Erkek İnfertilitesi Sperm sayisina çözümmü ariyosun?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar 3 cuma üst uste 41 kere amene resulu okumak her ne niyetin varsa allah kabul edermiş
Birde gece namazı yada seher vakti kalkip namaz kilip dua etmek allah semanin kapılarını tamamen acarmis .
Meryem süresi 41 gun boyunca
Bir kac tane daha var aklıma gelince yazarım kizlar insallh allah dualarimizi kabul eder

Arkadaslar biz 20 aydir bebek sahibi olamamis bir ciftiz..oncesinde problemi benim hormonlarimda zannettigimiz icin esimin varikoselini ogreneli henuz 7ay falan oldu..ama bu yedi ay bana yedi yil gibi geldi..her firsatta,geceleri sabahlara kadar internette okudum arastirdim. Varikosel ameliyati,kur,takviye,macun ,ot,çöp ne bulduysak denedik.herseferinde "bunun kesin faydasi olacak"deyip ottan çöpten medet umduk ve herseferinde sonuc hüsran. Bes gun once keciboynuzunu bitirip havuc kurune basladik.ama benim her aksamki konum şunu yapan, bunu yapan cok kisinin cocugu olmus bizde deneyelim seklindeydi.dun aksam yasadigim bir olay esimi ve beni cok etkiledi sizinlede paylasmak istedim.meyve sikacagini cikartip lavabonun yanina kurduk havuclari sikip bardaga doldurduk bitaraftanda icimden "havucsuyu sayesinde busefer cocugum olacak" diye geciriyordumki esim bardagi almak icin uzandi ve ne olduysa o an oldu.daha esimin eli bardaga degmemisti bardak lavabonun icine bir devrildi,size yemin ediyorum alti metre uzunlugundaki mutfagimin her iki ucu,tavan,esimin basindan asagi,benim üstüm basim bardaktan kac metre uzaktaki masanin alti ve heryer havuc suyu oldu!esimle donduk kaldik once ne oldugunu anlamaya calistik sonra aglaya aglaya butun yerleri tavanlari sildik. Once neden nedeenn!diye agladim sonra düsündümki ben aylardir sifayi baska yerde aramisim..elbette sebeplere müracaat edicez ama gönlümün aklimin biyerine Rabbimi koyup Rabbim!vesile kildigin seyleri yapiyorum ama sifayi senden beklerim diyememisim.internetten kür arastirdigm sürenin onda birini ellerimi acip aglaya aglaya Senden istiyoruuum,verecek olan sensin! Demek icin harcamamisim..

Simdi elbette kurlere devam edicem..ama artik birazda dua vakti..Allah rizasi icin Rabbimizi aklinizdan cikarmayin!!ondan isteyin hazinesinde cookk var yeterki Ol! desin..
Simdi dualar arastiriyorum bulduklarimi burada paylasirim sizdende hayirli evlat sahibi olmak icin bildiginiz dualari buraya yazmanizi istiyorum..Ellerimi acip kendim icin evlat isterken buradaki bu yaziyi okuyan kardeslerimide katicam..bizi encok biz anlariz..dualarinizda yer bulabilmek ümidiyle..

Cnm varikoselin tek çözümü ameliyat. Bu arada pek çok şey denedik demissin. Klomen hapı denedin mi? Ben eşime hergun 1 tane klomen icirmeye başladıktan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde sperm sayısında problem olduğunu bilmeden hamile kalmak için 23 ay ugrasmistim. Birde ay acaba tuttumu, hamile kaldimmi, bugün vücut isim yüksek, yok yumurtlama dönemi vs vs.... Sakin bunları dusunme hesaplama bu sende farkında olmadan müthiş derecede stres yapıyor ve yumurta sayın çok azalıyor. Çocuk olayını tamamen aklından çıkar ve bu hapı içir. Hiçbir yan etkisi yok. Benim eşim tedavi olmayı reddetti gurur meselesi yaptı ben bu hapı ona vitamin diye icirdim.ama bu arada olursa olur olmazsa olmaz deyip biktim artık heray test yapıp hüsrana uğramaktan deyip bende kafaya takmayı birakmistim bir dene derim. İnşallah hepinizin mutlu haberlerini alırım. Ha bu arada şimdi 16 aylık çok şeker bir kızım var:)

E="whitehorse, post: 43347017, member: 614429"]Cnm varikoselin tek çözümü ameliyat. Bu arada pek çok şey denedik demissin. Klomen hapı denedin mi? Ben eşime hergun 1 tane klomen icirmeye başladıktan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde sperm sayısında problem olduğunu bilmeden hamile kalmak için 23 ay ugrasmistim. Birde ay acaba tuttumu, hamile kaldimmi, bugün vücut isim yüksek, yok yumurtlama dönemi vs vs.... Sakin bunları dusunme hesaplama bu sende farkında olmadan müthiş derecede stres yapıyor ve yumurta sayın çok azalıyor. Çocuk olayını tamamen aklından çıkar ve bu hapı içir. Hiçbir yan etkisi yok. Benim eşim tedavi olmayı reddetti gurur meselesi yaptı ben bu hapı ona vitamin diye icirdim.ama bu arada olursa olur olmazsa olmaz deyip biktim artık heray test yapıp hüsrana uğramaktan deyip bende kafaya takmayı birakmistim bir dene derim. İnşallah hepinizin mutlu haberlerini alırım. Ha bu arada şimdi 16 aylık çok şeker bir kızım var:)[/QUOTE]
Canim erkeklere varikosel ameliyatından sonra mi veriliyor klomen bunu bayanlar kullanıyor ama.

