Gebeliğe Hazırlık Sperm testi anlayan yardımcı olabilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Merhabalar eşimin sperm testi sonuçları haftaiçi gidip göstereceğiz doktora ama gidene kadar yardımcı olan varmı

Eklentiler

• 8A5AE560-95F9-40BB-9B23-B224C089F8E1.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 94
  • 19AAE911-5C1C-4A2C-ADC7-C11D046636D9.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 95
Hiç anlamadığım bir konu umarım sonuçlar istenilen gibidir. Benim eşim de yarın sperm testi verecek bu konudan yararlanmak isterim

Ya bugün reglmin 2.günübrahim duvarın kalın dedi doktor yumurtlama takibi yapamayız dedi sizce basıl incelir
Regl bitince normal seviyeye iner zaten. Yeterli acıklamayı yapmamış doktor. Başka doktora gidebilirsiniz.

Regl bitince normal seviyeye iner zaten. Yeterli acıklamayı yapmamış doktor. Başka doktora gidebilirsiniz.
Bu ay klomene başlıcaları başlamadı . Dorum değil demi bu kontrolüm var salı günü gidicem Ozamana incelmiş olur mu

Bu ay klomene başlıcaları başlamadı . Dorum değil demi bu kontrolüm var salı günü gidicem Ozamana incelmiş olur mu
Olur büyük ihtimalle. Reglle atılıyo rahim duvarı döküntüsü.

Kızlar bu eşimin sperm testi, sizin fikirlerinizi de almak istedim.

Eklentiler

• 30AD4CF5-0E0D-47A0-BCA1-262308C55690.webp
    33 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar selam yarın kontrole gidicez fakat anlayan yorumlayabilen varsa sperm testimize bi bakarmısınız internetten araştırdım ama anlayamadım fikri olan varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…