Erkek İnfertilitesi Sperm testi sonucu anlayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Evet kruger bakılmıs ama gercekten anlayamadım siz dra ne zmn gideceksiniz bizede bilgi verir misiniz dr un acıklaması nasıl olacak
Eğer bu gercekse bence tıp tarihine gecebilirsiniz😀 bana drların dediği tek sey var tüm değerler yukselir ama morfoloji yukselmez genetik oldugu için değişmez..
Doktora salı günü gideceğiz orada aldığım bilgi doğruldusunda sizi de bilgilendiririm. Bakalım doktorun bu konudaki açıklaması ne olacak, umarım sizinki kadar karamsar olmaz☺️
Ancak morfolojinin artabileceği şeklinde bilgiler var doktorların paylaşımlarında. Mesela üroloji uzmanı Emre Bakırcıoğlu şöyle yazmış. Paylaşıyorum sizinle de görsellerde. Umarım doktorumun açıklaması da bu yönde olur, 2 hafta sonra testi başka bir kurumda yenileyeceğiz sanıyorumki ancak o şekilde tam emin olabiliriz🙏

Eki Görüntüle 2996503
EBF0DB54-7B36-485C-B11B-8F6A59C5AFE6.webp

Biz emre bakırcıoğluna gidiyoruz suan onun soyledikleride bu.. Kaan aydos a da gittik o da aynı.. İnş siz guzel haberlerle donersiniz birilerine umut olur

Biz emre bakırcıoğluna gidiyoruz suan onun soyledikleride bu.. Kaan aydos a da gittik o da aynı.. İnş siz guzel haberlerle donersiniz birilerine umut olur
Kendisi sitesine böyle yazıp da size niye aksi şekilde bir açıklama yapmış acaba.. umarım hepimiz güzel haberler alırız.

Kızlar daha sonuçları gösteremedik ama anlayan var mı acaba?
Konu sahibi bidaha hiç yazmamış ama sizin değerler normal gorunuyor bence krugere göre morfoloji 16 cıkmış bence iyi deger benm eşimin morfolojisi en son yapılan merkezde 1 cıkmıştır tüp bebek tedavis görüyoru bizde suan 2 tane iyi kalite dondurulmş yumurta oluştu

Konu sahibi bidaha hiç yazmamış ama sizin değerler normal gorunuyor bence krugere göre morfoloji 16 cıkmış bence iyi deger benm eşimin morfolojisi en son yapılan merkezde 1 cıkmıştır tüp bebek tedavis görüyoru bizde suan 2 tane iyi kalite dondurulmş yumurta oluştu
Evet iyiymiş sonuçlar bizde diyoduk acaba ikimizde mi sıkıntı var bende pcos oldugu için hamilelik oluşmadı 1.5 senedir doktor sperm testi isteyince yaptırdık sanırım sıkıntı benim 🤭

Evet iyiymiş sonuçlar bizde diyoduk acaba ikimizde mi sıkıntı var bende pcos oldugu için hamilelik oluşmadı 1.5 senedir doktor sperm testi isteyince yaptırdık sanırım sıkıntı benim 🤭
Pcos bu işin en kolayı hic canınızı sıkmayın aşılamayla bile çözülüyor yumurta fazla oldugu icin catlama olmuyor catlamayan yumurta döllenmiyor hsg cekildiniz mi onda da problem yoksa yumurta takibiyle hamilelik şansı var normal yollarla

Back
X