P perilota Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2022 69 10 18 41 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #1 Eşim bugün sperm testi sonucunu aldık. Doktor proxeed plus kullanmasını önerdi. Sizce değerler nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim
Eşim bugün sperm testi sonucunu aldık. Doktor proxeed plus kullanmasını önerdi. Sizce değerler nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim
B Beybiumutlari Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2022 1.120 515 43 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #2 Sperm sayısı az çok az değil ama az
Moonlight01554 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 558 386 53 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #3 Hareketlilik düşük çıkmış biraz ama proxeed toparlar onu bizim de öyleydi ikinci ay hamile kaldım kullanın bence vitamin desteği zaten
Hareketlilik düşük çıkmış biraz ama proxeed toparlar onu bizim de öyleydi ikinci ay hamile kaldım kullanın bence vitamin desteği zaten
P perilota Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2022 69 10 18 41 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #4 nazende5501 .!.: Hareketlilik düşük çıkmış biraz ama proxeed toparlar onu bizim de öyleydi ikinci ay hamile kaldım kullanın bence vitamin desteği zaten Genişletmek için tıkla... İnşallah canım ya doktor da iyi gelir dedi ama bilmiyorum işte 1 senedir bekliyoruz nasip olmadı
nazende5501 .!.: Hareketlilik düşük çıkmış biraz ama proxeed toparlar onu bizim de öyleydi ikinci ay hamile kaldım kullanın bence vitamin desteği zaten Genişletmek için tıkla... İnşallah canım ya doktor da iyi gelir dedi ama bilmiyorum işte 1 senedir bekliyoruz nasip olmadı
Moonlight01554 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 558 386 53 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #5 perilota .!.: İnşallah canım ya doktor da iyi gelir dedi ama bilmiyorum işte 1 senedir bekliyoruz nasip olmadı Genişletmek için tıkla... Bizim de öyleydi hiç endişelenmeyin sonuçlarınız kötü değil doktorunuz söylemiştir gerçi ama bizim daha yavaştı hareketlilik hatta.
perilota .!.: İnşallah canım ya doktor da iyi gelir dedi ama bilmiyorum işte 1 senedir bekliyoruz nasip olmadı Genişletmek için tıkla... Bizim de öyleydi hiç endişelenmeyin sonuçlarınız kötü değil doktorunuz söylemiştir gerçi ama bizim daha yavaştı hareketlilik hatta.
P perilota Üye Kayıtlı Üye 16 Kasım 2022 69 10 18 41 13 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi perilota #6 nazende5501 .!.: Bizim de öyleydi hiç endişelenmeyin sonuçlarınız kötü değil doktorunuz söylemiştir gerçi ama bizim daha yavaştı hareketlilik hatta. Genişletmek için tıkla... Bende hormon baktırdım amh falan iyi olmadı hsg çektireceğim benim bi o kaldı eksik
nazende5501 .!.: Bizim de öyleydi hiç endişelenmeyin sonuçlarınız kötü değil doktorunuz söylemiştir gerçi ama bizim daha yavaştı hareketlilik hatta. Genişletmek için tıkla... Bende hormon baktırdım amh falan iyi olmadı hsg çektireceğim benim bi o kaldı eksik