E="whitehorse, post: 43347017, member: 614429"]Cnm varikoselin tek çözümü ameliyat. Bu arada pek çok şey denedik demissin. Klomen hapı denedin mi? Ben eşime hergun 1 tane klomen icirmeye başladıktan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Öncesinde sperm sayısında problem olduğunu bilmeden hamile kalmak için 23 ay ugrasmistim. Birde ay acaba tuttumu, hamile kaldimmi, bugün vücut isim yüksek, yok yumurtlama dönemi vs vs.... Sakin bunları dusunme hesaplama bu sende farkında olmadan müthiş derecede stres yapıyor ve yumurta sayın çok azalıyor. Çocuk olayını tamamen aklından çıkar ve bu hapı içir. Hiçbir yan etkisi yok. Benim eşim tedavi olmayı reddetti gurur meselesi yaptı ben bu hapı ona vitamin diye icirdim.ama bu arada olursa olur olmazsa olmaz deyip biktim artık heray test yapıp hüsrana uğramaktan deyip bende kafaya takmayı birakmistim bir dene derim. İnşallah hepinizin mutlu haberlerini alırım. Ha bu arada şimdi 16 aylık çok şeker bir kızım var:)
Canim erkeklere varikosel ameliyatından sonra mi veriliyor klomen bunu bayanlar kullanıyor ama.[/QUOTE]

Cnm benim benim esimde varikosel varmı yokmu öğrenemedi. Dedimya tedaviyi herşeyi reddetti. Ben klomen denilen ilacın erkeklerde sperm sayısını arttırdığını öğrendim ve kocama vitamin diye icirdim. Yani doktor vermedi. Esimin sperm sayısı 4.300.000 çıkmıştı tahlilde doktorda çok dusuk bir ultrason çekip varikosel varmı diye bir bakalım dedi benimki hastaneyi terketti. Ben bu ilacı kafana gore kullandim yanı. Ama bunu bana söyleyen kisi birçok arkadaşının bu şekilde hamile kaldığını söyledi bende denedim ve ise yaradı. Klomeni kadınların kullandığını biliyorum ancak erkeklerde de sperm sayısını arttırmak gibi bir etkisi olduğu kesin. Ben canlı ornegim iste

[QUOtehorse, post: 43351691, member: 614429"]Cnm benim benim esimde varikosel varmı yokmu öğrenemedi. Dedimya tedaviyi herşeyi reddetti. Ben klomen denilen ilacın erkeklerde sperm sayısını arttırdığını öğrendim ve kocama vitamin diye icirdim. Yani doktor vermedi. Esimin sperm sayısı 4.300.000 çıkmıştı tahlilde doktorda çok dusuk bir ultrason çekip varikosel varmı diye bir bakalım dedi benimki hastaneyi terketti. Ben bu ilacı kafana gore kullandim yanı. Ama bunu bana söyleyen kisi birçok arkadaşının bu şekilde hamile kaldığını söyledi bende denedim ve ise yaradı. Klomeni kadınların kullandığını biliyorum ancak erkeklerde de sperm sayısını arttırmak gibi bir etkisi olduğu kesin. Ben canlı ornegim iste[/QUOTE]
Canim teşekürler bizim sayımız fazla bile ama ileri hareketlilik düşük bunda da ise yararmi peki eger öyleyse hemen kullandiririm eşime

ehorse, post: 43351691, member: 614429"]Cnm benim benim esimde varikosel varmı yokmu öğrenemedi. Dedimya tedaviyi herşeyi reddetti. Ben klomen denilen ilacın erkeklerde sperm sayısını arttırdığını öğrendim ve kocama vitamin diye icirdim. Yani doktor vermedi. Esimin sperm sayısı 4.300.000 çıkmıştı tahlilde doktorda çok dusuk bir ultrason çekip varikosel varmı diye bir bakalım dedi benimki hastaneyi terketti. Ben bu ilacı kafana gore kullandim yanı. Ama bunu bana söyleyen kisi birçok arkadaşının bu şekilde hamile kaldığını söyledi bende denedim ve ise yaradı. Klomeni kadınların kullandığını biliyorum ancak erkeklerde de sperm sayısını arttırmak gibi bir etkisi olduğu kesin. Ben canlı ornegim iste[/QUOTE]
Canim inşallah güzel haberleri veririz tabiki canim bu klomeni kullandikdan kac ay sobra hamile kaldin?

merhaba . benim esim azoospermi yani hic sperm yok nedenide bilinmiyor simdilik insallah tedaviye baslicaz bursada bildiginiz iyi doktor hastane varmi

Back
X