Gebeliğe Hazırlık Sperm sayısı için hangisini önerirsiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merve9395

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
32
11
3
30
Merhaba kızlar eşimin spermogram sonucunda ileri hareketli %50 fakat sayı 8 milyon morfoloji 1

Sayı ve morfoloji için hangi multivitamini önerirsiniz? Kullanıp fayda görenler yardımcı olursa çok sevinirim

Proxeed plus, promen k, promotil m, argifex m, neofortil m hepsi benzer ama karar veremedik

Size keciboynuzu daha sonrasinda havuc kurü olur. Mutlama deneyin. Tarif edildiği gibi siteden bakin artacaktir insallah.

eşimin morfoloji %2 hız %24, proxeed önerdi doktor. ancak çok pahalı, doğal kürler denemeye karar verdik. bu ay keçiboynuzu kürünü uyguluyoruz saraçoğlunun insallah olumlu sonuc alırız

Merhaba kızlar eşimin spermogram sonucunda ileri hareketli %50 fakat sayı 8 milyon morfoloji 1

Sayı ve morfoloji için hangi multivitamini önerirsiniz? Kullanıp fayda görenler yardımcı olursa çok sevinirim

Proxeed plus, promen k, promotil m, argifex m, neofortil m hepsi benzer ama karar veremedik
Biz proxeed plus kullandık çokta işe yaradı

Bizde şuan keçi boynuzu ve e vitamini kullanıyoruz inşallah bu faydasını goruruz
Biz tam bir buçuk ay uyguladık sadece akşamları tuvalete çıktıktan sonra yatmadan hemen önce içti eşim sabahlarında bi tatlı kaşığı keçiboynuzu özü içti vallahi net faydasını gördük

Benim eşim keçiboynuzu özü ve promen k kullandı. Sayı artmıştı biraz. Keçiboynuzu özünün faydasını çok gördük ama. %1 ileri hareketlilikten %30a 40a çıkarmıştı.

Inşallah bizde bi faydasını görürüz. 2 başarısız tup bebekten sonra bi de doğal şeyler denemek istedim

Ben esime sorunu olmamasina ragmen promotil man almistim o donem bende woman kullandm hatta. Normal aliyorsunuz ztn vitamin faydali seyler iceriyo. O zaman icertigine baktigimda en yuksek degerler promotildeydi ama bakin almadan genelde fiyatlari hep ayni

Back
X