Erkek İnfertilitesi Sperm sonuçları sıfır olup gebe kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

golge10

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2025
3
1
1
29
Eşime azospermi teşhisi konuldu. Tüm değerleri sıfır. Tüp bebek yaptıran ve gebe kalan var mı yardımcı olur musunuz?

bizim azospermi değil ama eşimin oranları çok düşük, %85 hareketsiz spermi var. Varikosel ameliyatı oldu, henüz sonuç alamadık. tüp bebeğe yönlendirdiler bizde devlet hastanesinde yapmaya karar verdik, tüp bebek yapılabilmesi için 2 aşılama şartı vardı, şuan ilk aşılama sürecindeyim. bence sizde vakit kaybetmeden tüp bebek bölümü olan bir eğitim araştırma hastanesine başvurun

Eşime azospermi teşhisi konuldu. Tüm değerleri sıfır. Tüp bebek yaptıran ve gebe kalan var mı yardımcı olur musunuz?
Benim eşiminde hareketsiz spermleri 2 yıl ilaç tedavisi gördü mikro tese oldu onda bişey çıkmadı tabi şimdi tüp bebek sürecindeyim sağlıklı 5aa embriyolarımız oldu Mart ayında ilk tüp bebek tedavimi gördüm gebe kaldım düşük yaşadım bidahaki ay tekrar transferim olacak inşallah.
Bencede zaman kaybetmeden aşılama değilde tüp bebeğe yönelin biz çok zaman kaybettik bekledik olur diye 7 yıl olmadı pişmanım keşke daha erken davransaydım diye

Benim arkadaşımın eşinin sıfırdı. Tese ile sperm bulundu ve ilk transferinde pozitif aldı ♥️

Benim eşimin de sıfır sperm yani azospermi.Sıfır spermle nasıl tüp bebek yapılacak ki olmuyor maalesef biz 4 yıl hiç tedavi görmeden doğal yoldan olur mu diye bekledik olmadı maalesef şu an Celalettin Peru doktorda tedaviye başladık.

Back
X