Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk sahibi olamıyormusunuz niçin gitmişti eşinizKizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü
Ben hiç bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sperm kalitesi kötü çıkmış ileri sperm hiç yok gözüküyor %0 çıkmışKizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü
Sperm hareketsizligi var esinizde en iyisi doktora danışın size en iyi yönlendirmeyi o yaparKizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü
Sperm.sayisi nasıl pekiSperm hareketsizligi var esinizde en iyisi doktora danışın size en iyi yönlendirmeyi o yapar
Ben daha önce asilama oldum 2 buçuk yıldır evliyim tutmadi asilama hakan ozkuldan fitoterapi aldik 4 aydır kullanıyor esim ama sonuçlar böyle değişmemişÇocuk sahibi olamıyormusunuz niçin gitmişti eşiniz
Sizin için yinede danıştım yapay zekaya be doğal yolla imkansız maalesefKizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü
Şuan sayıya odaklanmayin bakın size kendi esimin atayim karşılastirinSperm.sayisi nasıl peki
Anladım tüp beneğe başlayın tekrar isterseniz bende 3 aydır deniyorum olmadı bi ay daha deneyeceğim sonra eşime randevu alacağım en azından bilinçli olmakta fayda varBen daha önce asilama oldum 2 buçuk yıldır evliyim tutmadi asilama hakan ozkuldan fitoterapi aldik 4 aydır kullanıyor esim ama sonuçlar böyle değişmemiş
Bizde geçen sene tup bebeye başlıcaktik devlette doktor acele etmeyin 3 yıl olsin devlet yardım ediyor ya onu bekleyelim dedi sizin o kadar da kötü değil dedi ama.ben umutsuzum.nedense tup bebekte tutmicakmis gibi hissediyorumAnladım tüp beneğe başlayın tekrar isterseniz bende 3 aydır deniyorum olmadı bi ay daha deneyeceğim sonra eşime randevu alacağım en azından bilinçli olmakta fayda var
Sizde mi fitoterapi kullanıyorsunuz anlamadimAnladım tüp beneğe başlayın tekrar isterseniz bende 3 aydır deniyorum olmadı bi ay daha deneyeceğim sonra eşime randevu alacağım en azından bilinçli olmakta fayda var
Yok hayır biz daha yeni çocuk düşünüyoruz 3 aydır bende problem yok eşim hiçSizde mi fitoterapi kullanıyorsunuz anlamadim
Amin inşallah sizde kalırsınızYok hayır biz daha yeni çocuk düşünüyoruz 3 aydır bende problem yok eşim hiç
Gitmedi doktora bu ayda olmazsa eşim gitsin istiyorum doktora nolur nolmaz baktırmakta fayda var diye düşünüyorum nedense bende eşimde bişey çıkar diye korkuyorum Allah’ın izniyle çıkmaz inşallah sizde inşallah gebe kalırsınız
İnşallah hayrlısı ise olsun daha 3 ay oldu isteyeli bakalımAmin inşallah sizde kalırsınız
Tatlım morfoloji felan hiç güzel gelmemiş malesef ve sperm ileri hız f lan özellikle morfoloji düzelme çok zor aynı sorun bizde de vardı bizimde morfoloji 1 di ve ona takiliyorduk morfoloji düzelince otomatikmen sayıda felan da ilerleme oluyor çünkü biz yaşadık in asta diye bir vitamin aldık sperm sayısı yükseldi diğerleri aynı kaldı ilmadi sonra proxedplus kullandık o tamamen alt üst etti tabi kimine iyi kimine kötü gelmiş bize yaramadi bunların ikisini doktor verdi tabi olacak gibi değildi sonra bir kür var onu kullandık ve sonuç aldıkKizlar esimin sperm.testi yorumlanabilir misiniz iyi mi kötü mü
Nasıl bir kür kullandınız acabaTatlım morfoloji felan hiç güzel gelmemiş malesef ve sperm ileri hız f lan özellikle morfoloji düzelme çok zor aynı sorun bizde de vardı bizimde morfoloji 1 di ve ona takiliyorduk morfoloji düzelince otomatikmen sayıda felan da ilerleme oluyor çünkü biz yaşadık in asta diye bir vitamin aldık sperm sayısı yükseldi diğerleri aynı kaldı ilmadi sonra proxedplus kullandık o tamamen alt üst etti tabi kimine iyi kimine kötü gelmiş bize yaramadi bunların ikisini doktor verdi tabi olacak gibi değildi sonra bir kür var onu kullandık ve sonuç aldık
Daha önce genovita kullanmıştı eşim vitamin doktor önermişti 3 ay ama harekete fayda etmediBitkiselle vakit kaybetmeyin derim. Proxeed Plus diye bı vitamin var en az 3 ay kullansın eşiniz biz faydasını gördük
Biz İzmir'de bı aktar 2 kavanoz bal ve vitaminler vermişti bizimki uzun sürdü tabiki 7 ncı ayda sonuç aldık biz kimi daha erken sonuc almış bende burda bir arkadandan duymuştum o mesela 1 buçuk ay da sonuç almış baya baya karistiriyorNasıl bir kür kullandınız acaba
Bu sonuçla neden aşılama yaptılar ki sizeBen daha önce asilama oldum 2 buçuk yıldır evliyim tutmadi asilama hakan ozkuldan fitoterapi aldik 4 aydır kullanıyor esim ama sonuçlar böyle değişmemiş