Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne macunu acabaEşin macun kullansın benim eşim kullandı hamile kaldım. Hareketlilik %4 tü morfoloji 3 tü
Macunu kullandiginiz ay mi hamile kaldınızNe macunu acaba
Suan keciboynuzu pekmezine cakris otu mu nneydi ismini hatırlayamadım. Onu karistirip yiyor bende kaynatip iciyorum
Onerileriniz var mi peki.İleri hızlı hareketlilik düşük çıkmış
Toplam hareketlilik 50 o yine iyi ama ileri hızlı biraz daha önemli
Tabii morfoloji kötü çıkmış bunun 4 un üzerinde olması lazım
Onerileriniz var mi peki.
1 ay sonra test tekrar vermeyi düşünüyoruz . Ortalama yine ayni araliklarda. Mi çıkacak diye.
Sperm sayısı 15 milyon yani bana 14 milyona git tüp Bebek yaptir dediEki Görüntüle 3363157
Merhabalar. Morfoloji düşük çıkmış dedi doktor. Terimleri de tam anlayamadjm. Bilgisi olan kisiler yorumlayabilir mi
Keciboynuzu pekmezi ilee ceksir otu tozu kariistirip yiyor kabak cekirdegi de yiyoruz ceviz findik sperra ilaci hepsini kullanıyoruz. Ama hemen gebelik olsun istiyorum. Cok mu imkansiz degerler anlamadjm doktor olumsuz konusmadi ama olumluda demedidogal kurler deneyın
her gun kecıboynuzu kaynatıp suyunu sabah aksam ıcsın esınız
bol nohut yesın
her gun 1 avuc kabak cekırdegı
sıgarayı bıraksın ya da azaltsın
paketlı gıdayı azaltın
Bana asilama icin bile bekle dedj anlamadmSperm sayısı 15 milyon yani bana 14 milyona git tüp Bebek yaptir dedi
Bizim morfoloji yüzde ikiydi ve bu sayılarla gebe kalman imkansız aşılama bir işe yaramaz boşa vakit kaybı olur dedi 7 sene hiç gebe Kalmamıştım tüp bebekle de 3. Denemede pozitifi gördük ama kaybettim kürtajdan sonra korunmana gerek yok zaten kalmazsın dedi doktor çok net bir şekilde hatta imkansız mı dediğimde evet imkansız dediBana asilama icin bile bekle dedj anlamadm
Yalniz daha 6 aydir korunmuyoruz. Erken gibide geliyor ama degerlerde buyken napcm bilmiyorumBizim morfoloji yüzde ikiydi ve bu sayılarla gebe kalman imkansız aşılama bir işe yaramaz boşa vakit kaybı olur dedi 7 sene hiç gebe Kalmamıştım tüp bebekle de 3. Denemede pozitifi gördük ama kaybettim kürtajdan sonra korunmana gerek yok zaten kalmazsın dedi doktor çok net bir şekilde hatta imkansız mı dediğimde evet imkansız dediama 6 ay sonra hiçbirsey yapmadan gebe kaldım ben vücut bir kere gebe kalmayı öğrenirse morfoloji önemli değil dedi bebeğimi kontrol eden doktor aşılamayla vakit kaybetmeyin boşuna masraf olur sizin için direk tüp bebek yaptırın bence
Ben Türkiyenin ilk 3. te olan tüp bebek merkezine gitmiştim doktor kağıda çizdi ve şöyle düşün kapıda 98 tane insan var ve bunlardan sadece ikisi içeriye girebilir sence bu ne kadar mümkün yedi yıldır bebeğinin olmaması bu yüzden aşılama yaparsak spermleri sadece daha çok yakınlaştırmış olacağız ama tüp bebekte mikroskop altında özel yöntemlerle şekli en düzgün olanları seçip yumurtaya enjekte edeceğiz dedi zaten aşılamada da yumurtalarını geliştirmek için kullanılan ilaçları tüp bebekte de kullanacaksın ve şansın çok az olacak riske atmayalım dedi bana çok mantıklı gelmişti birazda nasip işi ama yaşınız kaç biliyorum ona göre de karar vermek önemliYalniz daha 6 aydir korunmuyoruz. Erken gibide geliyor ama degerlerde buyken napcm bilmiyorum
Anladim. Moralmen çok kotuyum daha yaşım da 26.. hcg cektiricem once. Bakalm nasjl surec bekliyorBen Türkiyenin ilk 3. te olan tüp bebek merkezine gitmiştim doktor kağıda çizdi ve şöyle düşün kapıda 98 tane insan var ve bunlardan sadece ikisi içeriye girebilir sence bu ne kadar mümkün yedi yıldır bebeğinin olmaması bu yüzden aşılama yaparsak spermleri sadece daha çok yakınlaştırmış olacağız ama tüp bebekte mikroskop altında özel yöntemlerle şekli en düzgün olanları seçip yumurtaya enjekte edeceğiz dedi zaten aşılamada da yumurtalarını geliştirmek için kullanılan ilaçları tüp bebekte de kullanacaksın ve şansın çok az olacak riske atmayalım dedi bana çok mantıklı gelmişti birazda nasip işi ama yaşınız kaç biliyorum ona göre de karar vermek önemli
Daha çok gençsin vitamin kullanarak düzeltebilir belki biz tüp bebekten önce eşime vitamin kullandık morfolojiye etki etmez ama kalitesini arttırır dedi doktor progeny m kullandık her gün 3 ay kullanmak gerekiyor sperme etki edebilmesi içinAnladim. Moralmen çok kotuyum daha yaşım da 26.. hcg cektiricem once. Bakalm nasjl surec bekliyor
Benim kontrollerde hic bir sorun yok ama. Yumurta hormon her sey normal. Sadece esimin degerlerinde dusukler var. O yüzden kaliteli sperm secilip asilamada basarili olur diye düşünüyorum. Sonucta onemli olan sperm .Daha çok gençsin vitamin kullanarak düzeltebilir belki biz tüp bebekten önce eşime vitamin kullandık morfolojiye etki etmez ama kalitesini arttırır dedi doktor progeny m kullandık her gün 3 ay kullanmak gerekiyor sperme etki edebilmesi için
İnşallah olur önce bı hsgyi çekilinde inşallah hayırlısıyla sizde hamile kalırsınızBenim kontrollerde hic bir sorun yok ama. Yumurta hormon her sey normal. Sadece esimin degerlerinde dusukler var. O yüzden kaliteli sperm secilip asilamada basarili olur diye düşünüyorum. Sonucta onemli olan sperm .
Amin isteyen herkes insallahİnşallah olur önce bı hsgyi çekilinde inşallah hayırlısıyla sizde hamile kalırsınız
Keciboynuzu pekmezi ilee ceksir otu tozu kariistirip yiyor kabak cekirdegi de yiyoruz ceviz findik sperra ilaci hepsini kullanıyoruz. Ama hemen gebelik olsun istiyorum. Cok mu imkansiz degerler anlamadjm doktor olumsuz konusmadi ama olumluda demedi