Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin sperm testine bakabilir misiniz ?Bi sıkıntı gözükmüyor
Biraz karısık ama sayı 10 milyon yazıyor bu düşük, ml de en az 15 milyon olmalı sizin 5 milyon yazıyor. İleri hızı iyiymiş. Sizin sorununuz sayıyla sanırım. Keçi boynuzu kürü sayı için birebir.Esimin sperm testine bakabilir misiniz ?
Bi ay önceki testiBiraz karısık ama sayı 10 milyon yazıyor bu düşük, ml de en az 15 milyon olmalı sizin 5 milyon yazıyor. İleri hızı iyiymiş. Sizin sorununuz sayıyla sanırım. Keçi boynuzu kürü sayı için birebir.
Ama öncelikle bi hormon testi yapın fsh yüksekse keçi boynuzu kötü etkiler onu. Değerler normal ise keçi boynuzunu muhakkak kullanın çok büyük etkisi var.
Bu sonuç daha düşük ne kullandınız da yükseldi sonuçları?Bi ay önceki testi
Keçi boynuzu kürü, pekmezi , ceviz , badem,kaju .Haftada bi nohut sebzeli olarak .Çok az yürüyüş. Erken kalkma , 7 den önce akşam yemeği yeme.Ayrica meyve ara öğünlerde . Şimdi ise kahvaltıdan sonra bi havuç veriyorum .Bu sonuç daha düşük ne kullandınız da yükseldi sonuçları?
Bide bal karışımı yaptim .ceviz fındık badem zencefil keçi boynuzunu kırdım toz haline getirdim koydum ,bi avuç nohut , çörek otu .Çoğu yemegimde çörek otu kullanmaya başladım.Kizartma hiç yapmadım.Organik ne varsa veriyorum desem yeridir .sigara yi bıraktı tamamenBu sonuç daha düşük ne kullandınız da yükseldi sonuçları?
Zeytinyağında bekletilmiş incir 10 gun yedi. Hergün 7 siyah 7 yeşil zeytin verdimBu sonuç daha düşük ne kullandınız da yükseldi sonuçları?
Maşallah çok iyi devam et böyle güzel sonuç alacaksın İnşallahBide bal karışımı yaptim .ceviz fındık badem zencefil keçi boynuzunu kırdım toz haline getirdim koydum ,bi avuç nohut , çörek otu .Çoğu yemegimde çörek otu kullanmaya başladım.Kizartma hiç yapmadım.Organik ne varsa veriyorum desem yeridir .sigara yi bıraktı tamamen
Inşallah ..ya dua et lütfenMaşallah çok iyi devam et böyle güzel sonuç alacaksın İnşallah
Sende bana et bzm durum hiç iç açıcı değil 24 milyon olan Spermler 100 bine düştüInşallah ..ya dua et lütfen![]()
Inşallah Sayımız da morfolojimiz de yükselir Rabbim doktorlara hastanelere mecbur ettirmesin..Doğal yolla gebelik hayırlısıyla nasip eder ..HepimizeSende bana et bzm durum hiç iç açıcı değil 24 milyon olan Spermler 100 bine düştü