Erkek İnfertilitesi Sperm testi bakar mısınız?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Eki Görüntüle 2229784 sizce bu sonuç normal mi şuan doktora gidemediğimiz için soruyorum
Merhaba, toplam sayınız gayet iyi gördüğüm kadarı ile, ileri hareketliyi belki çok az daha arttırmak için vitamin takviyeleri verebilir doktorunuz, ya da kürler deneyebilirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba canım bu değerlerle çok yakın bizim de benim doğal yoldan 3 kaybım oldu morfoloji bozukluğundan bizim de %5 total sperm 350mlyon ml de 70 milyon sanırım ondan kolaylıkla kaldım
Cevabin icin cok teşekkür ederim canim. Benim bide sol yumurtalığım yok tek yumurtayla bu değerlerle hamile kalmak zor olur mu? Klomen veriyor doktor sanki zaman kaybı gibi geliyor 1.5 yıldır hiç gebelik olmadı:(

Cevabin icin cok teşekkür ederim canim. Benim bide sol yumurtalığım yok tek yumurtayla bu değerlerle hamile kalmak zor olur mu? Klomen veriyor doktor sanki zaman kaybı gibi geliyor 1.5 yıldır hiç gebelik olmadı:KK43:[/QUOTE hakkımızda hayırlısı olsun canim yaş faktörün varsa bekleme derim.bundan önceki doktorum önceki kayıplarımda spermiyogram yaptırssydı diğerlerini denemezdim inan acısı büyük oluyo çünkü.gerçi senin bir değer fazla benden benim %5 sınır %4müş Tüp için.senin benden de iyi Ama işte insan ne yapacağını bilemiyor.brn de 30a yaklaştığımdan tüp denemeye karar verdim.daha doğrusu doktorum başka yol sunmadı bana.riskli çünkü

Benim yaşımda 25 olucak. Tek yumurta döllenemiyor mu kalitesiz mi onuda bilmiyorum bekleyip deneyip duruyoruz ama olmuyor her ay vakti değil demekki diye avunmaya çalışıyorum. Aşılama yaptırsam dedim sonra ona verceğim parayla tutmazsa tüp bebeğe nasıl para vercem diyorum. Ne zor şeylermiş ya :( inşallah Rabbim sanada tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip eder :dua:

Back
X