- Konu Sahibi mavidiyebiri
Proxeed miİlaç tedavisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Proxeed miİlaç tedavisi
Ganolf +overtilla+ardmedProxeed mi
Size mi verildi tedavi, tam anlayamadımGanolf +overtilla+ardmed
EşimeSize mi verildi tedavi, tam anlayamadım![]()
Sanırım ben anlayamadım, gonalf çatlatma iğnesi diğeri de bahsettiğiniz ovitrelle, o da çatlatma için? Artmed de duydum ancak bunlar sizin için verildiğini sanıyorum.
Evet eşimin sperm sayısı ve hareketliliği çoğaldi onlardan sonra günlük bir doz alıyor ve onları kullanıyorSanırım ben anlayamadım, gonalf çatlatma iğnesi diğeri de bahsettiğiniz ovitrelle, o da çatlatma için? Artmed de duydum ancak bunlar sizin için verildiğini sanıyorum.
Emin misiniz?
Azospermde hormon tedavisi uygulanıyor canımSanırım ben anlayamadım, gonalf çatlatma iğnesi diğeri de bahsettiğiniz ovitrelle, o da çatlatma için? Artmed de duydum ancak bunlar sizin için verildiğini sanıyorum.
Emin misiniz?
Öyleymiş, teşekkür ederim bilmiyordum.Azospermde hormon tedavisi uygulanıyor canım
Evet öyleAzospermde hormon tedavisi uygulanıyor canım
Giitiniz miii ??Ben orada tedavi olup olumlu sonuç alan çok kişi gördüm.
Zaten iki doktor var, Prof. Cem Demirel ve Doç. Fırat Tülek
Ben Cem bey’ e gitmeyi düşünüyorum.
Cem Bey’ e gittim ben. An itibariyle 2.5 aylık bebeğimi emziriyorum.:)Giitiniz miii ??
Yaa çok sevindim ilk denemeniz miydi ?Cem Bey’ e gittim ben. An itibariyle 2.5 aylık bebeğimi emziriyorum.:)
MaşallahCem Bey’ e gittim ben. An itibariyle 2.5 aylık bebeğimi emziriyorum.:)
Bu süreçte neler yaptınız? Ekstra bir şeyler denediniz miMaşallahben de Memoriale gittim ve doğuma gün sayıyorum
![]()
Hayır ekstra hiçbir şey yapmadık. Eşimin ameliyat olmasına ya da tedavi görmesine de gerek yokmuş. Bu süreçte öğrendiğim en önemli şey herkesin sürecinin çok çok farklı olduğu. Bence iyi bir doktor belirledikten sonra ona güvenip ne derse onu yapın. Başka hiçbir şeyi takmayın. Burayı da çok takip etmeyin. Çünkü birisi size gelip aaa ama ben şunu da yaptım doktor sana niye önermedi ya da subilaci niye kullanmadi dediğinde acaba bir sorun mu var diyorsunuz. Ama işte öyle olmuyor. Herkesin süreci bambaşka. Aldığı ilaç dozları gördüğü tedavi kişiden kişiye değişiyor. Şişli Memorialden biz memnun kaldık. Gayet iyiydi. Gönül Özer doktorumdu. Siz de bir doktor tercih edip sana o size ne diyorsa onu yapın. Ekstra bir şey yapmanıza bence gerek yokBu süreçte neler yaptınız? Ekstra bir şeyler denediniz mi
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim Major bir sorun olmamasına hatta doğal gebelik şansımız olmasına rağmen tüp bebekte hiç döllenme olmadı 14 yumurtadan. Doktorum iyiydi icsi yapıldı ama olmadı. Ama küçük bir şehir de yaşıyoruz. 2. Deneme için sonrası için şişli memorial düşünüyoruz bizde. Bize doktorumuz sadece takviye ve kalsiyum takviyesi önerdi döllenme sırasında eğer doktorum hastanede kalsaydı onu da ücretsiz yaptıracağı çünkü siz çok düşük bir ihtimaldiniz böyle olmasını beklemezdik dedi ama şimdi kendi doktorum devlet hastanesine geçti dolayısıyla özel rahatlığını kendi doktorumla elde edemeyeceğim. İnsan ister istemez daha büyük bir laboratuvar denemk istiyor. Çünkü olumsuz Deneyimler hem kadınların hormonal sağlığını hem psikolojik açıdan çiftleri etkiliyor. Yaşımız genç inşallah doğal yoldan gebe kalırım da bu süreçleri bir daha yaşamam. