• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm testi bakar misiniz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ozlemy22

Çok şükür Rabbim ❤😇
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
293
102
103
29
20190712_171136.webp
20190712_170950.webp
bu degerler nasıl 1yildir ugrasiyoruz bende PKo var buda eşimin test sonucu ??

Test sonuçlarınız normal görünüyor. Yinede daha bilgili arkadaşlar bakıp yorumlasın hareket konusunda pek bilgim yok çünkü benim. Umarım gebelik haberinizi alırız.

İnsallahhhh 1yildir Yoruldum artik her ay negatif.önceden uç bes ay adet olmazdim çok şükür 5aydir her ay oluyorum ama günler net değil :(
Test sonuçlarınız normal görünüyor. Yinede daha bilgili arkadaşlar bakıp yorumlasın hareket konusunda pek bilgim yok çünkü benim. Umarım gebelik haberinizi alırız.

Değerler iyi canım .Doğal beslenerek olur inşalalh.Fakat siz kac ayda bir adet oluyrsnz.Siklus nasıl bi düzensizlik var sanirim.Dr kontroluyle cozulur insallh

Değerler iyi canım .Doğal beslenerek olur inşalalh.Fakat siz kac ayda bir adet oluyrsnz.Siklus nasıl bi düzensizlik var sanirim.Dr kontroluyle cozulur insallh
Evlenmeden önce 2 3 ay olmaz söktürücü d.k haplarıyla olurdum çok şükür 5aydir her ay oluyorum ama günler net değil son uç ay hesabıyla uaotim uygulamadan 32 yazıyordu.

Test sonucunuz gayet iyi her ay adet oluyorsanız ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapın bence olumlu sonucu yakın zamanda alırsınız inşallah 🥰

Pko var bende kilo ver dedi doktor.5aydir adet oluyorum hala şansım varmıdır 1 yıldır ugrasiyoruz hic korunmadik

Test sonucunuz gayet iyi her ay adet oluyorsanız ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapın bence olumlu sonucu yakın zamanda alırsınız inşallah 🥰
Pko var bende kilo ver dedi doktor.5aydir adet oluyorum hala şansım varmıdır 1 yıldır ugrasiyoruz hic korunmadik

Umut Kesinlikle vardır Rabbim ol dedikten sonra 🦋 ovülasyon testi yapın adetiniz biter bitmez çift çizgi görene kadar size tavsiyem innovita marka almanız 🥰

Degerleer iyi gibi sayi biraz az hareketlilik 50nin ustunde olsa daha da sansinz artar

Back
X