Sperm Sayısının yüksek olması

duygumak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
31
0
26
37
Kızlar,genelde düşük sperm sayısıyla ilgili konular var ama hiç normalden fazla olan sperm sayısıyla ilgili bir paylaşım yok. Bu konuda bilgisi olan var mı?? (Mesela total sperm sayısı 400 milyon olan)

tabi bunun yanında hareketlilik ve de morfoloji de önemli...(araştırmalarıma göre söylüyorum...yoksa tıbbi bilgim yok.)

Canim arastira arastira bu konuda uzman okdum.doktorlar 280 milyondan sonrasinin gebe kalmayi zorlastirdigini soyluyor.cunku spermler birbirine carpiyor hem hareketleri kisitlaniyor hem de kaliteleri dusuyor.cok yakin bir arkadasimin esinin sperm sayisi toplamda 500milyon.malesef 8 aydir denemesine ragmen hamile kalamadi

Canim arastira arastira bu konuda uzman okdum.doktorlar 280 milyondan sonrasinin gebe kalmayi zorlastirdigini soyluyor.cunku spermler birbirine carpiyor hem hareketleri kisitlaniyor hem de kaliteleri dusuyor.cok yakin bir arkadasimin esinin sperm sayisi toplamda 500milyon.malesef 8 aydir denemesine ragmen hamile kalamadi

Bende arkadaşınla aynı durumdayım 8 aydır deniyorum ama malesef sonuç alamadık. Hiç sperm sayısı azaltmakla ilgili birşey de duymadım:/

ilk defa sperm sayısının fazla olmasının hamile kalmaya engel olduğunu okuyorum sanırım herşeyin fazlası iyi değil derler ya buda öyle bişey:KK57::KK57::KK57:

eşimde ml de 15 milyon sperm var hareket %30 sizce bu iyimio_Oarkadaşlar

Merhaba çok uzun zaman geçmiş merak ettim ne durumdasınız? Benim eşimin de sonucu 1mlde 194milyon çıktı

Back
X