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimHayır ekstra hiçbir şey yapmadık. Eşimin ameliyat olmasına ya da tedavi görmesine de gerek yokmuş. Bu süreçte öğrendiğim en önemli şey herkesin sürecinin çok çok farklı olduğu. Bence iyi bir doktor belirledikten sonra ona güvenip ne derse onu yapın. Başka hiçbir şeyi takmayın. Burayı da çok takip etmeyin. Çünkü birisi size gelip aaa ama ben şunu da yaptım doktor sana niye önermedi ya da subilaci niye kullanmadi dediğinde acaba bir sorun mu var diyorsunuz. Ama işte öyle olmuyor. Herkesin süreci bambaşka. Aldığı ilaç dozları gördüğü tedavi kişiden kişiye değişiyor. Şişli Memorialden biz memnun kaldık. Gayet iyiydi. Gönül Özer doktorumdu. Siz de bir doktor tercih edip sana o size ne diyorsa onu yapın. Ekstra bir şey yapmanıza bence gerek yok![]()
Allah razı olsun çok çok teşekkür ediyorum öncelikleYorumunuz için çok teşekkür ederim. Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum. Bizim Major bir sorun olmamasına hatta doğal gebelik şansımız olmasına rağmen tüp bebekte hiç döllenme olmadı 14 yumurtadan. Doktorum iyiydi icsi yapıldı ama olmadı. Ama küçük bir şehir de yaşıyoruz. 2. Deneme için sonrası için şişli memorial düşünüyoruz bizde. Bize doktorumuz sadece takviye ve kalsiyum takviyesi önerdi döllenme sırasında eğer doktorum hastanede kalsaydı onu da ücretsiz yaptıracağı çünkü siz çok düşük bir ihtimaldiniz böyle olmasını beklemezdik dedi ama şimdi kendi doktorum devlet hastanesine geçti dolayısıyla özel rahatlığını kendi doktorumla elde edemeyeceğim. İnsan ister istemez daha büyük bir laboratuvar denemk istiyor. Çünkü olumsuz Deneyimler hem kadınların hormonal sağlığını hem psikolojik açıdan çiftleri etkiliyor. Yaşımız genç inşallah doğal yoldan gebe kalırım da bu süreçleri bir daha yaşamam. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim![]()
Hiç bir şey yaptırmadık. Evet ilk denemeydi. Diyorum ya, 15 günde oldu bizim herşey :) ben reglm başladı, 2. Gün gittim. 10 gün sonrasına yumurta toplandı, ondan 4 gün sonra da transfer oldum. Sonra test falan. Çok hızlı oldu herşey. Doktor ile beraber baya şakalaşmıştık hatta :)Yaa çok sevindim ilk denemeniz miydi ?
Pgt yaptırdınız mı ?
İnanın çok sevindim bende aynı hastaneyim acıbadem ataşehir ama doktorum fırat tülek.Hiç bir şey yaptırmadık. Evet ilk denemeydi. Diyorum ya, 15 günde oldu bizim herşey :) ben reglm başladı, 2. Gün gittim. 10 gün sonrasına yumurta toplandı, ondan 4 gün sonra da transfer oldum. Sonra test falan. Çok hızlı oldu herşey. Doktor ile beraber baya şakalaşmıştık hatta :)
Biz de erkek faktörü gibiydi. Harekette biraz yavaşlık vardı, morfoloji düşüktü. Yani çoook büyük bir sorun yoktu ama artk 2 sene dolmuştu.İnanın çok sevindim bende aynı hastaneyim acıbadem ataşehir ama doktorum fırat tülek.
Peki sizin sorun neydi ? Erkek faktörü mü,bilinen bir şy var mıydu ? Benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu daaynı hastanede olanları görünce umut oluyor, benimde ilk denemem
![]()