Erkek İnfertilitesi Sperm sayımız düşük " KAAN AYDOS" bize uğurlu gelir mi ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kaan aydosun internet sitesindeki numarayı arıyorum ama ulaşamıyorum. yani son 1 saattir aralıksız aradım ama cevap yok. siz nasıl ulaştınız? Minnoskafa Minnoskafa

kaan aydosun internet sitesindeki numarayı arıyorum ama ulaşamıyorum. yani son 1 saattir aralıksız aradım ama cevap yok. siz nasıl ulaştınız? Minnoskafa Minnoskafa
Israrla aradım arkadaşım. Hat düşmemiş gibi oluyor ama aramaya devam et sonra düşüyor. Saat 13.00 ve 18.00 arasında randevu alınabiliyor

Kaan Hoca alaninda cok iyi denemeye deger mesaj atin yardimci olur gerekirse randevu alirsiniz
Biz kaan aydos maduruyuz çok güvendik oona bizi yyari yolda bıraktı 4 ay iğne tedavisi olduk mikro tese yaptı sonuç s.c.o bize dediği bitkisel biseyler olabilir sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olabirsiniz dedi ALLAH aşkına haram yola başvurun diyo biz bilmiyor muyuz niye tedavi olalım değilmi çok ama çok sinirliyim resmen paramız için güvenimizi boşa çıkardı :(((

Kaan Hoca alaninda cok iyi denemeye deger mesaj atin yardimci olur gerekirse randevu alirsiniz
Biz kaan aydos maduruyuz çok güvendik oona bizi yyari yolda bıraktı 4 ay iğne tedavisi olduk mikro tese yaptı sonuç s.c.o bize dediği bitkisel biseyler olabilir sperm bankasına gitip sperm alıp evlat sahibi olabi
Arkadaslar merhaba. 3 yillik evliyim 20 yasindayim esim 28 yasinda spermiogram testi yaptirdi esim 2 immotil ( ölü sperm ) 1 motil ( canlı sperm ) hucre ccikti. Cok arastirdik ama hicc bir seye guvenemiyoruz. Kaan aydos hocayi cok onerdiler. Bizim durumumuzda olup kaan hocanin yaninda tedavi olan oldu mu ? Yardimlarinizi bekliyorum.
Ben kaan hocaya gittim beş para etmez...Bi müslümana yakışmayacak teklifte bulundu Ülkemizde yasal olmayan sperm bankasını önerdi böyle ahlaksızlık terbiyesizlik görmedim...

Back
X