Erkek İnfertilitesi Sperm testi sonuçları

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

huzuur52

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
52
19
288
Ordu
Eşimin sonuçları bu sizce durum nedir doktorla henüz görüşemedik

Eklentiler

• A39A20C9-3721-4949-91A6-7F782FE3845A.webp
    A39A20C9-3721-4949-91A6-7F782FE3845A.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 80
Bi sıkıntı gözükmüyor

Esimin sperm testine bakabilir misiniz ?
Biraz karısık ama sayı 10 milyon yazıyor bu düşük, ml de en az 15 milyon olmalı sizin 5 milyon yazıyor. İleri hızı iyiymiş. Sizin sorununuz sayıyla sanırım. Keçi boynuzu kürü sayı için birebir.
Ama öncelikle bi hormon testi yapın fsh yüksekse keçi boynuzu kötü etkiler onu. Değerler normal ise keçi boynuzunu muhakkak kullanın çok büyük etkisi var.

Biraz karısık ama sayı 10 milyon yazıyor bu düşük, ml de en az 15 milyon olmalı sizin 5 milyon yazıyor. İleri hızı iyiymiş. Sizin sorununuz sayıyla sanırım. Keçi boynuzu kürü sayı için birebir.
Ama öncelikle bi hormon testi yapın fsh yüksekse keçi boynuzu kötü etkiler onu. Değerler normal ise keçi boynuzunu muhakkak kullanın çok büyük etkisi var.
Bi ay önceki testi

Eklentiler

• 20201011_080914.webp
    20201011_080914.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu sonuç daha düşük ne kullandınız da yükseldi sonuçları?
Keçi boynuzu kürü, pekmezi , ceviz , badem,kaju .Haftada bi nohut sebzeli olarak .Çok az yürüyüş. Erken kalkma , 7 den önce akşam yemeği yeme.Ayrica meyve ara öğünlerde . Şimdi ise kahvaltıdan sonra bi havuç veriyorum .

Bu sonuç daha düşük ne kullandınız da yükseldi sonuçları?
Bide bal karışımı yaptim .ceviz fındık badem zencefil keçi boynuzunu kırdım toz haline getirdim koydum ,bi avuç nohut , çörek otu .Çoğu yemegimde çörek otu kullanmaya başladım.Kizartma hiç yapmadım.Organik ne varsa veriyorum desem yeridir .sigara yi bıraktı tamamen

Bide bal karışımı yaptim .ceviz fındık badem zencefil keçi boynuzunu kırdım toz haline getirdim koydum ,bi avuç nohut , çörek otu .Çoğu yemegimde çörek otu kullanmaya başladım.Kizartma hiç yapmadım.Organik ne varsa veriyorum desem yeridir .sigara yi bıraktı tamamen
Maşallah çok iyi devam et böyle güzel sonuç alacaksın İnşallah

Back
X