Sperm test sonuçları

merhabalar eşimin test sonucu anlayan biri yardımcı olabilir mi nolur Eki Görüntüle 2938744
Maalesef eşiniz azospermi yani sperm cıkısı yok 0 canlıda cansızda yok demek oluyor bu. Tek testle azosperm i teshisi konulmaz demişti doktorumuz öncelikle iyi bir üroloji uzmanına gidin tekrar test yaptırın ve azosperm i sebebini arastırın.

Anladım çok teşekkür ederim desteğiniz için

Bişey daha sorsam tabiki önce doktor bilir elbet ama ben bu akşam öğrendim o yüzden henüz hiç bilgim yok azospermi varsa normal yolla gebelik elde edilmez mi

Bişey daha sorsam tabiki önce doktor bilir elbet ama ben bu akşam öğrendim o yüzden henüz hiç bilgim yok azospermi varsa normal yolla gebelik elde edilmez mi
Mümkün değil hatta imkansız sperm çıkışı yokki gebelik olsun Bizde azospermi hastasıyız ameliyatla sperm arıyolar testislerde bulunursa ne mutlu. Ozaman dondurup tüp bebek yapılıyor baska türlü hamile kalamıyoruz

Öyle üzüldüm ki bu yorumuna bilmediğin bir yolun başındasin. Bizde de erkek faktörü vardı. Bende hiç ihtimal vermiyordum çünkü o zamana kadar erkek faktörünün bu denli yaygın olduğunu bilmiyordum.. eğer eşin gerçekten azospermse yolun uzun olacak. Rabbim yardımcın olsun. @Yasnaz rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Amin inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun akşamdan beri okuyup duruyoruz daha doktorumuzla konuşmadık sizin oldu mu peki

Amin inşallah Allah razı olsun akşamdan beri okuyup duruyoruz daha doktorumuzla konuşmadık sizin oldu mu peki
Aynii yollardan ayni bilinmezliklerl3 geçtigimiz icin ve bende ayni arayislara ve umutlara tutundugum icin bir zamanlar.. simdi size de yazmak istedim. Yeniden testler vereceksiniz. hormon fiziksel muayene ultrason ile bakilacak. Insallah sigara kullanımı yoktur eşinizin. Bizde bu sonuctan gorunce testler cikmamis bo türlü hep sıfır gözüküyor demistik.. keske oyle olsaydi..ama bugune sukur. 1 yil once esim ameliyat oldu mikro tese. Yuzde 30 40 sansi vardi. Allaha şükür cikti sperm ameliyatla. Donduruldu embriyolarimiz ve transfer yapıldı.. suan hamileyim ve gozlerim dolu dolu yazıyorum. Umidinizi kesmeyin, dik durun ve korkmayın. Hasarda kalmadi 15 gunde toparlandi esim eskisi gibi oldu. Simdilerde yeniden bi sperm verecegoz belki degisklik vardir diye olurya .insallah hicbirine gerek kalmazda ikinci ucuncu testte spermleriniz gözükür.

Çok teşekkür ederim mesajınız için o kadar umutlandim ki hem biseyleri bilmemek hem böyle şok olmak hepsini yaşıyorum sanki Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…