• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sperm test sonucumuz

Hinatasan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2024
779
En iyi cevaplar
1
273
18
27
Kızlar bugün eşim sperm testi verdi. Doktora sonuçları daha sonra göstereceğiz. Ultrasonu normal çıktı. Sizce test sonuçları nasıl yoruma olan varsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_6930.webp
    IMG_6930.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba. Sayı, ileri hareketlilik vs çok iyi sadece morfoloji bir tık düşük çıkmış. Morfoloji sperm yapısını gösteren bir değer sizde %3 çıkmış yani 100 sperm içerisinden sadece 3 tanesi düzgün şekilli demek oluyor bu.

Merhaba. Sayı, ileri hareketlilik vs çok iyi sadece morfoloji bir tık düşük çıkmış. Morfoloji sperm yapısını gösteren bir değer sizde %3 çıkmış yani 100 sperm içerisinden sadece 3 tanesi düzgün şekilli demek oluyor bu.
Çok fazla baş anomalisi olunca üzüldüm hafta içi göstereceğiz doktora ne yapalım bilemedim

Canım benim eşiminde morfoloji 1 çıktı. Morfolojinin düzelmesi çok zor diyorlar. Bizde 15 aydır gebelik olmadı
21 aydır korunmuyoruz bizde de olmadı. Bugün regl oldum cuma günü kadındoğuma gideceğim . Yumurta büyümesi için ilaca başlayacağız. İnşallah böyle olur diyorum elimden başka bir şey gelmiyor

21 aydır korunmuyoruz bizde de olmadı. Bugün regl oldum cuma günü kadındoğuma gideceğim . Yumurta büyümesi için ilaca başlayacağız. İnşallah böyle olur diyorum elimden başka bir şey gelmiyor
Çatlatma tedavisi bizde denedik iki kez sonuç alamadık biraz daha akışına bırakmaya karar verdik ama galiba yolun sonu tüp bebek

Back
X