P Pia22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 1.832 Emoji Skoru 6.751 Puanlar 108 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #21 Bana doktor tup bebek olmadan kalabilirsin kalmayadabilirsin. Hersey Allahtan dddi bekliyoruz bizde
Y Yeni gelinnn Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 24 Emoji Skoru 6 Puanlar 36 Yaş 40 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #22 ecesaygi .!.: Aylardir uykuyu unuttum desem. Genişletmek için tıkla... İnsan yaşamadan anlamıyormuş bu güzel mübarek Ramazan ayında kimin kalbinde gizli kalan duası varsa rabbim kabul eylesin
ecesaygi .!.: Aylardir uykuyu unuttum desem. Genişletmek için tıkla... İnsan yaşamadan anlamıyormuş bu güzel mübarek Ramazan ayında kimin kalbinde gizli kalan duası varsa rabbim kabul eylesin
P Pia22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 1.832 Emoji Skoru 6.751 Puanlar 108 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #23 Habibe t .!.: İnsan yaşamadan anlamıyormuş bu güzel mübarek Ramazan ayında kimin kalbinde gizli kalan duası varsa rabbim kabul eylesin Genişletmek için tıkla... Amin
Habibe t .!.: İnsan yaşamadan anlamıyormuş bu güzel mübarek Ramazan ayında kimin kalbinde gizli kalan duası varsa rabbim kabul eylesin Genişletmek için tıkla... Amin
Y Yeni gelinnn Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 24 Emoji Skoru 6 Puanlar 36 Yaş 40 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #24 ecesaygi .!.: Bana doktor tup bebek olmadan kalabilirsin kalmayadabilirsin. Hersey Allahtan dddi bekliyoruz bizde Genişletmek için tıkla... Sizin değerlerinizde çokmu düşük bizim gibi
ecesaygi .!.: Bana doktor tup bebek olmadan kalabilirsin kalmayadabilirsin. Hersey Allahtan dddi bekliyoruz bizde Genişletmek için tıkla... Sizin değerlerinizde çokmu düşük bizim gibi
P Pia22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 1.832 Emoji Skoru 6.751 Puanlar 108 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #25 Habibe t .!.: Sizin değerlerinizde çokmu düşük bizim gibi Genişletmek için tıkla... Hayir sadece morfoloji dusuklugu var
Habibe t .!.: Sizin değerlerinizde çokmu düşük bizim gibi Genişletmek için tıkla... Hayir sadece morfoloji dusuklugu var
Y Yeni gelinnn Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 24 Emoji Skoru 6 Puanlar 36 Yaş 40 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #26 ecesaygi .!.: Hayir sadece morfoloji dusuklugu var Genişletmek için tıkla... Anladım rabbim ol der ve olur inşallah bizde anneliği tadarız bizide belki böyle sınıyor rabbim ondan gelen baş üstüne
ecesaygi .!.: Hayir sadece morfoloji dusuklugu var Genişletmek için tıkla... Anladım rabbim ol der ve olur inşallah bizde anneliği tadarız bizide belki böyle sınıyor rabbim ondan gelen baş üstüne
P Pia22 Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 1.832 Emoji Skoru 6.751 Puanlar 108 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #27 Habibe t .!.: Anladım rabbim ol der ve olur inşallah bizde anneliği tadarız bizide belki böyle sınıyor rabbim ondan gelen baş üstüne Genişletmek için tıkla... Oyle de insan tuaf duygulara burunuyor. Aman ne bilim valla
Habibe t .!.: Anladım rabbim ol der ve olur inşallah bizde anneliği tadarız bizide belki böyle sınıyor rabbim ondan gelen baş üstüne Genişletmek için tıkla... Oyle de insan tuaf duygulara burunuyor. Aman ne bilim valla
S Siyahhhinci Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 3.247 Emoji Skoru 3.141 Puanlar 133 Yaş 34 5 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yeni gelinnn #28 Buda bizim sonucumuz daha doktor görmedi ama sanırım düşük bilgisi olan burada tam olarak ne yazdığını söyleyebilir mi bana
Buda bizim sonucumuz daha doktor görmedi ama sanırım düşük bilgisi olan burada tam olarak ne yazdığını söyleyebilir mi bana