Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim eşimde önce 2 testinde azosperm çıktı dünya başımıza yıkıldı sonra 2 ay düzenli beslenip takviyeler falan kullandık ve azda olsa arttı çok şükür şok olduk hala kötü tabii ki ama azospermden sonra şükür sebebi tabii ki. Eşim bu sürede omega 3, D vitamini, Tribulus terretris, B12, keçiboynuzu özü ve bol bol ceviz, badem, kuru incir ve özellikle kabak çekirdeği içi kullandı. 3 ay sonra inşallah dahada yükselmiş olur sonuçları. Şimdi genel sperm arttırıcı bir takviye kullanmayı planlıyoruz (Proxeed Plus gibi) E vitamini ile birlikte.Kızlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Normalde 15 olması gerekirken eşimin ki 6 ymış böyle olupta hamile kalan varmı . İlaç filanda vermemiş. Yasayan varmı nasıl artırdnız acaba. Düzelen oldumu böyle olupta
Aslında bizede vermedi ama biz kendimiz kullandık, bu kez gittiğimizde takviye isteyeceğim mutlaka. Balda kullandı eşim keçiboynuzu kadar düzenli olmasada arada yedi tabii. Bence sizde takviye ve düzenli beslenmeyle arttırabilirsiniz. Bizim hiç sperm yoktu düşününDoktor takviye ilaç vs vermemiş sadece bal ye demiş. 2 ay sonra kontrole cagırmıs
Bizimde sorunumuz sigara maalesefdoktor ilaç takviyesi söylüyor alıp almamak sizce kalıyot bize motilex önerdi ikinci ayımıza girdik bizimde baya düşük çıktı hem ileri sperm düşük hemde hareketsiz sayımız, keçiboynuzu pekmezi ve kabak çekirdegide kullanıyor bakalım inşallah bu aydan sonra tekrar tahlil vericez ama sigara falanda azaltmaları gerekiyormuş benimki maalesef yapamıyor

Şimdi nasıl peki yükselme flan oldumuAslında bizede vermedi ama biz kendimiz kullandık, bu kez gittiğimizde takviye isteyeceğim mutlaka. Balda kullandı eşim keçiboynuzu kadar düzenli olmasada arada yedi tabii. Bence sizde takviye ve düzenli beslenmeyle arttırabilirsiniz. Bizim hiç sperm yoktu düşünün
Evet 3 adet sperm vardı 5 milyon oldu. Bu değerlerle normal yolla çok zor bir mucize lazım ama düzenli beslenme ve takviyeyle artıyormuş onu anladık. Tüp bebeğe başlayacaktık ama bir 3 ay daha takviye ve düzenli beslenmeyle denemek istiyorum belkide normal düzeye gelebilir. Erkeklerin sperm sayısı çok değişkenlik gösterebiliyor.Şimdi nasıl peki yükselme flan oldumu
Doktorlar sigaradan alkolden diyorlar ama benim eşim günde 2paket sigara içiyor ayda bi kere alkol kullandığı da oluyor bazen 2ayda bi kere ama nadir de olsa kullanıyor. 15milyon olması gereken değeri 64milyon 4katı fazla yani. Sadece sigara alkol olduğunu düşünmüyorum ben bu yüzden beslenim şekli falan da çok önemli bitter çikolata falan erkeğin spermine iyi geliyor keçiboynuzu özü mutlaka yedir eşineBenm eşim sigarada içmiyor alkon flanda almıyor. Ama bilmiyorum işte 6 az demek değilmi. Hiç yok demek degil
Spermiyogram testini atarsan daha iyi yorum yapılabilir. 6 milyon total sperm sayısı mı? 1 ml’deki sperm sayısı mı? Morfoloji falan nasılBenm eşim sigarada içmiyor alkon flanda almıyor. Ama bilmiyorum işte 6 az demek değilmi. Hiç yok demek degil
Spermiyogram testini atarsan daha iyi yorum yapılabilir. 6 milyon total sperm sayısı mı? 1 ml’deki sperm sayısı mı? Morfoloji falan nasıl
Spermiyogram testini atarsan daha iyi yorum yapılabilir. 6 milyon total sperm sayısı mı? 1 ml’deki sperm sayısı mı? Morfoloji falan nasıl
Canım değerler o kadarda kötü değil Morfoloji hareketlilik vs iyi bence takviyelerle sayıyı toparlayabilirsiniz. Sadece sayı az çünküBunla hamile kalınırmı dogal yolla
Ml’de 6 milyon sperm var ama total 26 milyon sperm var. Sayı düşük evet ama Morfoloji 9 hareketlilik çok iyi. Az ama kaliteli sperm demek bu. Takviyelerle halledilebilir bir durum benceBunla hamile kalınırmı dogal yolla
Bacım Allah bereket versinBunla hamile kalınırmı dogal yolla

hiç moralini bozma valla benim eşimin bilmem kaçtı sizin değerler, normal yollarla olur merak etme önemli olan ileri hızlı hareketlilik ve morfoloji, sayı için takviye vitaminler var doktor gerek gördüğünde söylüyor zaten
 hiç moralini bozma valla benim eşimin bilmem kaçtı sizin değerler, normal yollarla olur merak etme önemli olan ileri hızlı hareketlilik ve morfoloji, sayı için takviye vitaminler var doktor gerek gördüğünde söylüyor zatenOlabilir canım neden olmasın ama tabii ki ama sayıyı arttırırmanız lazım. Yani diğer değerler çok iyi takviye alın sayıda artar kolaylıkla olur inşallahYükselmeden cocuk olmaz demi. Yüksektmemiz lazım
Varikosel gibi bir durum var mı eşinizde ?Kızlar eşimin sperm sayısı düşük çıktı. Normalde 15 olması gerekirken eşimin ki 6 ymış böyle olupta hamile kalan varmı . İlaç filanda vermemiş. Yasayan varmı nasıl artırdnız acaba. Düzelen oldumu böyle olupta