Erkek İnfertilitesi Sperm sayisina çözümmü ariyosun?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

morincii

Her Şerde Bir Hayır Vardır
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
589
298
53
Arkadaslar biz 20 aydir bebek sahibi olamamis bir ciftiz..oncesinde problemi benim hormonlarimda zannettigimiz icin esimin varikoselini ogreneli henuz 7ay falan oldu..ama bu yedi ay bana yedi yil gibi geldi..her firsatta,geceleri sabahlara kadar internette okudum arastirdim. Varikosel ameliyati,kur,takviye,macun ,ot,çöp ne bulduysak denedik.herseferinde "bunun kesin faydasi olacak"deyip ottan çöpten medet umduk ve herseferinde sonuc hüsran. Bes gun once keciboynuzunu bitirip havuc kurune basladik.ama benim her aksamki konum şunu yapan, bunu yapan cok kisinin cocugu olmus bizde deneyelim seklindeydi.dun aksam yasadigim bir olay esimi ve beni cok etkiledi sizinlede paylasmak istedim.meyve sikacagini cikartip lavabonun yanina kurduk havuclari sikip bardaga doldurduk bitaraftanda icimden "havucsuyu sayesinde busefer cocugum olacak" diye geciriyordumki esim bardagi almak icin uzandi ve ne olduysa o an oldu.daha esimin eli bardaga degmemisti bardak lavabonun icine bir devrildi,size yemin ediyorum alti metre uzunlugundaki mutfagimin her iki ucu,tavan,esimin basindan asagi,benim üstüm basim bardaktan kac metre uzaktaki masanin alti ve heryer havuc suyu oldu!esimle donduk kaldik once ne oldugunu anlamaya calistik sonra aglaya aglaya butun yerleri tavanlari sildik. Once neden nedeenn!diye agladim sonra düsündümki ben aylardir sifayi baska yerde aramisim..elbette sebeplere müracaat edicez ama gönlümün aklimin biyerine Rabbimi koyup Rabbim!vesile kildigin seyleri yapiyorum ama sifayi senden beklerim diyememisim.internetten kür arastirdigm sürenin onda birini ellerimi acip aglaya aglaya Senden istiyoruuum,verecek olan sensin! Demek icin harcamamisim..

Simdi elbette kurlere devam edicem..ama artik birazda dua vakti..Allah rizasi icin Rabbimizi aklinizdan cikarmayin!!ondan isteyin hazinesinde cookk var yeterki Ol! desin..
Simdi dualar arastiriyorum bulduklarimi burada paylasirim sizdende hayirli evlat sahibi olmak icin bildiginiz dualari buraya yazmanizi istiyorum..Ellerimi acip kendim icin evlat isterken buradaki bu yaziyi okuyan kardeslerimide katicam..bizi encok biz anlariz..dualarinizda yer bulabilmek ümidiyle..

rabbim dualarını kabul etsin canım hayırlı evlatlarla bize anne olmayı nasip etsin evlat hasreti cok zor

Morincii ben de tam olarak bu duygular içinde idim senin yazdıklarını okudum. Allahım isteyen dileyen herkes sağlıklı hayırlı evlatlar versin İnşallah...

Çoçuk sahibi olmak için istiğfar
İstiğfar okumalı. (Malım çok, ama çocuğum olmuyor. Ne yapayım?) diyen kişiye, bir sahabi istiğfara devam etmesini söyledi. O da günde 700 defa istiğfar okurdu. Nihayet on çocuğu oldu. Hasan-ı Basri hazretlerine, kıtlıktan, fakirlikten, çocuğunun olmadığından şikayette bulunuldu. Hepsine de istiğfar etmesini söyledi. Sebebi sorulunca, Kur'an-ı kerimden üç âyet-i kerime okudu. Meali şöyle:
(Çok affedici olan Rabbinize istiğfar edin ki, gökten bol yağmur indirsin; size, mal ve oğullar ile yardım etsin, sizin için bahçeler, ırmaklar versin.) [Nuh 10-12]
Çocuklarını idarede sıkıntı çeken bir sahabiye Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah'a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir.]

