Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cevabin için canim. Inşallah öyledir 1 senedir uğrasiyoruz henüz hamilelik gercekleşmediCnm sonuclr iyi gozukuyor bir problem goremedm ben
Enfeksiyon var cnm Lökosit görüldü diyor sayiniz güzel umarım sorun cikmazMerhaba arkadaşlar eşim dün sperm testi yaptirdi caliştigi icin doktora gidemedik sonuclar nasil sizce bilgi verir misiniz lütfen
Canım bize de bi yorum yaparmısın cok merak ediyoruzCnm sonuclr iyi gozukuyor bir problem goremedm ben
Cnm sizin sayiniz normal amaCanım bize de bi yorum yaparmısın cok merak ediyoruz
Canım çok teşekkür ederim 1 yıldır düşünüyoruz ama hep ben kendim için kontrole gitmiştim. Hiç bir sorun cıkmayınca eşim dün gitti sonuc buCnm sizin sayiniz normal ama
Hareketnz brz dusuk hareketsiz %70 cikmis. Morfolojide %1 cikmis onunda en az %4 olmasi lazim. Gerci bzmde %2 morfolojimiz var gecen gun tup bebek doktryla gorustuk %2 morfolojyle gebe kalan bir suru kisi var o cok sorun degil dedi. Ileri ve yavas hareketli toplami %35 olmasini istyrlar sizin %15 cikmis. Nezmndr bebek dusunuyrsnz
Canım sanırım aynı yere gittik teste izmirde misinizBana da bir yorum yapar mısınız ben gebe kaldım doğal yoldan 13haftalıkken kalbi durdu 8aydır bi daha olmadı
Evet arkadaşım özelden İnstagram adresini yaz varsa ordan konuşalımCanım sanırım aynı yere gittik teste izmirde misiniz
Canim ileri harekette sorun var %5 cikmis morfoloji %4 ve uzeri olmali ve 2 cikmis sayi normal ileri hareketi yükseltmeye yogunlasmalisiniz gibi gorunuyorBana da bir yorum yapar mısınız ben gebe kaldım doğal yoldan 13haftalıkken kalbi durdu 8aydır bi daha olmadı
Canım sana yazdım sanıırmEvet arkadaşım özelden İnstagram adresini yaz varsa ordan konuşalım