Canım bizim sayımız 32 milyondu.2 aylık bir kürle 140 milyona çıktı. Hız da %5 den %50 ye yükseldi. Ne kullandığımıza gelince K9 diye bitkisel bir su var. Onu kullandı eşim. Nette ararsan detaylarını görebilirsin. Bunun yanı sıra nival'in gingseng, arı sütü ve tribulus macunlarını kullandı. Biz faydasını gördük. Eğer deneyecek olursanız kullanım şeklini anlatırım.
ne kürü denediniz çok merak ettim canım eşimin sayısı çok az 4 milyon ya anlatırsan çok sevinirim inan napacağını bilemez haldeyim şimdiden teşekkürler
tabi anlatırım canım. Günde 3 defa yarım çay bardağı Karkim K9 bitkisel suya bir tatlı kaşığı polen ve bir tatlı kaşığı hayıt balı ya da normal bal(hayıt balı daha etkili) karıştırılıyor. önce bu karışım içiliyor. 15 dakika sonra da birer çay kaşığı Nival'in arı sütü, gingseng ve tribulus macunlarından yeniyor. Yalnız bu arada su bile içilmiyor. Ve macunlardan sonra da yarım saat hiç bir şey yenmiyor. biz bu küre 2 ay devam ettik. Eşimde varikosel var. ameliyat olmadan değerlerin yükselmez demişti eşimin doktoru. fakat bu kürle yükseldi. denemenizi tavsiye ederim canım. Biz 20 günlük kür için yaklaşık 300 lira ödemiştik. Ama daha sonra tavsiye ettiğimiz bir arkadaşımız tanıdığı bir aktardan 150 lira civarında temin etmiş. Yani araştırırsan uygun fiyata bulabilirsin. Nette de mevcut bu ürünler. Umarım açıklayıcı olmuştur ve umarım fayda görürsünüz canım.
Biz bizzat değişimi gördük. ve aktarımız çok güvenilir birisi. çok fazla kişinin olumlu sonuç aldığını söyledi. umarım dener ve fayda görürsünüz. dua edersin bu da bana yeter :)
canım bizde sizin gibiyiz 5. denemeye hazırlanıyoruz ama bence sen yeni bi deneme yapmadan önce eşinin spermleri için hazırlık yap
biz şu an çakşır kökü suyu oluyomuş bi bak netten onu kullanıcaz vitamin ilaçları falan.....
çünkü 4 kez yaptırdık hep negatif spermler ne kadar kaliteli olursa tutunmada öyle olur
bi de genetik test yaptırın.......
merabalar canım k9 bitki suyunu netten mi buldun ben aktarda bulamadımda netten bulduysan güvenilir bi yer varsa paylaşırsan sevinirim
hayır canım netten bulmadım. aslında haberimiz bile yoktu bu macunlardan ve k9 dan. buradan okuduklarımla çakşır suyu almaya gitmiştik aktara. eşimle muhabbet falan ederlerken aktar boşver çakşır suyunu ben sana daha garanti birşey önericem kullanır mısın falan dedi. öylece haberimiz oldu. özel mesaj yazamıyorum yoksa aktarın numarasını yazardım canım sana. kendin konuşur daha detaylı bilgi alırdın. karkim k9 diye bak netten.mutlaka bulursun. bulamazsan da yine yaz bana. bir şekilde numarayı ulaştırırım canım.
saol canım ya benim yaşadığım yerde maalesef yok aslında nettekine güvensem alcam hemen ama nete pek güvenemiyorum. yakın zamanda ankaraya gitcem ordan alırım inşallah teşekür ederim ilgin için.
Canım bizim sayımız 32 milyondu.2 aylık bir kürle 140 milyona çıktı. Hız da %5 den %50 ye yükseldi. Ne kullandığımıza gelince K9 diye bitkisel bir su var. Onu kullandı eşim. Nette ararsan detaylarını görebilirsin. Bunun yanı sıra nival'in gingseng, arı sütü ve tribulus macunlarını kullandı. Biz faydasını gördük. Eğer deneyecek olursanız kullanım şeklini anlatırım.
merhaba cnaımm...bu bitkisel suyu doktor mu önerdi yoksa siz mi araştırak buldunuz vve kulndınız..
hayır canım doktor değil çakşır suyu almak için gittiğimiz aktar daha etkili bir şey ister misiniz diyerek önermişti.ama doktorumuz değişimi gördükten sonra ne yaptıysan biraz daha devam et dedi eşime.yani onayladı
hmm..bizde bi alaım bakalım nasıl olacK ..BİR HAP TEK KULNIYORUZ NE KDR FAYDALI OLABİLİR Kİ .HEM BİTKİSEL İALÇALRIN DA ZARARI OLMAZ...TŞKLER...DUA İLE
tabi anlatırım canım. Günde 3 defa yarım çay bardağı Karkim K9 bitkisel suya bir tatlı kaşığı polen ve bir tatlı kaşığı hayıt balı ya da normal bal(hayıt balı daha etkili) karıştırılıyor. önce bu karışım içiliyor. 15 dakika sonra da birer çay kaşığı Nival'in arı sütü, gingseng ve tribulus macunlarından yeniyor. Yalnız bu arada su bile içilmiyor. Ve macunlardan sonra da yarım saat hiç bir şey yenmiyor. biz bu küre 2 ay devam ettik. Eşimde varikosel var. ameliyat olmadan değerlerin yükselmez demişti eşimin doktoru. fakat bu kürle yükseldi. denemenizi tavsiye ederim canım. Biz 20 günlük kür için yaklaşık 300 lira ödemiştik. Ama daha sonra tavsiye ettiğimiz bir arkadaşımız tanıdığı bir aktardan 150 lira civarında temin etmiş. Yani araştırırsan uygun fiyata bulabilirsin. Nette de mevcut bu ürünler. Umarım açıklayıcı olmuştur ve umarım fayda görürsünüz canım.
merhaba, dün gece sıkıntı içinde derdime derman olacak bir şeyler ararken sizin yazınızı okudum ve bir an olsun umutlandım hemen siteye üye olup sizinle iletişime geçmek istedim 9 yıllık evliyim eşimin değerleri çok düşük dr tedavisine yanaşmıyor belki bitkisel kürlerden bi sonuç alırım diye uğraşıyorum
ankarada yaşıyorum bahsettiğiniz aktar nerdedir acaba ne yazıp nasıl sormam gerektiğini de bilemiyorum ama aynı sıkıntılardan muzdarip olanların birbirini her şekilde anlayabileceğine inananlardanım yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?