sperm sorunu olup hamile kalamayan arkadaşlarım

canım bır yerınden eger kan gelıorsa adet olsun olmasın abdest olmak zorundasın.herhangı bır ılac falan kullanıormusun ?belkı ondandr??

sadece adetimin 2.ci günü minoset aldım başım çok ağrıyo die bide dün grip hapı benical önemli şeyler değil ama ben adet kanı gibi akmadı için bitti kabul etmiştim yani heralde özür hastalık var die düşünmüştüm ama içim rahat olsun die abdest alırım sağol cevapladığın için

sadece adetimin 2.ci günü minoset aldım başım çok ağrıyo die bide dün grip hapı benical önemli şeyler değil ama ben adet kanı gibi akmadı için bitti kabul etmiştim yani heralde özür hastalık var die düşünmüştüm ama içim rahat olsun die abdest alırım sağol cevapladığın için

sende sagol :1hug:

canım olumsuz sonuç aldığını okdun ama yazamadım sana çok geçmiş olsun
umutsuzluğa düşme hiç beklemediğin bir anda gelecek olur bebeğin annesinin umutsuzluğu vazgeçirir belik onuuu inşlhhhhhhhhhh en yakın zamanda bebeğine kavuşursun arkadaşım

Saol canım artık ne düşüneceğimi bilemiyorum.... Bundan sonrası için artık hiç bir planım yok Allahtan hayırlısını diliyorum belki zamanla yeniden denemeye cesaretim olur Allah senin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım benim olacak hepimizin olacak inş rabbim nasip ettigi zaman verecek

İnşallah canım bazen kendimi hamile bayanlara bakarken buluyorum sonra kendi kendime "sakın bakıp da heveslenme" diyorum belki bu duyguyu hiç yaşayamayacağım kendimi şimdilik buna hazırlıyorum... Bu sperm sorunu çok zormuş hiç bir şekilde düzelme şansı yok maalesef....

öle dme umut allhadır allhtan umut kesılırmı?
ınş olacak ınşşşşşşşşşşşşşş

Canım umudumu ben de kaybetmek istemiyorum ama bazen de belki de nasibimde bir evlat sahibi olmak yok diye düşünüyorum..... Ama yine de hiç bir zaman Allahtan ümidimi kesmiyorum allahım çok büyük mucizelere kadirdir....

Back
X