Erkek İnfertilitesi sperm sonucları dusuk kocıslere destek verıp hamıs kalanlar ve kalmak uzere olanlar:)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim canım adına, umarım bende artık iyi haberler alırım, inan okadar çok yoruldumki, siz bu kürleri nekadar zaman kullandınız ve nezaman etkisini gösterdi ve ayrıca ne kullandın ne gibi kürler yaptın bilgilendirirsen çok sevinirim canım ya....

Canım biraz geç cevap yazdığımı için kusura bakma. Hamileliğim düşükle sonuçlandı ama ben iyi tarafından bakıyorum ki en azından doğal yolla hamile kalabildiğimi gördüm.
Neler yaptım, hangi kürleri uyguladığıma aşağıdaki adresten bakabilirsin: http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...5-2-milyondan-76-milyona-yolculugumuz-23.html

slm arkadaşlar, ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e ama sizleri takip ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Eşim cuma günü çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,
ameliyattan sonra kullanmam gereken kürler nelerdir,
yardımcı olursanız sevinirim.
gelişmeleri yazarım, kib a.s.

slm arkadaşlar, ben sizler kadar sık giremiyorum Net'e ama sizleri takip ediyorum. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş.

Eşim cuma günü çift taraflı varikosel ameliyatı oldu,
ameliyattan sonra kullanmam gereken kürler nelerdir,
yardımcı olursanız sevinirim.
gelişmeleri yazarım, kib a.s.

valla cnm polen arı sutu bal karısımı yedır bence

bırde kecıboynuzu kuru yap yeterlı cok karıstırma ben yaptım cok karısık bırsey olmadı bızımde yarın gıdılıo doktora

ALLAHIM TEZ ZAMANDA YUZUMUZU GULDURUR INSALLAH:Saruboceq:

Arkadaşlar, hepsi iyi güzel de bu kadar şeyi bu adama onu kırmadan incitmeden yaptırmanın yolu var mı siz onu söyleyin bana. Eşim benim için çok değerli ve bu konuyu kafasına takarak kompleks edebilecek birisi, Allah muhafaza başına bişey gelmesinden korkarım. Bana biraz bunları uygularken eşlerinize davranışlarınızla ilgili tüyo verseniz çok sevinirim ya...kaydirigubbakcemile

14 mm bugün 14.günüm, cuma tekrar bakılcak yumurtama, muhtemelen 18 mm olabilir o gün ,o zaman kaydirigubbakcemile

Arkadaşım bu mm ölçme olayını nasıl yapıyorsunuz, ben 1 yıllık evliyim ama bu konuların içine henüz girdim, bana bir yardımcı olur musunuz?:çok üzgünüm:

Back
X