• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Sperm testi sonucu

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

SevdaLinka

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
10.529
3.623
448
Yorumlayacak,bilgisi olan arkadaş var mı ? Doktorla whatsapp üzerinden konuştuk,yarın gideceğiz,iyi değil dedi sadece,mutlaka uğrayın dedi.Bende de pko var ayrıca.:KK43::KK43:

Farklı konuya ekledim fotoğrafı.

Son düzenleme:
Yorumlayacak,bilgisi olan arkadaş var mı ? Doktorla whatsapp üzerinden konuştuk,yarın gideceğiz,iyi değil dedi sadece,mutlaka uğrayın dedi.Bende de pko var ayrıca.:KK43::KK43:

Caanim ben de 1 bucuk senelik evliyim haziran ve temmuzda klomen kullanip gobek cevresi igneler vurundum ama yumurtaligim tembelmis bi gelisme olmadi gonal f vardi igne ondan vurundum yine olmadi doktorumu degistirdim gecen cumartesi gittim alttan muayene etti ve pko oldugunu soyledi cok kotu oldum o yuzden adet duzensizligi oluyormus bende cunku 3 ay adet gormedim megerse pkodan dolayimis

Ve canim doktor bana duphaston ve glifor verdi adet sokturucu bakalim adet olmayi bekliyorum adet olunca 2.gunu tekrar gidip hormon tahlili yapilacak sonra 8.gunu gidcem ondada rahim filmi cekilecek cok korkuyorum nasil olacak bilmiyorum bugunde esim sperm tahlili verdi sonuclar temiz cikti cok şükür

Back
X