Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası fikir alışverişi platformu canım bizler tabiki doğrusunu bilemeyiz ama bu stresli dönemde tecrübeli insanlardan fikir almak gayet doğal birşey. Sanırım seninde bu konuda bir fikrin yok boşa laf kalabalığı yapıyorsun.Uzman doktorun sözüne hangi satırda güvenmediniz?
Uzman doktorun söylediğinin yanlış olduğunu, bizlerin söylediğinin doğru olduğunu nasıl düşünüyorsunuz?
6 sene tıp fakültesi eğitimi alıp üzerine uzmanlık alıyorsun. Bir hasta eşi, sözüne inanmayıp forum üyelerine "doğrusunu" sormaya geliyor.
Yok canım aşılama olucak teşekkür ederimtüp bebek için mi gayet iyi dedi doktorunuz? öyle ise doğrudur. ama morfoloji en az 4 olmalı sizin 2 çıkmış. ileri harekette çok az görünüyor. yine de doktor bilir en doğrusunu tabii.
Bu arada şunuda söyliyim iki farklı doktora gösterdik birisi gayet iyi derken diğeri sperm kalitesi düşük diyor yani biri iyi biri kötü diyor hangisine inanalım ? Baktığınızda ikiside 6 yıllık tıp tecrübeli değilmi ? Bizide şüpheye düşüren bu yani bir bilginiz varsa konuşun burası ders verme yeri değil.Uzman doktorun sözüne hangi satırda güvenmediniz?
Uzman doktorun söylediğinin yanlış olduğunu, bizlerin söylediğinin doğru olduğunu nasıl düşünüyorsunuz?
6 sene tıp fakültesi eğitimi alıp üzerine uzmanlık alıyorsun. Bir hasta eşi, sözüne inanmayıp forum üyelerine "doğrusunu" sormaya geliyor.
Bu arada şunuda söyliyim iki farklı doktora gösterdik birisi gayet iyi derken diğeri sperm kalitesi düşük diyor yani biri iyi biri kötü diyor hangisine inanalım ? Baktığınızda ikiside 6 yıllık tıp tecrübeli değilmi ? Bizide şüpheye düşüren bu yani bir bilginiz varsa konuşun burası ders verme yeri değil.
Tüp bebek yaptıracaksanız, değerler gayet iyi.Morfolojisi 0-1 olan çoğu kişi, ileri hareketi yavaş olan pek çok kişi hamile kaldı forumda tüp bebekle.Sidün sonuçlara göre doktorunuz haklıBurası fikir alışverişi platformu canım bizler tabiki doğrusunu bilemeyiz ama bu stresli dönemde tecrübeli insanlardan fikir almak gayet doğal birşey. Sanırım seninde bu konuda bir fikrin yok boşa laf kalabalığı yapıyorsun.
Aşılama olacak ama farkedermi acaba ? Belki ondan dolayı doktor bu şekilde söylemiş olabilir aşilama icin yeterli gelebilir ama başka bir doktorunda sperm kalitesinin düşük olduğunu söylemesi bizi şuphelendirdi bide böyle stresli durumda insan ne yapıcağını şaşırıyor gerçektenTüp bebek yaptıracaksanız, değerler gayet iyi.Morfolojisi 0-1 olan çoğu kişi, ileri hareketi yavaş olan pek çok kişi hamile kaldı forumda tüp bebekle.Sidün sonuçlara göre doktorunuz haklı
Sizin yaşınız kaç?Amh’ya baktırdınız mı? Eşinizin bu değerleri aşılama veya tüp bebek için iyi.Hatta doktorunuza sorun microchip yöntemi ile en iyi spermi seçsin.Eğer yaşınız 35 üstü ise veya amh değeriniz çok düşükse oyalanmayın aşılama ile.Tüp bebek yapın.Ayrıca tüplerinize bakıldı mı hsg çekilerek? Tüpleriniz kapalı ise aşılama da işe yaramaz.Çünkü tüplerde buluşuyor sperm ve yumurta. Eğer doktorunuz hsg çektirmediyse önce onu isteyin, birsürü masraf edip ilaca para vermeyin amh bakılıp, hsg çekilmediyse.Aşılama olacak ama farkedermi acaba ? Belki ondan dolayı doktor bu şekilde söylemiş olabilir aşilama icin yeterli gelebilir ama başka bir doktorunda sperm kalitesinin düşük olduğunu söylemesi bizi şuphelendirdi bide böyle stresli durumda insan ne yapıcağını şaşırıyor gerçekten
Yaşınız daha küçük.Ama Hsg çektirin ve miyomlarınızı ameliyat ettirin.Doğal yolla hamile kalırsınız.Pcos iseniz aşılama yapmadan önce miyomlar temizlenmeli diye biliyorum.Yoksa tutmayabilir.Yaşım 23 amh bi 7 8 ay önce bakılmıştı şuanda yakın zamanda bakılmadı değerimi hatırlamıyorum 3 küsürlü bişeydi pcos var bendede hgs çekmedi 3 kere yumurta takibi yapıldı sonra direk aşılamaya geçildi inşallah hayırlısıyla nasip olur![]()
