meraba arkadaşlar ben 3 yıl önce tüpbebek denemesi geçirdim sonuç olumsuzdu bu 3 yıl içinde eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu kürü gibi şeyler yaptım 2 milyondan 12 milyona çıktı çok sevindik doktor tüpbebek gerektiğini normal olma olasığı düşük dedi sonra ben yaptığım bu kürleri bıraktım 8 milyona düştü yeniden eşime 2 ay boyunca hergün öğleyin 3 yada 4 tane incirin içine ceviz doldurup yedirdim ve Hamile kaldım ama 7+4 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum çok üzüldüm doktorum 3 ay korunmamı söyledi ama ben korunmayacağım kısaca benim yaşadıklarım böyle siz de yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim Eğer yaptığınız kürler varsa beni de bilgilendirin çook ihtiyacım var
meraba arkadaşlar ben 3 yıl önce tüpbebek denemesi geçirdim sonuç olumsuzdu bu 3 yıl içinde eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısını arttırmak için keçiboynuzu kürü gibi şeyler yaptım 2 milyondan 12 milyona çıktı çok sevindik doktor tüpbebek gerektiğini normal olma olasığı düşük dedi sonra ben yaptığım bu kürleri bıraktım 8 milyona düştü yeniden eşime 2 ay boyunca hergün öğleyin 3 yada 4 tane incirin içine ceviz doldurup yedirdim ve Hamile kaldım ama 7+4 günlük bebeğimin kalbi atmadığı için kürtaj oldum çok üzüldüm doktorum 3 ay korunmamı söyledi ama ben korunmayacağım kısaca benim yaşadıklarım böyle siz de yaşadıklarınızı paylaşırsanız sevinirim Eğer yaptığınız kürler varsa beni de bilgilendirin çook ihtiyacım var
bizde de sayı ve hareket azlığı var.1 yıldır olmuyor.doktor aşılama dedi başlıcaz artık. şuan ıgm toxoplasma var bu yüzden tedaviye başlayamıyoruz.gebelik olursa bebeğe geçme ihtimali varmış ve zeka geriliği felan ortaya çıkıyormuş.Bu yüzden suan beklemedeyiz.kan sonuçlarının düzelmesini bekliyoruz.Bu arada proxeed plus önerdi kullanın dedi.bizim sayı 12 milyon-yavaş hareketli %40-yerinde hareketli %20-morfoloji %75
şuan akşamları 1 bardak havuç suyu kürüne başladık.keçi boynuzunu da kür olarak değil normal yiyor.bide proxeed plus.aşılama şansımız artar inş
merhaba canım...biz de 2 yıldır deniyorum eşimde varikosel oldugundan dolyı olmuyr..sürekli ameliyat erteliyoruz ama inş bayramdan sonra olması için karar aldık...spermleri attırmak için keçi boynuzu ..havuc suyu...çakşır otunun suyu da iyidir...ceviz bdem fıstık özellkle çam fıstıgı arttırıyor..bunlra bala karştırıp hergün yerse de faydası çok...sigara alkol kulanmasa iyi olur....gçmiş olsunn
çok geçmiş olsun canım toxoplasma var dedin nasıl bir rahatsızlık sen de mi var nasıl çıktı ortaya bir de havuç suyu dedin şuan zamanı değil işe yarar mı acaba proxeed plus ne ilacı ne işe yarıyo çok soru sordum ama kusura bakma
merhaba canım bizde proxseed plus kullanıyoruz sabah aç karnına içiyo eşim sperm sayısını artıtıyormuş.geceleride bir bardak keçiboynuzu kürü içip yatıyo.Rabbim hayırlı evlat versin hepimize inşallah.
en önemlisi keçi boyunuzu kürü bunu mutlaka yapmalısın.
toxoplasma salam sucuk sosis ve pişmemiş etlerden bulaşıyor.her insanda oluyor normalde bi zararı yok ama hamilelikte geçirilmesi tehlikeli bi enfeksiyon.zeka geriliğine kadar gidiyormuş.1 kere geçiren kişi bağışıklık kazanıp bir daha geçirmiyormuş.şuan bünyenin buna bağışıklık kazanmasını bekliyoruz.sonra aşılamaya başlıcaz.
havuç suyu hareketliliği arttırdığı söyleniyor.Bu yüzden içmesinde bi sakınca yok.
proxeed plus ise sayı ve hareketliliği arttırıyor bunu üroloji doktoru önerdi.
amin İNŞAALLAH canım ben doktora sperm arttırıcı ilaç olup olmadığını sordum öyle bir ilaç yok dedi siz nasıl aldınız
siteden çok arkadaş faydasını gördü eşlerinin sperm sayıları arttı bizde oyüzden başladık. ben netten spariş verdim.doktorlara sorunca genelde ilaçla ve bitkisel şeylerle sperm saysısı artmaz diyolar.onların akılları fikirleri tüp bebek ve aşılamadabence kürler ve destek ilaçları çok işe yarıyo özellikle eşi keçiboynuzu kürü kullanan bi yakın arkadaşım 2. ayında hamile kaldı bende o yüzden başladım küre.
merhaba canım bizde proxseed plus kullanıyoruz sabah aç karnına içiyo eşim sperm sayısını artıtıyormuş.geceleride bir bardak keçiboynuzu kürü içip yatıyo.Rabbim hayırlı evlat versin hepimize inşallah.
canım bence hiç bekleme varikosel ameliyatından sonra değerler çıkmaya başlıyo eşim ameliyat olmadan önce 2 milyon du sonra keçiboynuzu falan yaptım yükseldi keşke ben tüpbebeği yaptırmadan önce varikosel ameliyatı yaptırsaydım şimdi çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?