Erkek İnfertilitesi Sperm testi sonuçları ne zaman veriliyor ???

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

poff41

KOCAMLA BİR ÖMÜR:)
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
466
31
123
İstanbul
Merhaba perşembe günü eşimi doktora götürücemde doktor sperm testide yaptırın demişti sonucları ne zaman alırız persembe günü sperm testi yaptırsak hemen verıyolarmı ??? Birde istanbul esentepe civarında sperm testi yaptıran varmıhastane önerebilirmisiniz fiyat ta ne kadardır tahminen

valla cnm ben izmirdeyim özelde yaptırdık 1-2 saate verdiler en gec 60 ila 100 tl civarı değişiyor burda.devlet hastanelerinde bilemiyorum ne kadar sürede verirler.en son ege ünv. yaptırdık sabah örnek verildi öğlene aldık sonucu ama bizim sonucu doktor görecekti acildi tüp bebek servisinden yönlendirilmiştik.ondan çabuk aldık.devlette ücretsiz.

valla cnm ben izmirdeyim özelde yaptırdık 1-2 saate verdiler en gec 60 ila 100 tl civarı değişiyor burda.devlet hastanelerinde bilemiyorum ne kadar sürede verirler.en son ege ünv. yaptırdık sabah örnek verildi öğlene aldık sonucu ama bizim sonucu doktor görecekti acildi tüp bebek servisinden yönlendirilmiştik.ondan çabuk aldık.devlette ücretsiz.

tsk ederım canım bızde devlete gıttık devlet bızı özel hastaneye yönlendırdı özelde sonuc daha net ve kesın cıkıyomus ole denıldı ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum

tsk ederım canım bızde devlete gıttık devlet bızı özel hastaneye yönlendırdı özelde sonuc daha net ve kesın cıkıyomus ole denıldı ne kadar dogru ne kadar yanlıs bılmıyorum

doğru tatlım biz özel laboratuarda yaptırdık 82 tl ye hem daha sağlıklı sonuç veriliyor hemde örnek alnınan ortam gü-zel oluyor.devlette tuvalette veriyorsun örneği kötü bir durum.

ayyyyyyyyyyyyyy :S gercektenkotuymus ya sonucu cok merak edıyorum korkuyorumda aslında sonuc kotu cıkıcak dıye :S bebıslerın varmı bu arada cnm

Back
X