Erkek İnfertilitesi Sperm sayısı 3 milyon ve morfoloji 0 - Allah rızası için yardım :(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Proxeed plas icebilir esiniz biz de ise yaratmıştı ha gene tup bebek yaptırdık ama en azından dayı ve morfoloji artmisti

Proxeed plas icebilir esiniz biz de ise yaratmıştı ha gene tup bebek yaptırdık ama en azından dayı ve morfoloji artmisti
teşekkürler sağolun umarım uzun bir süreç olmaz :( morfoloji 0 olanlar tüp bebek sansı çok az oluyormuş yapısallıkta önemliymiş

çok teşekkürler vakamız birebir , varikosel olup olmadığını bilmiyoruz başka bir hastaneden randevu aldık medicalpark daki ürolojiden randevu aldık yarın bakacağız.
Tüp bebek işlerine geliyor direk onu söylemesi kafamda soru işareti bıraktı. En azından vitamin iğne yada ilaç verir onu bile vermemiş 1 ay sonra tekrar yapalım demiş sperm testini.
Aynen oyle direkt tup bebek demek kolay olani ama soyle de bir durum var sonucta degerler kotuyken tup bebek yaptirmakta cok mantikli gelmiyor bana , uroloji ve kadin dogum doktorlarindan birkacinin ortak fikri bu olursa yaptirmak dusuncesindeyiz biz esimle . Bu arada biz dogal takviyelerde organik keciboynuzu pekmezi, havuc suyu, cig kuruyemis vs denedik ama size tavsiyem once hormon tahlillerine baktirmaniz ozellikle caksir suyu vs kullanmadan once bazen degerleri kotu de etkileyebiliyormus. Genelde sebze agirlikli beslenmeyi oneriyor doktorlar aklinizda bulunsun. Biz aslinda 3 ay cok dikkat ettik, bilincsiz hicbir sey yapmadik, genelde sperm degerlerinde cok iyi sonuclar aliyor insanlar. Bizde enteresan bir durum oldu mutlaka bir sebebi vardir bizde onu ogrenebilirsek cok rahatlayacagiz.

Peki doktor gerileme hakkında ne dedi? Takviye yazıp 3 ay bekleyin filan dedi mi?
Aslinda soyle hic muayene etmedi, bizim icimize sinmeyen bu oldu. Yoksa ameliyat zaten yuzde yuz basarili olacak degerler 3 ayda artacak diye bir sey yok. Belki varikosel tekrarladi ya da damarlarla alakali bir tikaniklik oldu uzaktaki birkac doktor tanidigimiz boyle yorum yapti ama hepsi baska bir doktorunda gorusunu almamizi ve muayene olmamizi tavsiye etti. Bizim doktorumuz oldukca rahat bir sekilde olabilir dedi bazen boyle oluyor sonra yukseliyor 3 ay sonra tekrar bakalim teste dedi ve sadece proxeed plus verdi.

Aslinda soyle hic muayene etmedi, bizim icimize sinmeyen bu oldu. Yoksa ameliyat zaten yuzde yuz basarili olacak degerler 3 ayda artacak diye bir sey yok. Belki varikosel tekrarladi ya da damarlarla alakali bir tikaniklik oldu uzaktaki birkac doktor tanidigimiz boyle yorum yapti ama hepsi baska bir doktorunda gorusunu almamizi ve muayene olmamizi tavsiye etti. Bizim doktorumuz oldukca rahat bir sekilde olabilir dedi bazen boyle oluyor sonra yukseliyor 3 ay sonra tekrar bakalim teste dedi ve sadece proxeed plus verdi.
Evet ben de hep böyle okuduğum için şaşırdım. Burda çok yorum gördüm bu konuda 3 ay sonra artanlar var İnşallah sizde de öyle olur

merhabalar

eşimin sperm testi sonuçunda sperm sayısının 3 milyon olduğu ve yapısal bozukluklarda olduğu çıktı. Değerleri düşükmüş doktor direk tüp bebek söyledi. ne yapacağımı bilmiyorum maddi olarak da iyi değiliz çaresiz kaldım.
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Başından böyle olaylar geçenler yorumda yardımcı olabilir mi ? neler yapmalıyız ? nasıl bir yol izlemeliyiz. ben 28 eşim 32 yaşında
Tibbin yetmediyi yerlerde kürler çok yardimci. Araştirma yap, keciboynuzu kürü, pekmezi, havuç suyu, macunlar, çakşir otu koku ve saire. Bunlari iyice araşdir. Uygun gorduyunu uygula faydasini goren çok var

Tibbin yetmediyi yerlerde kürler çok yardimci. Araştirma yap, keciboynuzu kürü, pekmezi, havuç suyu, macunlar, çakşir otu koku ve saire. Bunlari iyice araşdir. Uygun gorduyunu uygula faydasini goren çok var
hormon testi yaptırmadan bunları uygulamayın dıyorlar ama

Muayene ucreti ne kadar acaba bide sizin sorununuz neydi bizim ileri hareket 0 morfoloji ve sayıda düşük
Muayene ücreti şuanda 700 tl bizde sperm sayımız 7 milyon civarıydı ve %90 ı hareketsiz durumdaydı ileri hareket bizde %1 falandı

Bu muayene ücretini her muayene gittigindemi yoksa 2 3 ayda birmi alınıyor uçmuş bu doktorlar
ben şuan gebelik takibi için gidiyorum ayda 1 ödüyorum, tüp bebek sürecindede ilk muayenede ödedim sadece diğerleri tüp bebek fiyatına dahildi

hormon testi yaptırmadan bunları uygulamayın dıyorlar ama
Eşiniz gerekli tahlilleri yaptiysa ve belirtdiyim gibi tibbin yapacagi birsey yoksa. Sizi tup bebeye yonlendiriyorsa denemeye deyer. Keciboynuzunun zarari olmaz diye dusunuyorum her halukarda

merhabalar

eşimin sperm testi sonuçunda sperm sayısının 3 milyon olduğu ve yapısal bozukluklarda olduğu çıktı. Değerleri düşükmüş doktor direk tüp bebek söyledi. ne yapacağımı bilmiyorum maddi olarak da iyi değiliz çaresiz kaldım.
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Başından böyle olaylar geçenler yorumda yardımcı olabilir mi ? neler yapmalıyız ? nasıl bir yol izlemeliyiz. ben 28 eşim 32 yaşında
Bende geçen ay tüp bebek deneyin dedi diye bir doktor denedik olmadı. Başka hekimlere de muayane olun

merhabalar

Allah yar ve yardımcınız olsun tüp bebek yaptırsanızda tutma ihtimali düşük olabilir bu yıpraticı tedavi sürecine girmeden önce değerlerinizi yükseltmenizi tavsiye ederim hormon testi ve yapilması gereken testlerin hepsini yaptirin

Back
X