Sperm sayısı düşük

sngl gul

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2025
24
0
1
Kızlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Normalde 15 olması gerekirken eşimin ki 6 ymış böyle olupta hamile kalan varmı . İlaç filanda vermemiş. Yasayan varmı nasıl artırdnız acaba. Düzelen oldumu böyle olupta

Kızlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Normalde 15 olması gerekirken eşimin ki 6 ymış böyle olupta hamile kalan varmı . İlaç filanda vermemiş. Yasayan varmı nasıl artırdnız acaba. Düzelen oldumu böyle olupta
Merhaba benim eşimde önce 2 testinde azosperm çıktı dünya başımıza yıkıldı sonra 2 ay düzenli beslenip takviyeler falan kullandık ve azda olsa arttı çok şükür şok olduk hala kötü tabii ki ama azospermden sonra şükür sebebi tabii ki. Eşim bu sürede omega 3, D vitamini, Tribulus terretris, B12, keçiboynuzu özü ve bol bol ceviz, badem, kuru incir ve özellikle kabak çekirdeği içi kullandı. 3 ay sonra inşallah dahada yükselmiş olur sonuçları. Şimdi genel sperm arttırıcı bir takviye kullanmayı planlıyoruz (Proxeed Plus gibi) E vitamini ile birlikte.

Son düzenleme:
Doktor takviye ilaç vs vermemiş sadece bal ye demiş. 2 ay sonra kontrole cagırmıs
Aslında bizede vermedi ama biz kendimiz kullandık, bu kez gittiğimizde takviye isteyeceğim mutlaka. Balda kullandı eşim keçiboynuzu kadar düzenli olmasada arada yedi tabii. Bence sizde takviye ve düzenli beslenmeyle arttırabilirsiniz. Bizim hiç sperm yoktu düşünün

doktor ilaç takviyesi söylüyor alıp almamak sizce kalıyot bize motilex önerdi ikinci ayımıza girdik bizimde baya düşük çıktı hem ileri sperm düşük hemde hareketsiz sayımız, keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdegide kullanıyor bakalım inşallah bu aydan sonra tekrar tahlil vericez ama sigara falanda azaltmaları gerekiyormuş benimki maalesef yapamıyor

doktor ilaç takviyesi söylüyor alıp almamak sizce kalıyot bize motilex önerdi ikinci ayımıza girdik bizimde baya düşük çıktı hem ileri sperm düşük hemde hareketsiz sayımız, keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdegide kullanıyor bakalım inşallah bu aydan sonra tekrar tahlil vericez ama sigara falanda azaltmaları gerekiyormuş benimki maalesef yapamıyor
Bizimde sorunumuz sigara maalesef :(

Benm eşim sigarada içmiyor alkon flanda almıyor. Ama bilmiyorum işte 6 az demek değilmi. Hiç yok demek degil

Aslında bizede vermedi ama biz kendimiz kullandık, bu kez gittiğimizde takviye isteyeceğim mutlaka. Balda kullandı eşim keçiboynuzu kadar düzenli olmasada arada yedi tabii. Bence sizde takviye ve düzenli beslenmeyle arttırabilirsiniz. Bizim hiç sperm yoktu düşünün
Şimdi nasıl peki yükselme flan oldumu

Şimdi nasıl peki yükselme flan oldumu
Evet 3 adet sperm vardı 5 milyon oldu. Bu değerlerle normal yolla çok zor bir mucize lazım ama düzenli beslenme ve takviyeyle artıyormuş onu anladık. Tüp bebeğe başlayacaktık ama bir 3 ay daha takviye ve düzenli beslenmeyle denemek istiyorum belkide normal düzeye gelebilir. Erkeklerin sperm sayısı çok değişkenlik gösterebiliyor.

Benm eşim sigarada içmiyor alkon flanda almıyor. Ama bilmiyorum işte 6 az demek değilmi. Hiç yok demek degil
Doktorlar sigaradan alkolden diyorlar ama benim eşim günde 2paket sigara içiyor ayda bi kere alkol kullandığı da oluyor bazen 2ayda bi kere ama nadir de olsa kullanıyor. 15milyon olması gereken değeri 64milyon 4katı fazla yani. Sadece sigara alkol olduğunu düşünmüyorum ben bu yüzden beslenim şekli falan da çok önemli bitter çikolata falan erkeğin spermine iyi geliyor keçiboynuzu özü mutlaka yedir eşine

Spermiyogram testini atarsan daha iyi yorum yapılabilir. 6 milyon total sperm sayısı mı? 1 ml’deki sperm sayısı mı? Morfoloji falan nasıl

Bunla hamile kalınırmı dogal yolla

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 28
Bunla hamile kalınırmı dogal yolla
Bacım Allah bereket versin 😂😂 hiç moralini bozma valla benim eşimin bilmem kaçtı sizin değerler, normal yollarla olur merak etme önemli olan ileri hızlı hareketlilik ve morfoloji, sayı için takviye vitaminler var doktor gerek gördüğünde söylüyor zaten

Varikosel gibi bir durum var mı eşinizde ?
Benim eşimin de kısıra yakın çıkmıştı değeri , ameliyat oldu , ameliyattan 3 ay sonra ben hamile kaldım. Sperm testi verirken hatta doktor alkol sigara ve kahve kullanımını azalttırıyor beslenme bu durum için çok önemli ama bi ürolojiye de görünebilir eşiniz

Back
X