Erkek İnfertilitesi Sperm sayısını arttırmak için neler yaptınız arkadaşlar ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar bizde aynı dertten muzdaribiz benim eşimde 2sene önce varikoselden ameliyat oldu hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı 3ay korunmanın ardından tekrar hamile kaldım ama bu sefer yine düştü bebekte ve bende bişey çıkmadı bu seferde eşimde morfoloji bozukluğu çıktı bizede proxseed plus ve yanlış hatırlamıyosam abc die bi hap verdi selenyum içeren bi ay kullandı %1den %3çıktı 2ay daha kullan sonra bırak dedi ama ne bidaha teste çağırdı ne kontrole bana pek yeterli gibi gelmedi bu arada keçiboynuzu kürüde uyguladık ilaçları biteli 4falan oldu ama hamile kalaadım henüz hem morfolojisi düzgün olsa bile dna hasarı alan olabiliomuş galiba şimdi onları araştırdım bidaha aynı şeyi yaşamamak için o yüzden kızlar baştan herşeyi iyice araştırın derim yardım edebileceğim bişey olursada elimden geleni yapabilirim

ben kürtaj olduğumda doktor kromozonlarla ilgili dedi morfoloji bozukluğu hakkında bana bilgi verir misin

ben kürtaj olduğumda doktor kromozonlarla ilgili dedi morfoloji bozukluğu hakkında bana bilgi verir misin

tabi canım morfoloji bozukluğu sperm yapısı bozukluğu oluo hamilelik olabilio ama bebek tutunmuo çünkü yapısı bozuk spermle sağlıklı bi bebek oluşmuyo sağlıklı bi bebek olmadığı içinde anne vücudu kabul etmeyip dışarı atıyo düşük oluşuyo yani olurda devam etse bile hamilelik bebeğin özürlü olma ihtimaline kadar gidebiliyo ama kromozon bozukluğu farklı bişey sanırım

tabi canım morfoloji bozukluğu sperm yapısı bozukluğu oluo hamilelik olabilio ama bebek tutunmuo çünkü yapısı bozuk spermle sağlıklı bi bebek oluşmuyo sağlıklı bi bebek olmadığı içinde anne vücudu kabul etmeyip dışarı atıyo düşük oluşuyo yani olurda devam etse bile hamilelik bebeğin özürlü olma ihtimaline kadar gidebiliyo ama kromozon bozukluğu farklı bişey sanırım

teşekkür ederim canım

Selam kızlar.Ben de aşılama olmak için bekliyorum bu ay inşallah.

Eşimin spermiogram testinden sonra sperm sayısını artırmak için ürolog 'proxeed plus' yazdı. 3 ay devam edeceksiniz dedi.
Eşim 2 ay onu içti bende klomen+çatlatma iğnesi kullandım. Hala bir tık yok. 3.sefer bir kutu almadan eşim tekrar spermiogram testi yaptırdı.

Sayısı 28milyondan 76 milyona çıkmıştı ama hareketlilikte inanılmaz bir düşüş vardı. Sonra başka bir doktora gitmeye başladım. İki sonucu da gösterdik.Doktor 'işin garibi son testinin sonucu ilacı içmeden önceki testinden daha kötü.Önce daha normalmiş hatta, bir de burda yapalım" dedi. Bir hafta sonraya randevu verdi. Bu arada hiç proxeed içmedi. Son testimizin sonuçları daha normal geldi. Hareketliliği olsun morfolojisi olsun. Aşılamayı denemeye karar verdik.

Bünyeye göre değişiyor mu bilmiyorum ama bizde sayısını artırmaktan başka bişeye yramadı o ilaç. hareketliliği de azalttı üstelik.
Eğer sizin de eşleriniz kullanıyorsa toplamda ne kadar kullancaksa mesela 1. veya 2. kutudan sonra test yaptırıp sonuçlarınızı karşılaştırın. Biz artık keçi boynuzuna devam ediyoruz. Bir de spermiogram testinde söyledikleri gibi mutlaka3 gün perhiz uygulayın. Ne eksik olsun ne fazla. Sonuçların daha sağlıklı çıkması için çok önemli bir fatörmüş..

Allah sabrımızın mükafatını versin inşallah hepimize..

Son düzenleme:
Mrb bnm de eşim de canlılığı sıfır çıktı keçi boynuzu yazmışsınız nasıl yapıyonuz ve kullaniyonuz

Back
X