Gebeliğe Hazırlık SPERM TESTİ 🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pembeegozluk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
6
1
1
28
Arkadaşlar merhaba. Bir buçuk yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalmadım. Bizde kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı var mı diye kontrole gidicez. Eşi daha önce sperm testi veren var mı nasıl oluyor ve ayrı odası var mı eş girebiliyor mu ? Dergi film vs yazmışlar ama bana çok saçma geldi umarım yoktur öyle bir şey

Özel hastanede eşiniz tek basina ayri odada sperm testi veriyor. Sperm testi için 3 gün ilişki olmamasi gerekiyor. Dergi film ne demek ilk kez duydum 🙄

Arkadaşlar merhaba. Bir buçuk yıldır korunmamamıza rağmen hamile kalmadım. Bizde kontrol amaçlı herhangi bir sıkıntı var mı diye kontrole gidicez. Eşi daha önce sperm testi veren var mı nasıl oluyor ve ayrı odası var mı eş girebiliyor mu ? Dergi film vs yazmışlar ama bana çok saçma geldi umarım yoktur öyle bir şey
Ayrı odaya sokup veriliyor idrar testi kaba yapıyon ya öyle yapıyorlarmış benim eşimde verdi bir hafta önce mesela öyle dergi film vs şeyler yokmuş eş girmek isterse girebilirmis. Öyle düşündün gibi TV film dergi vs hiç biri yok dedi. Telefondan video izlemiş sadece o kdr

Back
X