Erkek İnfertilitesi Sperm Sorunu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kartal

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
202
59
13
Merhaba arkadaşlar, 1 yıllık evliyiz ve çok çocuk istiyoruz benim adet döngümle ilgili problemlerim var tiroitlerden dolayı iki ya da üç ayda bir dengesiz bir şekilde adet oluyorum fakat bir süre önce öğrendik ki eşimin sperm sayısı çok düşükmüş hareketse sıfır. Bir süre çeşitli bitkisel tedavi yöntemleri denedik ve şuan sperm sayısı 6 milyon hareketimizde biraz arttı yani durum iyiye gidiyor gibi bu da bize çok büyük umut oldu. Bu şekilde bir problemi olup gebe kalan var mı? Böyle problemi olanlar neler yapıyor? Birde eşimin küçükken fıtığı varmış ameliyat yaptırmamışlar ilaç kullanmışlar bununda bir etkisi var mıdır?

Fitik hakkında bilgim yok canım geçmiş olsun. Benim eşimin de ilk teste 3 milyondu toplam sayısı mm 1milyomdu hiz falan cok kotuydu sonra .varikosel ameliyayi oldu 9.aydaki testnde toplam sayi 270 milyon mm 45 milyon hiz 70 morflji 10 ama ilaclar kurler saglikli beslneme sonucu ccok sukur .Hala hamile kalamdim ama bendede birwz sorun var kismtse cuma rahim filmi cekilcem.

Kurlere gelince 3 kere flan yani 3 parti keçi boy.kuru bal polen ari sütü 4.sise ara vererek tbi havuç kuru zey.beklms incir nar zamanı her gun 1 bardak nar suyu portakal suyu elma suyu mandalin saglklı beslenme kuru yemiş vb.kendim macun yaptım keçi boy.bal ısırgan otu çörek otu keten tohumu uzum çekirdeği zencefil zerdacal keten tohumu yağı çörek otu yağı hepsini karistrdm 2 tatlı kaşığı kadar her gun verdim ilaç olarakta 5 ay klomen nondo x kullandı 5 ayidirda opstrvnt kullanıyor ama en cok bunun faydasını gorduk sağlıcakla aklınıza takılan bse olursa yardımcı olurum elimden gelişti kadar ben cok okudum cnku

Kurlere gelince 3 kere flan yani 3 parti keçi boy.kuru bal polen ari sütü 4.sise ara vererek tbi havuç kuru zey.beklms incir nar zamanı her gun 1 bardak nar suyu portakal suyu elma suyu mandalin saglklı beslenme kuru yemiş vb.kendim macun yaptım keçi boy.bal ısırgan otu çörek otu keten tohumu uzum çekirdeği zencefil zerdacal keten tohumu yağı çörek otu yağı hepsini karistrdm 2 tatlı kaşığı kadar her gun verdim ilaç olarakta 5 ay klomen nondo x kullandı 5 ayidirda opstrvnt kullanıyor ama en cok bunun faydasını gorduk sağlıcakla aklınıza takılan bse olursa yardımcı olurum elimden gelişti kadar ben cok okudum cnku
Çok teşekkür ederim umarım sizde tez zamanda hayallerinize kavuşursunuz 😔

Merhaba toplamda kürleri ne aralıklarla uyguladınız.. ve kaç ay içinde o sonucu aldınız acaba ?

Back
X