canım hız düşük, ve morfolojı en az 4 olmalı,Kızlar anlayan varsa yardımcı olurmusunuz eşimin sperm testi sonuçları doktor gayet iyi dedi ama bize pekte öyle gelmedi bakarmısınız
Canım normal gebelik için sonuçlar çokta iyi denemez ileri hareket düşük ve morfoloji 2 en az 4 olması gerekir bizimde mesela ileri hareket 0 morfoloji 1 idi bu yüzden kalite düşük dendi bazı takviyeler kullandık yavaş hareket ve yerinde harekette artış olurken bunlarda olmadı ve tüp bebekte karar kıldık baktığımız zaman genel olarak kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum aşılama için iyi demiş olabilir diğer türlü doğal gebelik ihtimali süreci uzar ama aşılama için yeterli iyi demiştir birde mikroçipli tercih edin bence aşılamayı başarı oranı daha fazla inşallah gönlünce olsun kuzum herşeyAşılama olacak ama farkedermi acaba ? Belki ondan dolayı doktor bu şekilde söylemiş olabilir aşilama icin yeterli gelebilir ama başka bir doktorunda sperm kalitesinin düşük olduğunu söylemesi bizi şuphelendirdi bide böyle stresli durumda insan ne yapıcağını şaşırıyor gerçekten
Canım hsg çektirmelisin bence aşılamadan önce M Mistrust çok güzel anlatmış yukarıdaYaşım 23 amh bi 7 8 ay önce bakılmıştı şuanda yakın zamanda bakılmadı değerimi hatırlamıyorum 3 küsürlü bişeydi pcos var bendede hgs çekmedi 3 kere yumurta takibi yapıldı sonra direk aşılamaya geçildi inşallah hayırlısıyla nasip olur![]()
Peki mikroçipli nasıl oluyo tam bilmiyorum ilk deneyimimizde ondan soruyorum ekstra ucreti falan çokmu fazla yada onun icinde farkli tedavisi biseyi varmi ? İnsallah ya rabbim hepimize hayirlısıyla nasip etsin inşallahCanım normal gebelik için sonuçlar çokta iyi denemez ileri hareket düşük ve morfoloji 2 en az 4 olması gerekir bizimde mesela ileri hareket 0 morfoloji 1 idi bu yüzden kalite düşük dendi bazı takviyeler kullandık yavaş hareket ve yerinde harekette artış olurken bunlarda olmadı ve tüp bebekte karar kıldık baktığımız zaman genel olarak kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum aşılama için iyi demiş olabilir diğer türlü doğal gebelik ihtimali süreci uzar ama aşılama için yeterli iyi demiştir birde mikroçipli tercih edin bence aşılamayı başarı oranı daha fazla inşallah gönlünce olsun kuzum herşey![]()
Canım önce sakin ol doktorum bana stres yapma çünkü rahim beyinle doğrudan bağlantılı demişti çok etkiliyormuş yani ben asılama yaptırmadim mikroçip denilen şey spermlerde iyinin iyisi seçilmesi demek tüp bebek te ben mikroçip kullandım ve etkisi olduğuna inanıyorum ki mikroçipli aşılama yaptıranlar da çok fazla ve olumlu sonuç alan oranı da fazla spermler yıkanıyor sanırım aşılama da ona göre de seçiliyor sanırım tabiki ek ücrete tabii bir uygulamaPeki mikroçipli nasıl oluyo tam bilmiyorum ilk deneyimimizde ondan soruyorum ekstra ucreti falan çokmu fazla yada onun icinde farkli tedavisi biseyi varmi ? İnsallah ya rabbim hepimize hayirlısıyla nasip etsin inşallahbirde benim doktorum hgs hic istemedi aşılama içinde oyle çok detaylı bişeyler anlatmadı sadece gonalf igne vuruluyorum bugun 6.gunum iste yarin kontrole gidicem cumarteside yaparız aşilamayi büyük ihtimal dedi şimdi esimin değerlerine gore ihtimalimiz düşükse ve doktor vitamin takviye falan verirse asilamayi iptalmi eder acaba hicbisey söylenmedi bununla ilgili bende cok fazla tedirginim cok stresli oluyo bu dönemler herseyi düşünüyosun
Forumu 6 7 yıldır takip ederim yeni üye oldum pamuk otu herseye muhalefet eder muhalif kişilik bana göre aldanma sen tup bebek için yeterli degerlerin lakin normal gebelik için hekimler tek basina ileri hızlıyı yuzde 25 istiyorBurası fikir alışverişi platformu canım bizler tabiki doğrusunu bilemeyiz ama bu stresli dönemde tecrübeli insanlardan fikir almak gayet doğal birşey. Sanırım seninde bu konuda bir fikrin yok boşa laf kalabalığı yapıyorsun.