Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test sonuçlarınız normal görünüyor. Yinede daha bilgili arkadaşlar bakıp yorumlasın hareket konusunda pek bilgim yok çünkü benim. Umarım gebelik haberinizi alırız.
Test sonuçlarınız normal görünüyor. Yinede daha bilgili arkadaşlar bakıp yorumlasın hareket konusunda pek bilgim yok çünkü benim. Umarım gebelik haberinizi alırız.
Değerler iyi canım .Doğal beslenerek olur inşalalh.Fakat siz kac ayda bir adet oluyrsnz.Siklus nasıl bi düzensizlik var sanirim.Dr kontroluyle cozulur insallh
Değerler iyi canım .Doğal beslenerek olur inşalalh.Fakat siz kac ayda bir adet oluyrsnz.Siklus nasıl bi düzensizlik var sanirim.Dr kontroluyle cozulur insallh
Evlenmeden önce 2 3 ay olmaz söktürücü d.k haplarıyla olurdum çok şükür 5aydir her ay oluyorum ama günler net değil son uç ay hesabıyla uaotim uygulamadan 32 yazıyordu.
Umut Kesinlikle vardır Rabbim ol dedikten sonra ovülasyon testi yapın adetiniz biter bitmez çift çizgi görene kadar size tavsiyem innovita marka almanız