Proxeed plus ile hamile kaldım. Oğlum 19 aylık oldu. Darısı isteyen herkesin başina
Biz proxeed plus kullandık çokta işe yaradıMerhaba kızlar eşimin spermogram sonucunda ileri hareketli %50 fakat sayı 8 milyon morfoloji 1
Sayı ve morfoloji için hangi multivitamini önerirsiniz? Kullanıp fayda görenler yardımcı olursa çok sevinirim
Proxeed plus, promen k, promotil m, argifex m, neofortil m hepsi benzer ama karar veremedik
Bize doktor önerdi proxeed i. Eczaneden öyle alıp kullandık. Kendisini zaten vitamin niyetiyle kullandikBunu biz doktora gitmeden eczaneden vitamin gibi alıp kullanabiliyor muyuz ?
Bir hafta sabah akşam uyguladık daha sonra sadece akşamları mı uygulanacak acaba?Kesinlikle keçiboynuzu kürü uygulayın... biz uyguladık ve inanamadık.
Bu keçi boynuzu kürü tek tük çıkan spermlerin artmasında da etkili olur mu ?Kesinlikle keçiboynuzu kürü uygulayın... biz uyguladık ve inanamadık.
Bizde şuan keçi boynuzu ve e vitamini kullanıyoruz inşallah bu faydasını goruruzKesinlikle keçiboynuzu kürü uygulayın... biz uyguladık ve inanamadık.
Biz tam bir buçuk ay uyguladık sadece akşamları tuvalete çıktıktan sonra yatmadan hemen önce içti eşim sabahlarında bi tatlı kaşığı keçiboynuzu özü içti vallahi net faydasını gördükBizde şuan keçi boynuzu ve e vitamini kullanıyoruz inşallah bu faydasını goruruz
Sabah akşam mı içti eşinizProxeed plus ile hamile kaldım. Oğlum 19 aylık oldu. Darısı isteyen herkesin başina
Günde bir kez ictiSabah akşam mı içti eşiniz
Aç karnınamı içtiGünde bir kez icti
Acaba kullanım şekli nasıldıProxeed plus ile hamile kaldım. Oğlum 19 aylık oldu. Darısı isteyen herkesin başina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?