Sperm testi acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi havvis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

havvis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2024
23
0
1
24
Kizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü

Eklentiler

• Screenshot_20250523_154915_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250523_154915_e-Nabz.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 72
  • Screenshot_20250523_154908_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250523_154908_e-Nabz.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 73

Eklentiler

• Screenshot_20250407_135145_Chrome.webp
    Screenshot_20250407_135145_Chrome.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20250407_135134_Chrome.webp
    Screenshot_20250407_135134_Chrome.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20250407_135127_Chrome.webp
    Screenshot_20250407_135127_Chrome.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250407_135119_Chrome.webp
    Screenshot_20250407_135119_Chrome.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 65
Ben daha önce asilama oldum 2 buçuk yıldır evliyim tutmadi asilama hakan ozkuldan fitoterapi aldik 4 aydır kullanıyor esim ama sonuçlar böyle değişmemiş
Anladım tüp beneğe başlayın tekrar isterseniz bende 3 aydır deniyorum olmadı bi ay daha deneyeceğim sonra eşime randevu alacağım en azından bilinçli olmakta fayda var

Anladım tüp beneğe başlayın tekrar isterseniz bende 3 aydır deniyorum olmadı bi ay daha deneyeceğim sonra eşime randevu alacağım en azından bilinçli olmakta fayda var
Bizde geçen sene tup bebeye başlıcaktik devlette doktor acele etmeyin 3 yıl olsin devlet yardım ediyor ya onu bekleyelim dedi sizin o kadar da kötü değil dedi ama.ben umutsuzum.nedense tup bebekte tutmicakmis gibi hissediyorum

Sizde mi fitoterapi kullanıyorsunuz anlamadim
Yok hayır biz daha yeni çocuk düşünüyoruz 3 aydır bende problem yok eşim hiç
Gitmedi doktora bu ayda olmazsa eşim gitsin istiyorum doktora nolur nolmaz baktırmakta fayda var diye düşünüyorum nedense bende eşimde bişey çıkar diye korkuyorum Allah’ın izniyle çıkmaz inşallah sizde inşallah gebe kalırsınız

Yok hayır biz daha yeni çocuk düşünüyoruz 3 aydır bende problem yok eşim hiç
Gitmedi doktora bu ayda olmazsa eşim gitsin istiyorum doktora nolur nolmaz baktırmakta fayda var diye düşünüyorum nedense bende eşimde bişey çıkar diye korkuyorum Allah’ın izniyle çıkmaz inşallah sizde inşallah gebe kalırsınız
Amin inşallah sizde kalırsınız

Bitkiselle vakit kaybetmeyin derim. Proxeed Plus diye bı vitamin var en az 3 ay kullansın eşiniz biz faydasını gördük

Kizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü
Tatlım morfoloji felan hiç güzel gelmemiş malesef ve sperm ileri hız f lan özellikle morfoloji düzelme çok zor aynı sorun bizde de vardı bizimde morfoloji 1 di ve ona takiliyorduk morfoloji düzelince otomatikmen sayıda felan da ilerleme oluyor çünkü biz yaşadık in asta diye bir vitamin aldık sperm sayısı yükseldi diğerleri aynı kaldı ilmadi sonra proxedplus kullandık o tamamen alt üst etti tabi kimine iyi kimine kötü gelmiş bize yaramadi bunların ikisini doktor verdi tabi olacak gibi değildi sonra bir kür var onu kullandık ve sonuç aldık

Tatlım morfoloji felan hiç güzel gelmemiş malesef ve sperm ileri hız f lan özellikle morfoloji düzelme çok zor aynı sorun bizde de vardı bizimde morfoloji 1 di ve ona takiliyorduk morfoloji düzelince otomatikmen sayıda felan da ilerleme oluyor çünkü biz yaşadık in asta diye bir vitamin aldık sperm sayısı yükseldi diğerleri aynı kaldı ilmadi sonra proxedplus kullandık o tamamen alt üst etti tabi kimine iyi kimine kötü gelmiş bize yaramadi bunların ikisini doktor verdi tabi olacak gibi değildi sonra bir kür var onu kullandık ve sonuç aldık
Nasıl bir kür kullandınız acaba

Nasıl bir kür kullandınız acaba
Biz İzmir'de bı aktar 2 kavanoz bal ve vitaminler vermişti bizimki uzun sürdü tabiki 7 ncı ayda sonuç aldık biz kimi daha erken sonuc almış bende burda bir arkadandan duymuştum o mesela 1 buçuk ay da sonuç almış baya baya karistiriyor

Ben daha önce asilama oldum 2 buçuk yıldır evliyim tutmadi asilama hakan ozkuldan fitoterapi aldik 4 aydır kullanıyor esim ama sonuçlar böyle değişmemiş
Bu sonuçla neden aşılama yaptılar ki size 😏 yani şöyle hareketli sperm yok. Bence fitoterapiyi falan boşverin. Spermler neden hareketsiz onun kaynağına bakın iyi bir üroloji doktoruyla. Varikosel vs bakıldı mı?

Back
X