Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb arkadaslar esimn sperm sayisi az bunun için ne alablrm ? Bitkisel bildgnz bir sey var mi? Bir de afedersiniz istek icin ne alabilirim esime? Tv de bi seyler goruyorum ama guvenmiyorum.
Mrb arkadaslar esimn sperm sayisi az bunun için ne alablrm ? Bitkisel bildgnz bir sey var mi? Bir de afedersiniz istek icin ne alabilirim esime? Tv de bi seyler goruyorum ama guvenmiyorum.
Tv den asla sipariş yapmayin..keci boynuzu kürü deneyin.nasil yapıldığını youtube den bakin..yada pekmezini yesin eşin..bol cerez fındık fıstık ceviz akliniza ne gelirse..bol bol yesin
canim isteksizlik derken sadece zaman araliklariniz uzunsa muz findik fistik keciboynuzu özüyle çözersin.fakat sertlesme problemi varsa bi ürologa görünün cünkü hormon degerleri yada fizyolojik bazi sebepler buna neden olabilir ve tedavi görerek kurtulabilirsiniz. Sperm degerleriniz nekadar dusuk?sayi,ileri hiz,morfoloji kac.kac aydir bebis gelmedi