Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün eşim sperm testi verdi. Doktora sonuçları daha sonra göstereceğiz. Ultrasonu normal çıktı. Sizce test sonuçları nasıl yoruma olan varsa sevinirim
Merhaba. Sayı, ileri hareketlilik vs çok iyi sadece morfoloji bir tık düşük çıkmış. Morfoloji sperm yapısını gösteren bir değer sizde %3 çıkmış yani 100 sperm içerisinden sadece 3 tanesi düzgün şekilli demek oluyor bu.
Merhaba. Sayı, ileri hareketlilik vs çok iyi sadece morfoloji bir tık düşük çıkmış. Morfoloji sperm yapısını gösteren bir değer sizde %3 çıkmış yani 100 sperm içerisinden sadece 3 tanesi düzgün şekilli demek oluyor bu.
21 aydır korunmuyoruz bizde de olmadı. Bugün regl oldum cuma günü kadındoğuma gideceğim . Yumurta büyümesi için ilaca başlayacağız. İnşallah böyle olur diyorum elimden başka bir şey gelmiyor
21 aydır korunmuyoruz bizde de olmadı. Bugün regl oldum cuma günü kadındoğuma gideceğim . Yumurta büyümesi için ilaca başlayacağız. İnşallah böyle olur diyorum elimden başka bir şey gelmiyor