Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inş hayırlı haberler olur neden gidiceksin doktora
ben o testi yapmıştım 3,72 çıkmıştı
doktor kötü degil ama çok iyide degil dedi sınırdasın dedi
degerlerını bılıyormusun cnm kacla kac arasında olunca ıyı oluyormus
günaydın kızlar
malesef canım biz senin kadar şanslı değiliz olmuyo işte ama ben sadece rabbimin ona daha çok dua etmemizi istediğinden bizi beklettiğine inanıyorum cuma ile sela arası yapılan dualar kabul olur bugün dua edin
canım benim eşim kullanıyorr çakşır otunu bir fincan sıcak suya bir iki tatlı kaşığı çakşır otu koyup beş dakika kadar demlenmesini bekliyoruz çok acı olduğu için bal ile tatlandırıp çay niyetine içiyor günde iki defa sabah akşam aç karnına. inciride bir paket kuru incir aldık borcama koyduk epeyce üzerine bol miktarda zeytinyağı döktük üzerini geçene kadar bundan da sabahları aç karnına bir tane yiyor. bize çok iyi geldi hızlı ileri hareketlilik 0 dan 12 ye yükseldi bir umut devam ediyoruz. inşallah sizde faydasını görürsünüz:Saruboceq:
merheba arkadaşalr nasılsınız bende topikleri gezerken burayı tesadüfen gördüm rabbim olmayan herkese inş.bu güzel duyguyu nasip etsin ne diyim...mafoldumben
bende aynı dertten muzdaribim eşimin sperminin hareketliliği %0 yani hiç yok biz 2 sefer tüp bebek yaptırdık malesef olmadı var bi vakti saati rabbimin bi bildiği vardır elbet bekliyoruz bakalım...
bide yeni macunlar bulduk biz deniycez sizde deneyin diyorum %100 sonuç veriyomuş düşünün...şimdi yazıyorummmm
GİNSENG MACUNU,TRİBULUS BALLI MACUNU VE KAVUN ÇEKİRDEĞİ YAĞI....
KULLANIŞI...
macunları yemeklerden yarım saat önce 1er tatlı kaşığı yiyecek kavun çekirdeği yağınıda yemekten sonra 1 çaykaşığı ile bol su ile içilecek biz deniycez sizde deneyin rabbim emeklerizi boşa çıkarmasın inşallah:Saruboceq:
Topik hepimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah. Bu topikteki herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah. Ben de aranıza katılmak istiyorum. Adet tarihim 7 Mayıs. 3 kez mikroenjeksiyon denedik olmadı. Doktor normal yolla olma ihtimali çok düşük diyo. Hayırlısı bakalım...
saol cnm bılgıler ıcın allahım tez zamanda hepımızın yuzunu guldursun guldurecekde ben ınanıyorum :Saruboceq:
[/url][/IMG]![]()
canım eşim iki aya yakındır çakşır otu çayı içiyor günde iki fincan bir de bir aydır zeytinyağında beklemiş kuru incir yiyor sabahları. daha önce iki defa test yaptırmıştık ikisinde de ileri hızlı hareketlilik 0 dı. bu ay % 12 çıktı. hemde hareketsiz % 53 ken şimdi % 26. hangisi işe yaradı bilmiyorum ama ikisinide dene bence.