- 31 Temmuz 2025
- 5
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi yokbaskahayalim
Mikro tese sonucu sperm bulunamadı. Doktorumuz Prolistemi önerdi. Daha önce azospermi olupta , mikro tese ile sperm bulunmadığı halde prolistem kullanarak olumlu sonuç alan oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim de kullandı 5 ay bugun test verdi yarın sonuçları çıkıcak insallah olumlu olurMikro tese sonucu sperm bulunamadı. Doktorumuz Prolistemi önerdi. Daha önce azospermi olupta , mikro tese ile sperm bulunmadığı halde prolistem kullanarak olumlu sonuç alan oldu mu?
Sonucunuzu bizlerle paylaşır mısınız , inşallaah hepimize umut olacak güzel sonuçlar alırsınız.Benim eşim de kullandı 5 ay bugun test verdi yarın sonuçları çıkıcak insallah olumlu olur
İnşallaah hayırlı haberler alırsınız. Sizlere dua edeceğimson 1 kutumuz kaldı bı ay sonra tekrar test vericez
Merhaba son kutunuz bitti mi inşallah güzel haberler almışsınızdır, sürecinizi yaşayan bir çift olarak durumu merak ettik. Sizler inşallah bize umut olursunuzson 1 kutumuz kaldı bı ay sonra tekrar test vericez
Biz de 7 ay kullandık malesef gene hüsran 2.teseye bu sonuçlarla ben de cesaret edemedim açıkcası. Biz de hiç bir işe yaramadı prolistemBenim eşimde kullandı 6 ay ve sonuç olumsuz mikrotese olmasını da ben istemedim her ameliyat şansı azaltıyo güvenmediğim ilacın sonucunda neden o şansı azaltayım ki
Merhaba hangi doktora gidiyorsunuz pekiMalesef sperm cıkmadı
Tansel kaplancan onermıstı prolistemi ama sonuc olumsuz olunca devam etmedikMerhaba hangi doktora gidiyorsunuz peki
Tansel hocada nasıl ilerlediniz yani nasıl geçti tedavinizTansel kaplancan onermıstı prolistemi ama sonuc olumsuz olunca devam etmedik
Prolistemi onerdi 6 ay kullandı eşim bi ilerleme olursa rosi yapabiliriz dedı ama aksine gerileme oldu değerlerde ameliyat soyledı ama eşim daha once mıkro tese ameliyatı olmuştu o yüzden cesaret edemedik tekrar sonlandırdık tedavıyıTansel hocada nasıl ilerlediniz yani nasıl geçti tedaviniz
Aaa hangi değerlerde gerileme oldu ? Bu ilaç hormonları düzeltmiyor mu ? Yada iğne tedavisi uyguladınız mıProlistemi onerdi 6 ay kullandı eşim bi ilerleme olursa rosi yapabiliriz dedı ama aksine gerileme oldu değerlerde ameliyat soyledı ama eşim daha once mıkro tese ameliyatı olmuştu o yüzden cesaret edemedik tekrar sonlandırdık tedavıyı
Şuan ne yapıyorsunuz pekiProlistemi onerdi 6 ay kullandı eşim bi ilerleme olursa rosi yapabiliriz dedı ama aksine gerileme oldu değerlerde ameliyat soyledı ama eşim daha once mıkro tese ameliyatı olmuştu o yüzden cesaret edemedik tekrar sonlandırdık tedavıyı