• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi sperm sayısının azlığındaki tedavi seçenekleriii...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi canım hayırlı olsun inşallh her şey yolunda gider tez zamnda bebeklerine kavuşursun..Bende bugün ankaraya gidiyorum tranfer zamanım yaklaşıyor inşallh hakkımızda hayırlısı neyse o olur hayırlı olacaksa vede sonuna kadar gidecekse hamile kalırım inşallh allah hepimize nasip etsin o duyguyu evlat hasretiyle sınamasın bizleri amiinn .inşallh dönünce yine hepinizi burda bulurum belki uzun süre olmam allaha emanet olun

canım,sağol...inşallah bigün yüzümüz gülecek..ve inşallah senin için herşey yolunda gider..döndüğünde güzel haberler veririsin umarım:) kolaylıklar diliyorum...

slm.ne alemdesinizz?? bende klomen sayesinde 3 tane kist oluşmuş ve doğum kontrol hapı verdi dr.yanii beni bulur demek istemiyorum ama hiç kontrole çağırmadı,çatlatma iğneside vermedi..ee çatlamayan yumurtalar kist olarak kaldı heralde...neyse eşim ilaca devam ediyor ama ben beklemeye alındım bu seferde..hayırlısı diyorum napiiimm..

tavsiyem eşinin varikoseli varsa ameliyat olsun... yoksa en kısa sürede varsa ameliyat sonrası keçiboynuzu kürü yapın... 2. ayın sonunda sende incir kürü yap bol dua et ama sakın stress yapma ... Rabbim en kısa sürede bebişini kucagına almayı nasip etsin...

slm e.m.e.l :) eşim 2 ayrı ürologa göründü,minimal varikosel var ama bu ameliyat edilmez dedi,tüp bebek uzmanıda eşimin spermiyogram değerlerini normale yakın buldu..sadece geç gebelik oluşur sakın ameliyat olma dedi.bendede klomen sayesinde kistler oluştu zaten..yaza kadar beklemeyi düşünüyoruz..bu arada keçibonuzu kürü yerine aktardan aldığım keçiboynuzu tozu,bal,polen arı sütü,ve ısırganotu tohumunu karıştırıp macun yaptım..günde 1 kere yiyor eşim..

Son düzenleme:
Back
X