Cok guzel paylasim..mubarek cuma vakti 700 istigfara basliyorum insallah

Arkadaslaaaarrr!!! Yeni bisey daha buldum
Kim 4 cuma üstüste 1000 defa "ya evvvel" ismini zikrederse Allah ona hayirli evlat nasip edermis..bugun cuma
Ben once filiz2012 arkadasimizin dedigi gbi 700 istigfar cekicem.dualardan once tovbe etmek duanin kabul olmasi icin onemliymis.sonra 1000 tane ya evvele baslicam.hadiii sizde gönülden okuyarak baslayin

Kızlar teşekkürler çok güzel şeyler yazmışsınız. Ben de yarından itibaren okumaya başlayacağım:)

Gelecegin güzel anne adaylari!! Bugun ikinci cumamiz
Mubarek cuma vakti,haydi baslayalim 1000 tane ya evvel cekmeye..toplam 4cuma üstüste

Mubarek cuma vakti,haydi baslayalim 1000 tane ya evvel cekmeye..toplam 4cuma üstüste
Canım kendimizi ne kadar da kaptırmıştık. İlaçlar, kürler vs... Bize dua etmeyi hatırlattığın için teşekkür ederim. Allah razı olsun.

En iyi ilaci bulmussun kardeşim ♥ Kizlar diyorum ki 4444 tefriciye okuyalim olur mu? Hep birlikte baslasak birbirimize destek olsak. Hatta alarm kurup gece namazina kalkalim isim isik dua edelim. Ben watsap grubu falan bile kurmayi düşünüyorum :)

Canım bende bunu iki cumadır yapıyorum.birde sabah ve yatsı namazlarından sonra bol bol dua edin ve yatsıdan sonra 11 ihlas okuyup dua edin olurmu

Canım bende bunu iki cumadır yapıyorum.birde sabah ve yatsı namazlarından sonra bol bol dua edin ve yatsıdan sonra 11 ihlas okuyup dua edin olurmu

Canm bende iki cuma yaptim devam edicem insallh..ihlasada baslayayim..sizinde degerleriniz cok yukselmis enyakin zamanda iyi haberlerini aliriz insallh
Bizede dua et,1ay sonra tekrar tahlil vericez

Canm bende iki cuma yaptim devam edicem insallh..ihlasada baslayayim..sizinde degerleriniz cok yukselmis enyakin zamanda iyi haberlerini aliriz insallh
Bizede dua et,1ay sonra tekrar tahlil vericez
Aminnn inşallah rabbim kimseyi boynu bükük bırakmasın diyorum hep.bunlar vesile rabbim isterse herşey olur ol demesi yeter.Az önceki bilgiyi eksik vermişim.
Heegün yatsıdan sonra bir fatiha 11 ihlas okunacak.peygamber efendimiz ve hatice annemizin ruhu mübareklerine hediye edilecek.bu vesileyle rabbim kız evlat verirsen adını hatice erkek evlat verirsen muhammed koyacağım diye dua edilecek.
Hadi bakalım :)

Peki olursa isimleri gercekten koyacakmisin

Peki olursa isimleri gercekten koyacakmisin
Ben bu duayı bi kaç kez yaptım bidaha yapmadım canım ama devam edicem eğer olursa neden olmasın bi çocuğumuz olsunda :) birde ben rüyamda iki kere peygamber efendimizin süt annesinin ismini duydum bir hocaya sorarım artık hangisini derse :))

Hanimlaaarrr! Bugun 3. cuma,hatirlatayim dedim
Haydi buyrun 1000kere "ya evvel" cekmeye..inanin sayiydi,morfolojiydi hepsi boş..hz.meryeme baba olmadan evlat veren Rabbimiz bize niye vermesin? Duamiz olmasa ne ehemmiyetimiz var? Dualarimdasiniz guzel anneler..

Evettt canım yaptıkk.ayrıca 707 kere ya varis çektim birde bol bol meryem suresi okuyacağım inşallah bu ay

Kizlaarrr bugun yogunluktan ya evvel imi cekemedim.simdi abdestimi alip basliyorum insallh
Bugun son cuma
Bilmeyenlere soyleyelim 4cuma ustuste 1000 defa ya evvel cekiyorz Rabbimizden saglikli bebekler istiyoruz

Kızlar dualarımız sizinle forumuna gelin. Orda hep birlikte dua okuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…