- 19 Şubat 2021
- 302
- 169
- 53
- 37
Morjfoloji 0 deyip ümit kesmeyin.burda morfoloji 0 olup çok hamile kalan var.Bizimkide 0 çıktı Hamd olsun varikosel ameliyatı ve ilaçlarla şuan 10 a yükseldi 5 aydır gebelik yok ama bunada şükür.Sayıda artar öncelikle Ultrason çektirmenizi öneririm varikosel varmı yokmu ortaya çıkar ve elle muayne bunu devlet drları yapmıyor.Herseyi kolayca geçiştiriyorlar.Daha sonra dna hasar testi ve genetik test hormon testiyle devam edebilirsiniz.Haftada 2 sefa nohut yemeği, Ceviz, Yağda bekletilmiş aç karnına incir, keçi boyunuzu pekmezi iyi marka, kuru uzum çekirdekli, çiğ badem kaju bunlar arttırmaya yardımcı olucaktır inşAllah ve stresten uzak durup bol bol dua edin.Rabbim hepimizin yardımcısı olsunmerhabalar
eşimin sperm testi sonuçunda sperm sayısının 3 milyon olduğu ve yapısal bozukluklarda olduğu çıktı. Değerleri düşükmüş doktor direk tüp bebek söyledi. ne yapacağımı bilmiyorum maddi olarak da iyi değiliz çaresiz kaldım.
fikirlerinize yardımlarınıza ihtiyacım var. Başından böyle olaylar geçenler yorumda yardımcı olabilir mi ? neler yapmalıyız ? nasıl bir yol izlemeliyiz. ben 28 eşim 32 yaşında