Yaşınız kaç acabaBen de bi sorun cıkmadı. Evet gerçekten yıpratıcı bi süreç. 3-4 ay deneyip dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum geç kalmadan.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız kaç acabaBen de bi sorun cıkmadı. Evet gerçekten yıpratıcı bi süreç. 3-4 ay deneyip dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum geç kalmadan.![]()
30Yaşınız kaç acaba
Eşinizde mi
Evet sizin kaç? testleriniz nasıl çıktı sizinEşinizde mi
Eşimin sonucu sizinki ile aynı bende de pcos varmış maalesef hsg çektiricem sonrasında ne olacak karar verilecekEvet sizin kaç? testleriniz nasıl çıktı sizin
?total sperm sayısı var bir de normal bu hangisi
İnşallah güzel haber alırsınız bende de bi o kaldı yapmadığım.Eşimin sonucu sizinki ile aynı bende de pcos varmış maalesef hsg çektiricem sonrasında ne olacak karar verilecek
İnşallah hepimizİnşallah güzel haber alırsınız bende de bi o kaldı yapmadığım.
bizdekinde sadece total sonuç var 84 milyon.
Anladım hangisi önemli acaba bir sorayımbizdekinde sadece total sonuç var 84 milyon.
Hangisi önemli total miHızı ve hareketi çok düşük normal yolla olma imkanı yok ki siz total sayıyımı söylüyorsunuz yoksa normal sayıyı mı
Hayır sayı yazan yer total değilHangisi önemli total mi
Ml de ki spermi mi diyosunuzHayır sayı yazan yer total değil
Neler kullanıyorsunuzŞu an çabalıyor sigarayı da bıraktı. İnsallah düzelir![]()
Şu an proxeed kullanıyo eşim. Keçi boynuzu aldım ama cok efektif kullanamadı ya kaynat fln her gün zor iş :/ siz kaç aydır deniyorsunuzNeler kullanıyorsunuz
1 yıl olduŞu an proxeed kullanıyo eşim. Keçi boynuzu aldım ama cok efektif kullanamadı ya kaynat fln her gün zor iş :/ siz kaç aydır deniyorsunuz
İnsallah bi an önce olur1 yıl oldu![]()
Morfoloji sıfırsa doğal yolla olma ihtimali çok çok zor. Yok gibi bir şey. Tabi ki olmaz diye bir şey yok ama tüp bebek tedavisi öneririm size. Boşuna vakit kaybetmeyin. Ve morfoloji düzelen, artan bir şey değil. İnşallah en kısa zamanda hamile kalır sağlıkla evlat sahibi olursunuzSayı 84 m
İleri hız 5
Yerinde hareket 15
Morfoloji 0
Morfoloji 0 çıkıyor ve ürologlar önemsemiyor. Ne diyeceğimi bilmiyorum ya. Nasıl böyle umursamaz olabiliyorlar. Hız artabilir ama morfoloji öyle değil ki. Testi nerede yaptırdınız? Daha detaylı yazarsanız daha fazla yardımcı oluruz belki.2 Ürolağa gittik sadece proxeed plus verdi. Çok önemsemedi drlar. Sperm sayısı iyi cıkmıs ondan mı bilmiyorum![]()