim impryl diye bir bir takviye kullanmıştı. Isterseniz araştırıp doktorunuza sorun. Kadin doğumcu vermişti. Keçiboynuzu kuru de önermişti ama ben üşendim yapmadım açıkçası. Sperm parametreleri değişken oluyor. Keçiboynuzu kuru ve o dediğim takviyeyi sorup kullanıp bir daha sperm versin. Değerleri artacaktır insallah
Bize promenk önerdi kullanıyor ama etkisi oldumu bilmiyorum daha test yapmadık cevabınız icin tesekkurler

Ben pekmezini yediriyorum ama kaynatıp suyunu içmek daha iyi dediler kutu bitince daha almayı düşünmüyorum size faydası oldumu ikinci testi biz daha yapmadik
Vitaminle pekmezi ayni anda kullandik 3 ayin sonunda sperm sayisi iki katina cikmisti sayi %1 artmisti sadece

Teşekkürler hamile kaldinizmi benim ben birkere dusuk yaptim bir bucuk yildir hamile kalamıyorum
Rica ederim. Tup bebek yöntemi ile hamile kaldım. Bende de sorunlar vardi polikistik over var düzenli adet görmeme ragmen kalamıyordum. Uğraşmak istemedim deneyim dedim. Denedim ve tuttu cok şükür 1 oğlum var 50 günlük. Darısı başınıza inşallah. Hamile kalmakta sorun yasamiyorsaniz bu dediklerimi uygulayın. Morfoloji değeri nasil eşinizin?

Keciboynuzu kürü veya pekmezi birde proxeed plus kullanmistik hizda degisim olmadi sayi iki katina cikmisti.
Proxeed plus i esimde kullaniyor keciboynuzunu caksir tozuyla karistirip yiyor birde. Eylulde test vericek tekrar insallah bizdede ise yarar :KK54:
E Esrabesler kecibounuzu pekmezi yada cayini kullanmani tavsiye ederim

Canim kırmızı renkli sisesi. Activlab daa yaziyor üzerinde
canım eşinizin kullanmış oldugu Activlab DAA 120 KAPSUL olanmı acaba

Bumudur acaba.

Zdjecie.jpg

Back
X